توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : درخواست آموزش
behnamf59
April 7th, 2018, 11:26
سلام وقت همه دوستان بخیر دنبال اموزش کانفینگ کامل و حرفه ای لینوکس سی پنل هستم جهت راه اندازی هاستینگ اگر کسی اموزش میده لطفا اعلام کنه ممنون
Farid Saadat
April 7th, 2018, 11:38
سلام،
کانفیگ به این معنی نیست که این دستورات رو بزنید و تمام. یادگیری کانفیگ نیازمند تسلط کامل به کرنل لینوکس هست، نیاز به تجربه و موارد بسیار زیادی داره. برای اینکه یک کانفیگر خوب بشید از نظر من باید حداقل به مدت 5 سال به صورت حرفه ای یاد بگیرید و به یاد گرفته هاتون عمل کنید و تمرین کنید. کسی قادر نخواهد بود شما رو با یک دوره آموزشی، حتی مسلط به محیط whm کنه به صورت کامل، چه برسه به کانفیگ سرور لینوکسی...
موفق باشید.
با احترام.
behnamf59
April 7th, 2018, 11:43
بله درسته دوست عزیز خوب باید از ی جایی شروع کرد دیگه ه بنده نبال اونجا هست که اصلا باید چه چیز هایی یاد بگیرم چه چیز هایی بدونم از کجا و چطوری شروع کنم
meysam021
April 7th, 2018, 11:54
بله درسته دوست عزیز خوب باید از ی جایی شروع کرد دیگه ه بنده نبال اونجا هست که اصلا باید چه چیز هایی یاد بگیرم چه چیز هایی بدونم از کجا و چطوری شروع کنم
با سلام و عرض ادب
یک سرور لینوکس تهییه کنید و سی پنل را نصب کرده
و با اموزش های مختصری ک دراینترنت موجود میباشد کنترل پنل را راه اندازی و کم کم کانفیگ کنید و با مشکل هایی ک مواجه میشید در همین انجمن هم کمک بگیرید همکاران حرفه ای وجود دارند ک راهنمایی شما کنند
mehdi091300
April 7th, 2018, 12:04
با سلام با بنده در تلگرام در ارتباط باشید
@serverhetzener
سلام وقت همه دوستان بخیر دنبال اموزش کانفینگ کامل و حرفه ای لینوکس سی پنل هستم جهت راه اندازی هاستینگ اگر کسی اموزش میده لطفا اعلام کنه ممنونبه لینک زیر مراجعه کنید دوره کاملی رو رکورد شده این دوره مدرسش خودم هستم موردی بود در خدمتم