توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : ضعف امنیتی پیام رسان سروش !
Ricardo
April 3rd, 2018, 15:11
آنطور که کاربران توییتر میگویند ، در پیام رسان سروش به خاطر ضعف امنیتی، شماره تماس ادمین و اعضای کانال ها قابل دسترسی است.
در تصویر شماره ادمین کانال وزیر ارتباطات مشخص است !
37799
live
April 3rd, 2018, 16:37
آنطور که کاربران توییتر میگویند ، در پیام رسان سروش به خاطر ضعف امنیتی، شماره تماس ادمین و اعضای کانال ها قابل دسترسی است.
37799
سلام
من کاری به عقاید و دولتها ندارم اما در خود تلگرام بارها و بارها باگهایی پیدا شده که این شنودها در مقابلش هیچ بوده ، جناب پاول دروف هم جایزه خیلی از هکرهای ایرانی رو تقدیم نکردن و همه اینا چرتو پرت بوده
یاحق
vpsman
April 3rd, 2018, 16:43
لطفا مثال بزنید که اینهایی که میفرمایید چی بوده و هکر!! های ما تونستن چکار بکنن که پولشو نگرفتن؟؟
live
April 3rd, 2018, 16:49
لطفا مثال بزنید که اینهایی که میفرمایید چی بوده و هکر!! های ما تونستن چکار بکنن که پولشو نگرفتن؟؟
ایشون لیسن رو مثال زدن بنده هم عرض کردم لیسن در تلگرام هم وجود داره که بعنوان نمونه بود ، نیازی هم نیست بیشتر صحبت بشه ، یا میشه گفت آپدیتهای مکرر که برای تلگرام میاد برای رفع باگ هست دوست من پس چرا خودتونو گول میزنید ؟
Ricardo
April 3rd, 2018, 19:28
37799
کانال های خنده پاره، چشمک، استقلال، خبر فوری، پت و مت و خود سروش
37804
37805
Ricardo
April 4th, 2018, 02:38
یک هکر در پیامرسان سروش شماره همه دخترهای گروه را به دست آورد، شماره یکی از آنان را برایش فرستاد و گفت: میخواهی وارد اکانتت نیز بشوم؟ دختر گفت: نه دیگه، مرسی!
37813
MJmoonwalk
April 4th, 2018, 08:03
چقدر برخی ملت آدم رو یاد چوپان و گله میندازه! هرجا کاه و ینجه بریزن باز کم کم جمع میشن! اتحاد نداریم اون از کمپین نخریدن ماشین های داخلی که همه ثبت نام کردن فروش بیشتر شد اون از نرفتن به حج که یکسری خوشحال به امید اینکه توی فرودگاه مورد عنایت قرار بگیرن رفتن و بیشتر شد حالا هم پیام رسان های داخلی و جاسوسی...
ColdWorld
April 4th, 2018, 08:03
سروش = سامانه رد گیری و شنود
kiavaco
April 4th, 2018, 08:48
در حاشیه باگ امنیتی پیام رسان سروش ... !
الان اگه تلگرام این باگو داشت، پاول زندان بود به خاطر حریم خصوصی کاربر و هزار تا خبرسازی داخل نشریه هامون
vpsman
April 4th, 2018, 09:14
در حاشیه باگ امنیتی پیام رسان سروش ... !
الان اگه تلگرام این باگو داشت، پاول زندان بود به خاطر حریم خصوصی کاربر و هزار تا خبرسازی داخل نشریه هامون
آخه باگ داریم تا باگ
یهو یه اپ باگ داره یه قسمت برنامه کرش میکنه . یا چمیدونم باگ داره فلان سرویس کار نمیکنه
اما دیگه نمیاد اطلاعات کاربرا رو دو دستی تحویل بده!! من نمیدونم بعضی ها از چی دفاع میکنن دقیقا
MJmoonwalk
April 4th, 2018, 10:34
همه جای دنیا شنود انجام میشه! ولی بستگی به نوع حاکمیت داره که آیا مردم راضی باشند یا نه! جاهای دیگه شنود میشه برای امنیت کشور اینجا قط شنود میشه برای امنیت نظام!
