توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : چطور به گوگل بگیم هر روز سایت به روز میشه؟
Rezateer
April 4th, 2018, 02:38
سلام
دوستان چطور می تونم به گوگل بگم سایت هر روز محتواش به روز میشه در sitemaps یا جای دیگه چطور باید اینکار رو انجام بدم؟
ممنون
adamak2013
April 4th, 2018, 12:28
در مورد محتوا خود ربات های گوگل روزانه بررسی میکنند اگه سایتتون تو لیستش باشه
اتوماتیک بعد مدتی خود سایت میره تو لیست که به صورت دستی هم میشه اینکارو کرد
negarnovin
April 4th, 2018, 13:56
خود گوگل میفهمه
ولی شما هنگام ساخت سایت مپ می توانید انتخاب کنید که سایت مپ هر چندوقت یکبار بروز بشه به گوگل بفهمونه که می توانید بزارید روی روزانه!
hostorder
April 4th, 2018, 14:39
مطالب رو توی گوگل وب مستر فتچ کنید تا همون لحظه مطلب تون ایندکس شه
live
April 4th, 2018, 16:22
اگر مطالب ثابت دارید یک xml میگیرید ( سایتهایی هستن که xml شمارو تقدیمتون میکنن ) و اون رو به موتورهای جستوجو نظیر گوگل میدید مثل همون قضیه سایت مپ ، خیلیا از پلاگینهای اتوماتیک استفاده نمیکنن چون پلاگینها بعد از مدتی باگهاش شناسایی میشه و باعث هک شدن کل سایت میشه
adamak2013
April 5th, 2018, 12:09
اگه به جوابی که میخواستید نرسیدید اطلاع بدین
N4vid12
April 6th, 2018, 02:29
مطالب جدید رو در وبمستر فچ کنید
Rezateer
April 10th, 2018, 20:47
اگه به جوابی که میخواستید نرسیدید اطلاع بدین
نه متاسفانه من سایت مپ برای سایت گذاشتم استاندارد هم هست ولی می خواستم بدونم تو این سایت مپ میشه چیزی قرار داد که بگیم به گوگل من هر روز دارم سایت رو به روز می کنم و مطلب جدید میزارم ؟
- - - Updated - - -
خود گوگل میفهمه
ولی شما هنگام ساخت سایت مپ می توانید انتخاب کنید که سایت مپ هر چندوقت یکبار بروز بشه به گوگل بفهمونه که می توانید بزارید روی روزانه!
راهنمایی میکنید چطور سایت مپ رو می تونیم روزانه کنم؟ وردپرس نیست سایتم با php هست
- - - Updated - - -
در مورد محتوا خود ربات های گوگل روزانه بررسی میکنند اگه سایتتون تو لیستش باشه
اتوماتیک بعد مدتی خود سایت میره تو لیست که به صورت دستی هم میشه اینکارو کرد
تمام تنطیمات انجام شده فقط می خوام بدونم دستی چطور می تونم تو سایت مپ تغییرات بدم تا بدونه هر روز سایت تغییر می کنه
سایت وردپرس هم نیست با phpنوشته شده
elan
April 11th, 2018, 22:01
سلام به غیر از مواردی که دوستان گفتند. اسکریپت گوگل آنالیستیک هم میتونه موثر باشه
shivahost
April 12th, 2018, 01:06
باید یک ping به گوگل بفرستید که به سایت مپ بروز شده است. کافیست لینک زیر را در مرورگر باز کنید البته در قسمت آخر باید لینک سایت مپ خودتان را جایگزین کنید:
باید یک ping به گوگل بفرستید که به سایت مپ بروز شده است. کافیست لینک زیر را در مرورگر باز کنید البته در قسمت آخر باید لینک سایت مپ خودتان را جایگزین کنید:
با سلام و احترام
دوستان روش هایی گفتن که اصلا اصولی نیست !
خود گوگل بخش سایت مپ داره ,اونجا سایت مپ رو ثبت میکنید و گوگل خودش شروع به ایندکس میکنه !
یه بخش دیگه هم هست که میتونید میزان سرعت خزش رو تغییر بدید (برای سایت های خبری بیشتر مناسبه)
اگه وردپرس هست افزونه های زیادی این کارو براتون انجام میدن .
موفق باشید
shivahost
April 12th, 2018, 22:44
با سلام و احترام
خود گوگل بخش سایت مپ داره ,اونجا سایت مپ رو ثبت میکنید و گوگل خودش شروع به ایندکس میکنه !
یه بخش دیگه هم هست که میتونید میزان سرعت خزش رو تغییر بدید (برای سایت های خبری بیشتر مناسبه)
موفق باشید
روش اصولی این هست که هر زمان مطلب جدیدی به سایت اضافه می شود و لینکی به سایت مپ افزوده می شود همزمان ربات های گوگل را از طریق ping مطلع کرد. افزونه های وردپرس هم دقیقا همین ping را انجام می دهند. سایت ایشان وردپرس نیست و باید دستی پینگ را انجام دهند
Rezateer
April 13th, 2018, 11:23
با سلام و احترام
موفق باشید
بله سایت من وردپرس نیست
nimahz76
May 8th, 2018, 00:24
دوست عزیز اگه واقعا هر روز محتوای سایتتون به روز میشه و هر روز تولید محتوا دارید، خود گوگل بعد از یه مدتی متوجه میشه و تقریبا چیزی طول نمیکشه تا مطالب جدیدتون رو ایندکس کنه.
من یک روز در میون مطلب میذاشتم، بعد 3 ماه ک سایتم بالا اومد، تقریبا 3 4 روز طول می کشید و مطلب ایندکس می شد!
Oscar
May 8th, 2018, 01:22
خود گوگل تشخیص میده توی google webmasters سایت رو ثبت کنید و سایت مپ هم بزارید
Hostera
June 14th, 2018, 22:13
باید داخل xml سایت ست کنید
سیدرضا بازیار
June 14th, 2018, 22:22
سایت رو در گوگل وبمستر و بینگ وبمستر ثبت کنید
هر روز سایت رو با مطالب اختصاصی بالا ببرید
پیج آتوریتی رو هم بالا ببرید
بدون شک به نتیجه ای که میخواید میرسید
میتونم تضمینی براتون انجامش بدم
programmer6811
June 14th, 2018, 23:05
داداش این سه راه رو باهم کن یه هفته ای نتیجه میگیری
1 - هر روز مطلب بزار
2 - سایت مپ بساز
3 - مطالب رو به صورت دستی در
گوگل وب مستر فتچ کن
tabanpay
June 15th, 2018, 02:01
google webmater tools سایت اد کن
emperatoor73
June 15th, 2018, 09:44
سلام
دوست عزیز سایتتون را در گوگل وبمستر ثبت کنین
سپس سایت را روزانه بروز کنید
خود گوگل متوجه میشه و هر روز ربات هاش را به سمت سایتتون میفرسته
hostwindows
June 16th, 2018, 03:48
سلام
وردپرس امکان ارسال پست بر اساس زمان بندی دلخواه داره
شما هر زمانی که مایل باشید می توانید پست تهیه کرده و سپس در پیش نویس ها قرار دهید سپس وردپرس در یک ساعاتی که برای آن تنظیم کردید پست را انتشار می دهد
ربات های گوگل سپس عادت می کنند در یک ساعت خاصی محتوای شما را ایندکس کنند
موفق باشید