PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : راهنمایی در مورد وردپرس

mehriz
April 5th, 2018, 14:11
با سلام
وقت بخیر
یک سایت وردپرسی داریم که میخواهیم افزنه سئو براش نصب کنیم
بین Yoast یا All in One Seo Pack کدام و نصب کنیم؟ و اینکه کدام برتری دارد؟
و اینکه چه پیوند های یکتا برای سایت مجله اینترنتی داشته باشیم؟
و نیاز به روبات نویسنده وردپرس داریم.
ممنون میشم دوستان

adamak2013
April 5th, 2018, 16:46
جفتشون خوبه هر جفتشون از معروف ترین ها هستند و جفتشونم زبان فارسی پشتیبانی میکنند اگه اشتباه نکنم.

Yoast بیشتر از 5 میلیون نصب فعال داره و All in One Seo Pack بیشتر از 3 میلیون
جفتشون عالین من خودم قبلا که استفاده میکردم از yoast استفاده میکردم بخاطر اون قسمتیش که میاد به مطلبت امتیاز میده میگه چقد سئو شده هستش و اگه سئوش کمه چرا کمه و میتونی ایرادشو رفع کنی.
پیوند یکتا رو نمیتونم راهنمایی کاملی بکنم برا همین در موردش چیزی نمیگم و ربات نویسنده چیه؟

my-host.site
April 5th, 2018, 18:05
سلام
افزونه yoast بهتره البته رایگانش ضعیف تره اگه بتونین پرمیوم نصب کنین که تو وب نسخه نال شدش هست از سایر افزونه ها بهتره
پیوند یکتا حتما روی پست نیم قرار بدید میزان سئو ی سایتتون بالاتر میره

در مورد ربات نویسنده هم من قبلا WPeMatico البته پرمیوم استفاده می کردم خیلی بهتر از سایر افزونه هاس اگه توانایی مالی ندارید Wordpress Automatic رو پیش نهاد میدم رایگانه

sazsaz
April 5th, 2018, 18:28
متاسفانه افزونه yoast نسخه 7 به بعد بیش از حد داره به سئو ضربه وارد می کنه
برخی قسمت ها پولی شده و به نظر بنده استفاده از آن اشتباه محض است
ما برای استفاده از این افزونه مجبور شدیم نسخه قدیمی را استفاده کنیم و به روزرسانی را غیرفعال کنیم
http://wpir.ir/thread158.html

negarnovin
April 5th, 2018, 18:29
به نظرم افزونه
Yoast بهتر و کامل تر هستش
در مورد پیوندهای یکتا قراردهید روی نام نوشته

mehriz
April 7th, 2018, 14:11
جفتشون خوبه هر جفتشون از معروف ترین ها هستند و جفتشونم زبان فارسی پشتیبانی میکنند اگه اشتباه نکنم.
جفتشون عالین من خودم قبلا که استفاده میکردم از yoast استفاده میکردم بخاطر اون قسمتیش که میاد به مطلبت امتیاز میده میگه چقد سئو شده هستش و اگه سئوش کمه چرا کمه و میتونی ایرادشو رفع کنی.
پیوند یکتا رو نمیتونم راهنمایی کاملی بکنم برا همین در موردش چیزی نمیگم و ربات نویسنده چیه؟

ممنون راهنماییتون
ربات نویسنده:افزونه ای که از وب سایتی هایی که بهش میدم مطالب و در سایت خودمون کپی میکنه

سلام
افزونه yoast بهتره البته رایگانش ضعیف تره اگه بتونین پرمیوم نصب کنین که تو وب نسخه نال شدش هست از سایر افزونه ها بهتره

در مورد ربات نویسنده هم من قبلا WPeMatico البته پرمیوم استفاده می کردم خیلی بهتر از سایر افزونه هاس اگه توانایی مالی ندارید Wordpress Automatic رو پیش نهاد میدم رایگانه
نسخه پریمیوم yoast را از کجا میتونم بدست بیارم؟
پیوند یکتا هم بروی نام سایت گذاشتم...
افزونه WPeMatico لینک دانلود ارائه دهید ممنون میشم
افزونه Wordpress Automatic برای ارسال به شبکه های مجازی است ؟؟

ما برای استفاده از این افزونه مجبور شدیم نسخه قدیمی را استفاده کنیم و به روزرسانی را غیرفعال کنیم
افزونه را نصب خواهم کرد.ممنون از راهنماییتون

به نظرم افزونه

ممنون از جوابتون
-----------------

ممنون راهنماییتون
ربات نویسنده:افزونه ای که از وب سایتی هایی که بهش میدم مطالب و در سایت خودمون کپی میکنه

سلام

نسخه پریمیوم yoast را از کجا میتونم بدست بیارم؟
پیوند یکتا هم بروی نام سایت گذاشتم...
افزونه WPeMatico لینک دانلود ارائه دهید ممنون میشم
افزونه Wordpress Automatic برای ارسال به شبکه های مجازی است ؟؟

افزونه را نصب خواهم کرد.ممنون از راهنماییتون

به نظرم افزونه

ممنون از جواب شما و همه بزرگواران
-----------------

my-host.site
April 7th, 2018, 14:51
خب از لینک زیر می تونین با ورود به یکی از سایت های مربوطه دانلود کنید .

https://www.google.com/search?q=yoast+premimum+nulled&ie=utf-8&oe=utf-8

در مورد ( پیوند یکتا هم بروی نام سایت گذاشتم...‌ ) آدرس دهی پیوند یکتا روی سایت قرار نمگیره باید طبق عکس زیر عمل کنید

37844

لینک افزونه WPeMatico در مخزن وردپرس

https://wordpress.org/plugins/wpematico/

در مورد افزونه wordpress automatic : این افزونه کاملا با فید خوان ار اس اس هماهنگی خوبی داره و تنها برای شبکه های اجتماعی نیست