سلام و درود
دامین جهانی میخواییم ثبت کنیم که محتوای اون سایت همه نقض کننده حق کپی رایت هست و ارور dmca دریافت خواهد کرد
در کدوم سایت خارجی میتونیم ثبت کنیم که مشخصات ما معلوم نباشه و دامین رو غیرفعال نکنن ؟
ashkan.solutions
April 4th, 2018, 14:16
سلام و درود
دامین جهانی میخواییم ثبت کنیم که محتوای اون سایت همه نقض کننده حق کپی رایت هست و ارور dmca دریافت خواهد کرد
در کدوم سایت خارجی میتونیم ثبت کنیم که مشخصات ما معلوم نباشه و دامین رو غیرفعال نکنن ؟
تا جایی که من اطلاع دارم همه ی پسوند ها DMCA رو رعایت می کنند غیر از ایران - فکر کنم تنها انتخاب شما همان دامنه های .ir خودمان باشد.
earth king
April 4th, 2018, 14:17
تا جایی که من اطلاع دارم همه ی پسوند ها DMCA رو رعایت می کنند غیر از ایران - فکر کنم تنها انتخاب شما همان دامنه های .ir خودمان باشد.
خب شما ی سایتی معرفی کنید مادامین خریداری کنیم که مشخصات صاحب دامین مشخص نباشه !
ashkan.solutions
April 4th, 2018, 14:20
خب شما ی سایتی معرفی کنید مادامین خریداری کنیم که مشخصات صاحب دامین مشخص نباشه !
ابزاری وجود ندارد که شما را مجبور به وارد کردن مشخصات ۱۰۰ درصد واقعی نماید. شما به این فکر نباشید که مشخصات خود را مخفی کنید. بلکه به دنبال وارد کردن اطلاعات غلط باشید.
earth king
April 4th, 2018, 14:29
ابزاری وجود ندارد که شما را مجبور به وارد کردن مشخصات ۱۰۰ درصد واقعی نماید. شما به این فکر نباشید که مشخصات خود را مخفی کنید. بلکه به دنبال وارد کردن اطلاعات غلط باشید.
اگر از سایت های ایرانی خرید کنیم که ثبت کننده دامین مشخص خواهد بود و پیگیری خواهند کرد
ما میخواییم هیچگونه اطلاعات صحیحی از صاحب دامنه و سایت ثبت کننده دامنه نباشه !
ashkan.solutions
April 4th, 2018, 14:36
اگر از سایت های ایرانی خرید کنیم که ثبت کننده دامین مشخص خواهد بود و پیگیری خواهند کرد
ما میخواییم هیچگونه اطلاعات صحیحی از صاحب دامنه و سایت ثبت کننده دامنه نباشه !
شما نمی توانید به صورت کامل و قطعی هویت را مخفی کنید. تنها امکان وارد کردن اطلاعات غلط وجود دارد.
اگر .ir پاسخگوی نیاز شما است می توانید مستقیم از nic.ir خرید کنید و اطلاعات نادرست بزنید.
اگر حتما می خواهید دامنه بین المللی باشد می توانید دامنه هایی را استفاده کنید که وب سایت های تورنتی از انها بهره گرفته اند مثل .to و .se و .io و غیره اما در نظر داشته باشید اگر شخصی واقعا پیگیر باشد مثل قضیه سایت kat.to (مرجع بزرگ تورنت) دامنه ی شما می تواند مستقیما توسط ICANN پایین آورده شود.
در نظر داشته باشید ICANN قانون گذار واحد همه ی دامنه های هست و حتی ایران هم باید از آن تبعیت کند به همین علت به معنای واقعی دامنه ای که DMCA را رعایت نکند نداریم اما دامنه هایی را داریم که فروشنده خیلی کم پیگیری هستند مثل مواردی که در بالا گفتم.
اگر دیگه خیلی کار شما خاص است و کلا نمی خواهید رهگیری شوید می توانید Deep Web را در نظر بگیرید و از دامنه های .onion استفاده کنید.
یکی از سایت ها خوب ثبت دامنه که بیت تورنت را نیز ساپورت می کند Name Cheap است که می توانید برای ثبت دامنه استفاده کنید.
live
April 4th, 2018, 14:41
سلام و درود
چند وقت پیش یکی دامنه facebook.ir رو ثبت کرد که با کلی دادو جنجال بالاخره ایران مجبور شد دامنه رو باطل کنه ، فقط تو ایران میتونید ثبت کنید ولی دامنه بین المللی با اون امکانات کجا دامنه ایرانی کجا