geniune
April 4th, 2018, 10:56
کار سختی نیست
با استفاده از نرم افزار packet capture براحتی میشه شماره رو گیر آورد ...
armin.rf
April 4th, 2018, 11:16
ظاهرا اینترنت تو سروش تا پایان سال رایگان هست
و همونطور که که در جریانید پنیر مجانی هم فقط تو تله موش پیدا میشه ....
dertgtr
April 4th, 2018, 13:55
ظاهرا اینترنت تو سروش تا پایان سال رایگان هست
و همونطور که که در جریانید پنیر مجانی هم فقط تو تله موش پیدا میشه ....
پنیرش , پنیر تبریزی هست !
live
April 4th, 2018, 14:26
کار سختی نیست
با استفاده از نرم افزار packet capture براحتی میشه شماره رو گیر آورد ...
اگر اینقدر راحت باشه که فاتحه امنیت مردومو خارجیام تهدید میکنن :|
Mr-Pro
April 5th, 2018, 12:11
جالبه الان یه گیف توی تلگرام دیدم نشون میداد که بلافاصله بعد از نصب سروش ازت عکس گرفته میشه و به سرور ارسال میشه . این دیگه آخرشه ! :))
http://uupload.ir/view/5c61_gifybot.mp4/
live
April 5th, 2018, 13:08
نکنه این ارتباطی به ف ی ل -- ت ر شدن آشیانه داره ؟ میگن برای بهروز کمالیان مشکل ساز شده
hassanshaikhi
April 5th, 2018, 13:13
جالبه الان یه گیف توی تلگرام دیدم نشون میداد که بلافاصله بعد از نصب سروش ازت عکس گرفته میشه و به سرور ارسال میشه . این دیگه آخرشه ! :))
http://uupload.ir/view/5c61_gifybot.mp4/
من که همچین چیزی داخلش ندیدم
بالاش نوشته get static file پایینش هم اسم فایل که thumbnail هست و آدرس سرور cdn سروش رو نوشته که یعنی عکس کانال ها و پروفایل کاربرا رو داره از سرورش دانلود میکنه اون عکسی که نصفه لود شده همون عکس شخصی هست که اول فیلم نشون میده
حالا از این چجوری میشه نتیجه گرفت که داره عکس میگیره بعد هم به سرورش میفرسته
یاد فیلم های ایرانی افتادم که با cmd و دستور ping هک میکردن:39:
dertgtr
April 5th, 2018, 14:10
نکنه این ارتباطی به ف ی ل -- ت ر شدن آشیانه داره ؟ میگن برای بهروز کمالیان مشکل ساز شده
راست یا دروغش شنیدم بهروز کمالیان به 15 سال حبس محکوم شده !
mahdi5731
April 5th, 2018, 14:17
من باشم با فیل**تر شکنم وارد تلگرام میشم اما وارد سروش نمیشم ! میدونید چرا ؟ نه اینکه بگم ایرانیه و... !! (حتی من خودم میخوام از اپلیکیشن های ایرانی طرف داری کنم تا یه روزی بگن ایرانیا فلان برنامه رو زدن) !! برای اینکه میان یه مشت دروغ تحویل میدن !! بجای اینکه بیان و رفع باگ کنند اومدن دروغ میگن درباره ی تلگرام !! اخه چرا؟ چرا باید بیاد بگه که ما پیشرفتمون از تلگرام بیشتر بوده؟ وقتی یک فرد عادی مثل من میتونه شماره دیگران رو دربیاره و خیلی کارای دیگه بکنه یعنی پیشرفت ؟ تلگرام درحال حاظر هیچ باگی پیدا نشده ازش ! و رمزنگاری شدست تلگرام ! اما همه ی برنامه های ایرانی باگ دارند مثل : سروش .. نت دیتا .. روبیکا و....
