توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : درخواست هاست دانلود حجم بالا
mohammad.black
April 4th, 2018, 16:14
با سلام
بنده هاست دانلود میخواستم ظرفیت اولیه ۴ ترابایت در نظر دارم و اینکه پهنای باند هم نامحدود باشه.سرور ایران باشه.
ممنون
NicCloud
April 4th, 2018, 16:19
با سلام
بنده هاست دانلود میخواستم ظرفیت اولیه ۴ ترابایت در نظر دارم و اینکه پهنای باند هم نامحدود باشه.
ممنون
سلام خدمت شما ، 6 ترابایت فضا با هزینه 185 هزار تومان قابل ارائه میباشد! سرور اختصاصی و دارای 16 گیگ رم و 8 هسته سی پیو میباشد!
mohammad.black
April 4th, 2018, 16:20
با تشکر
سرور ایران اولویت هست
NicCloud
April 4th, 2018, 16:22
با تشکر
سرور ایران اولویت هست
هر 1 ترابایت از ایران آسیاتک با هزینه 90 هزار تومان قابل ارائه میباشد
mohammad.black
April 4th, 2018, 16:24
پهنای باند؟
NicCloud
April 4th, 2018, 16:25
پهنای باند؟
نامحدود قابل ارائه میباشد برای سایت های فیلم و سریال و موزیک یا دانلودی!
NetworkFA
April 4th, 2018, 16:42
با سلام
بنده هاست دانلود میخواستم ظرفیت اولیه ۴ ترابایت در نظر دارم و اینکه پهنای باند هم نامحدود باشه.سرور ایران باشه.
ممنون
امکان ارائه هاست دانلود باهزینه ماهیانه 1هزارتومان ( پهنای باند نامحدود وترافیک رایگان) در سرور های ایران برای اطلاعات بیشتر پیام دهید
alfapardaz
April 4th, 2018, 17:00
امکان ارائه هاست دانلود رایگان با پهنای باند نامحدود وترافیک رایگان در سرور های ایران برای اطلاعات بیشتر پیام دهید
فکر میکنم ارائه سرویس رایگان خلاف قوانین باشه! وگرنه بقیه بلد نیستن مفتی سرویس بدن؟
NetworkFA
April 4th, 2018, 17:35
فکر میکنم ارائه سرویس رایگان خلاف قوانین باشه! وگرنه بقیه بلد نیستن مفتی سرویس بدن؟
بله درست میفرمایید الان دیگه رایگان نیست
OnlineServer
April 4th, 2018, 18:30
با سلام
ممنون
سلام.
با هزینه ماهیانه 330 هزارتومان با کنترل پنل دایرکت ادمین و ترافیک نامحدود از ایران میتونیم سرویس مورد نظر شما را تامین کنیم .