PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : راهنمای انتخاب سرور برای میزبانی hetzner

amin karimi
April 6th, 2018, 21:36
با سلام خدمت شما

لطفا استادهای انجمن راهنمایی کنند بین سرور sx61-nvme و ax60-ssd موندم کدوم سفارش بدم مستقیم سنتوس نصب میشه و فقط برای میزبانی هستش

الان یک ax50 داریم عکس ضمیمه شد.

وب سرور لایت اسپید 2 هسته هستش (به هشت تبدیل کنم بهتر میشه وضعیت ؟)

http://uupload.ir/files/0led_amin.jpg

لطفا بفرمایید برای میزبانی کدوم سرور پیشنهاد میشه سایت هایی که میزبانی میشه خبرخوان و سایت پر بازدید هستن

با تشکر فراوان از راهنمایی دوستان

Farid Saadat
April 6th, 2018, 21:56
سلام،
پیشنهاد میشه کلا وب سرویس رو انجین ایکس کنید. توانایی سرور بسیار بهتر میشه. برای تخمین سخت افزار مورد نیاز به صورت دقیق نیاز به حداقل 3-4 روز مانیتورینگ سرور هست، راهنمایی اشتباه شما باعث گمراهی شما میشه.

با احترام.

amin karimi
April 6th, 2018, 23:12
سلام،
پیشنهاد میشه کلا وب سرویس رو انجین ایکس کنید. توانایی سرور بسیار بهتر میشه. برای تخمین سخت افزار مورد نیاز به صورت دقیق نیاز به حداقل 3-4 روز مانیتورینگ سرور هست، راهنمایی اشتباه شما باعث گمراهی شما میشه.

با احترام.

با تشکر بابت پاسخ شما اما متاسفانه هاستینگ هستش و تعداد سایت ها خیلی زیاد هستش و وب سرور انجنیکس مشکل ساز میشه فک کنم :53:

Aria90
April 6th, 2018, 23:16
با تشکر بابت پاسخ شما اما متاسفانه هاستینگ هستش و تعداد سایت ها خیلی زیاد هستش و وب سرور انجنیکس مشکل ساز میشه فک کنم :53:

سلام
چرا با زیاد شدن تعداد سایت انجین ایکس دچار مشکل باید بشه؟ اگر درست کانفیگ بشه بعید هست مشکلی پیش بیاد

Farid Saadat
April 6th, 2018, 23:34
سلام،
دقیقا طبق فرمایش دوستمون مشکلی نداره. حتی سیستم هایی وجود دارند با امکاناتی در حد پنل لایت اسپید ( منظورم امکانات پنل هست ). از نظر قدرت هم که انجین ایکس دیگه نیاز به تعریف نداره. بهترین انتخاب برای فشار زیاد روی سرور، انجین ایکس هست.

با احترام.

pardishosting
April 8th, 2018, 11:55
اگر هاستینگ دارید از لایت اسپید استفاده کنید.
ازموده ازمودن خطاست ...

ashkan.solutions
April 9th, 2018, 18:23
ازموده ازمودن خطاست ...

آیا تاکنون ۲ سرور مشابه را زیر بار مقایسه کرده اید؟ یک سرور Nginx و یک سرور Lite Speed؟

amin karimi
April 9th, 2018, 19:28
ازموده ازمودن خطاست ...

با تشکر از شما خیلی وقت پیش نقره داغم کرده انجنیکس برای هاسیتنگ . انجنیکس برای استفاده تک سایت خوبه یا انجنیکس اپاچی برای هاستینگ اما کلی من سی پنل بیشتر ترجیح میدم