من دوست داشتم برم سراغ سروش اما خودشون باعث شدن نزدیکش نرم !!
یه جا هم خوندم سروش مخفف " سامانه ردگیری و شنود" هستش !:)):(( (صرفا جهت شوخی ! شایدم جدی ! )
البته یه تشکرم از اقای روحانی بکنیم که گفتند کام مردم رو تلخ نمیکنند ! انشالله مثل دفعه قبلی نشه :))
live
April 5th, 2018, 14:47
من باشم با فیل**تر شکنم وارد تلگرام میشم اما وارد سروش نمیشم ! میدونید چرا ؟ نه اینکه بگم ایرانیه و... !! (حتی من خودم میخوام از اپلیکیشن های ایرانی طرف داری کنم تا یه روزی بگن ایرانیا فلان برنامه رو زدن) !! برای اینکه میان یه مشت دروغ تحویل میدن !! بجای اینکه بیان و رفع باگ کنند اومدن دروغ میگن درباره ی تلگرام !! اخه چرا؟ چرا باید بیاد بگه که ما پیشرفتمون از تلگرام بیشتر بوده؟ وقتی یک فرد عادی مثل من میتونه شماره دیگران رو دربیاره و خیلی کارای دیگه بکنه یعنی پیشرفت ؟ تلگرام درحال حاظر هیچ باگی پیدا نشده ازش ! و رمزنگاری شدست تلگرام ! اما همه ی برنامه های ایرانی باگ دارند مثل : سروش .. نت دیتا .. روبیکا و....
من دوست داشتم برم سراغ سروش اما خودشون باعث شدن نزدیکش نرم !!
یه جا هم خوندم سروش مخفف " سامانه ردگیری و شنود" هستش !:)):(( (صرفا جهت شوخی ! شایدم جدی ! )
البته یه تشکرم از اقای روحانی بکنیم که گفتند کام مردم رو تلخ نمیکنند ! انشالله مثل دفعه قبلی نشه :))
هیچ برنامه ای تو دنیا نیست که باگ نداشته باشه ، تلگرام هم باگ داره و خیلی از مواقع در کانالهای ایرانی تلگرام منتشر میشه ، اگر غیر از این بود آپدیت ماهانه برای تلگرام منتشر نمیشد
یک روایت از پاول دروف (ص) : :d فرمودند اگر کسی به سرورهای تلگرام نفوذ کنن جایزش یه شوکولاته ، حالا مهم نیست اگر به اکانتهای مردم نفوذ کنی و حتی ثابت کنی که بابا اگه این نفوذ به سرور نیست پس چیه ؟ =)) یتی شماها در حد امام پیامبر این طرفو میپرستید :)) اینقدر برنامه نویسای ایرانی رو نکوبید خودتونم میدونید که مشکل از برنامه نویسا نیست ، بجای اینکه بیاید از برنامه نویسای داخلی حمایت کنید دارید گورشونو میکنید و زندگی رو براشون سخت میکنید
آقا مخالفت شماها با نظام چه ربطی به برنامه نویس بد بخت داره آخه
navid2zp
April 5th, 2018, 15:02
هیچ برنامه ای تو دنیا نیست که باگ نداشته باشه ، تلگرام هم باگ داره و خیلی از مواقع در کانالهای ایرانی تلگرام منتشر میشه ، اگر غیر از این بود آپدیت ماهانه برای تلگرام منتشر نمیشد
یک روایت از پاول دروف (ص) : :d فرمودند اگر کسی به سرورهای تلگرام نفوذ کنن جایزش یه شوکولاته ، حالا مهم نیست اگر به اکانتهای مردم نفوذ کنی و حتی ثابت کنی که بابا اگه این نفوذ به سرور نیست پس چیه ؟ =)) یتی شماها در حد امام پیامبر این طرفو میپرستید :)) اینقدر برنامه نویسای ایرانی رو نکوبید خودتونم میدونید که مشکل از برنامه نویسا نیست ، بجای اینکه بیاید از برنامه نویسای داخلی حمایت کنید دارید گورشونو میکنید و زندگی رو براشون سخت میکنید
آقا مخالفت شماها با نظام چه ربطی به برنامه نویس بد بخت داره آخه
جناب شما میشه با مدارک اثبات کنید چه باگی در تلگرام بوده که موجب از دست رفتن اطلاعات شخصی کاربران شده؟
شما ظاهرا با اصول اولیه طراحی یک نرم فزار هم آشنا نیستید
هر سیستمی باگ داره، بله ولی چه نوع باگی؟
تفاوت زیادی هست بین باگی که یکی از سرویس های نرم افزار شمارو در مواقعی با مشکل روبرو می کنه یا باگی که حریم شخصی و اطلاعات کاربران شما رو به خطر میندازه.
باگ اول از هر سیستمی تا تعدادی قابل قبول هست و اتفاقی هست که همیشه رخ میده ولی باگ دوم (یا بهتر بگیم ضعف امنیتی) چیزی هست که از هیچ برنامه ای قابل پذیرش نیست.
در مورد نفوذ به اکانت های کاربران (که بچه های کم سن و سال خیلی اصرار دارند اسم هک روی اون بزارند) به چه شکل انجام میشه؟ شما برای دسترسی به اطلاعات حساب یک کاربر در هر سرویسی 2 راه دارید:
1 - نفوذ مستقیم به سرور های سرویس دهنده.
2 - نفوذ به خود کاربر یا سیستم های مورد استفاده کاربر.
در سیستم های بزرگ معمولا انجام مورد اول بسیار سخت هست و تیم خیلی بزرگی پشت این اتفاق ها هست با بودجه و منابع ای بالا که در نهایت هم منجرب به فاجعه میشه و اطلاعات میلیون ها کاربر از دست میره نه فقط شخص خاصی و اینطور نیست که صداش در نیاد و کسی متوجه نشه.
در نتیجه برای بدست آوردن اطلاعات یک کاربر سعی در نفوذ یا به عبارتی هک خود کاربر می کنند. استفاده از اطلاعات پایین کاربر برای گول زدن کاربر و وادار کردن کاربر به انجام یک کار اشتباه مثل ارسال کد تایید تلگرام.
این مورد اصلا ربطی به سرویس دهنده نداره و تماما به سطح اطلاع و آگاهی کاربر بر می گرده که به نظر من تا حد زیادی بر می گرده و ضعف آموزشی در کشور.
در مورد برنامه نویس های ایرانی:
بنده متوجه نمی شم. چون ایرانی هستند باید ازشون حمایت بشه؟ برنامه نویس هایی که از شماره تماس کاربر ها برای ای دی استفاده می کنند؟
برنامه نویسانی که اطلاعات کاربرانشون رو بر روی بستر http منتقل می کنن؟
برنامه نویسانی که هیچ تعهدی نسبت به حریم شخصی کاربرانشون ندارند؟
برنامه نویسانی که توانایی تولید یک نرم افزار استاندارد رو ندارند ولی حرف از رقابت با یک نرم افزار موفق در سطح جهانی می زنند؟
بنده هیچ دلیلی برای حمایت از برنامه نویس هایی که اصول اولیه فنی و اخلاقی رو در توسعه یک نرم افزار رعایت نمی کنند نمی بینم.
شما هم لطف کنید حداقل اگر حرفی می زنید در مورد اون اطلاعات اولیه رو داشته باشید.
انجمن تخصصی هست دوست عزیز و دوستان همه در زمینه کاری خودشون تخصص دارند
مهد کودک که نیست که هر ایده خنده دار و فاقد اعتبار رو بدون هیچ مدرکی جار بزنید و فک کنید مربی ها هم تشویقتون می کنن.
به فکر خودتون و فکری که بقیه در مورد شما می کنن نیستید لاقل به شعور بقیه توهین نکنید
live
April 5th, 2018, 15:24
جناب شما میشه با مدارک اثبات کنید چه باگی در تلگرام بوده که موجب از دست رفتن اطلاعات شخصی کاربران شده؟
شما ظاهرا با اصول اولیه طراحی یک نرم فزار هم آشنا نیستید
هر سیستمی باگ داره، بله ولی چه نوع باگی؟
تفاوت زیادی هست بین باگی که یکی از سرویس های نرم افزار شمارو در مواقعی با مشکل روبرو می کنه یا باگی که حریم شخصی و اطلاعات کاربران شما رو به خطر میندازه.
باگ اول از هر سیستمی تا تعدادی قابل قبول هست و اتفاقی هست که همیشه رخ میده ولی باگ دوم (یا بهتر بگیم ضعف امنیتی) چیزی هست که از هیچ برنامه ای قابل پذیرش نیست.
در مورد نفوذ به اکانت های کاربران (که بچه های کم سن و سال خیلی اصرار دارند اسم هک روی اون بزارند) به چه شکل انجام میشه؟ شما برای دسترسی به اطلاعات حساب یک کاربر در هر سرویسی 2 راه دارید:
1 - نفوذ مستقیم به سرور های سرویس دهنده.
2 - نفوذ به خود کاربر یا سیستم های مورد استفاده کاربر.
در سیستم های بزرگ معمولا انجام مورد اول بسیار سخت هست و تیم خیلی بزرگی پشت این اتفاق ها هست با بودجه و منابع ای بالا که در نهایت هم منجرب به فاجعه میشه و اطلاعات میلیون ها کاربر از دست میره نه فقط شخص خاصی و اینطور نیست که صداش در نیاد و کسی متوجه نشه.
در نتیجه برای بدست آوردن اطلاعات یک کاربر سعی در نفوذ یا به عبارتی هک خود کاربر می کنند. استفاده از اطلاعات پایین کاربر برای گول زدن کاربر و وادار کردن کاربر به انجام یک کار اشتباه مثل ارسال کد تایید تلگرام.
این مورد اصلا ربطی به سرویس دهنده نداره و تماما به سطح اطلاع و آگاهی کاربر بر می گرده که به نظر من تا حد زیادی بر می گرده و ضعف آموزشی در کشور.
در مورد برنامه نویس های ایرانی:
بنده متوجه نمی شم. چون ایرانی هستند باید ازشون حمایت بشه؟ برنامه نویس هایی که از شماره تماس کاربر ها برای ای دی استفاده می کنند؟
برنامه نویسانی که اطلاعات کاربرانشون رو بر روی بستر http منتقل می کنن؟
برنامه نویسانی که هیچ تعهدی نسبت به حریم شخصی کاربرانشون ندارند؟
برنامه نویسانی که توانایی تولید یک نرم افزار استاندارد رو ندارند ولی حرف از رقابت با یک نرم افزار موفق در سطح جهانی می زنند؟
بنده هیچ دلیلی برای حمایت از برنامه نویس هایی که اصول اولیه فنی و اخلاقی رو در توسعه یک نرم افزار رعایت نمی کنند نمی بینم.
شما هم لطف کنید حداقل اگر حرفی می زنید در مورد اون اطلاعات اولیه رو داشته باشید.
انجمن تخصصی هست دوست عزیز و دوستان همه در زمینه کاری خودشون تخصص دارند
مهد کودک که نیست که هر ایده خنده دار و فاقد اعتبار رو بدون هیچ مدرکی جار بزنید و فک کنید مربی ها هم تشویقتون می کنن.
به فکر خودتون و فکری که بقیه در مورد شما می کنن نیستید لاقل به شعور بقیه توهین نکنید
ببین دوست عزیز
همه ما داریم در یک خط حرکت میکنیم ، این ینی چی ؟
ینی تو گوگل به فارسی سرچ کن باگ xss ، یادمه یه بنده خدایی میگفت من آخر نتونستم به جماعتی مثل خیلی از کاربران انجمنای ایرانی ثابت کنم xss ینی ضعف امنیتی نه باگ
وقتی پشت همکارتو خالی میکنی خودتم پیشرفت نمیکنی ، نیازی هم نیست بیشتر از این توضیح بدم فقط کافیه تو گوگل سرچ کنی تا ببینی ایرانیا xss رو باگ میدونن نه ضعف امنیتی
اینجاست که به اشتباه خودت پی میبری ، تا زمانی که امثال شما اینطوری پشت برنامه نویسارو خالی میکنن ، در نتیجه پیشرفتی هم حاصل نخواهد شد بلکه پس رفت هم وجود داره
نمونش همین استایلهایی که در همین انجمن برای وردپرس نوشته میشه و طرف میگه امنیت استایل ربطی نویسنده نداره
navid2zp
April 5th, 2018, 15:36
ببین دوست عزیز
همه ما داریم در یک خط حرکت میکنیم ، این ینی چی ؟
ینی تو گوگل به فارسی سرچ کن باگ xss ، یادمه یه بنده خدایی میگفت من آخر نتونستم به جماعتی مثل خیلی از کاربران انجمنای ایرانی ثابت کنم xss ینی ضعف امنیتی نه باگ
وقتی پشت همکارتو خالی میکنی خودتم پیشرفت نمیکنی ، نیازی هم نیست بیشتر از این توضیح بدم فقط کافیه تو گوگل سرچ کنی تا ببینی ایرانیا xss رو باگ میدونن نه ضعف امنیتی
اینجاست که به اشتباه خودت پی میبری ، تا زمانی که امثال شما اینطوری پشت برنامه نویسارو خالی میکنن ، در نتیجه پیشرفتی هم حاصل نخواهد شد بلکه پس رفت هم وجود داره
نمونش همین استایلهایی که در همین انجمن برای وردپرس نوشته میشه و طرف میگه امنیت استایل ربطی نویسنده نداره
الان این چه ربطی به تلگرام داره؟
بنده از شما خواستم مدرکی مبنی بر وجود باگ/ضعف امنیتی در تلگرام که منجرب به از دست رفتن اطلاعات حساس کاربران میشه ارائه بدید.
چرا در مورد تفاوت تعریف باگ و ضعف امنیتی حرف می زنید؟
این ادعای شما در صفحه اول هست:
سلام
من کاری به عقاید و دولتها ندارم اما در خود تلگرام بارها و بارها باگهایی پیدا شده که این شنودها در مقابلش هیچ بوده ، جناب پاول دروف هم جایزه خیلی از هکرهای ایرانی رو تقدیم نکردن و همه اینا چرتو پرت بوده
یاحق
شما اعلام کردید که در خود تلگرام بار ها باگ هایی پیدا شده که قابل مقایسه با مشکلات سروش نیست.
خوب بنده از شما درخواست کردم به بنده مدرک ارائه بدید.
بعد شما از بنده می خواید در مورد xss جستجو کنم؟!!
در مورد خالی کردن پشت همکار.
شما همکارتون بخواد آدم بکشه پشتش در میاد چون همکارتونه؟ اگر بله براتون متاسفم
چه اشتباهی؟ اگر بنده ادعایی کردم که شما توانایی اثبات خلافش رو دارید بنده خوشحال میشم حرف های شمارو بشنوم.
در مورد پیشرفت:
یکی از اصلی ترین دلایل عدم پیشرفت کشور وجود افرادی مثل شماست.
افرادی که فکر می کنن صرفا همکار بودن یا در اینجا ایرانی بودن یک تولید کننده باید منجرب به حمایت از اون بشه.
پیشرفت وقتی رخ میده که یک کشور و تولید کنندگان اون همیشه در حال پیشرفت باشند و محصولات با کیفیت تولید کنند و اگر موفق نشدند شکست بخورند.
در واقع این شکست هست که منجرب به پیشرفت میشه
شما می خواید در همین مرحله هر محصول بی کیفیتی که تولید شد حمایت کنید و این نتیجش میشه عدم پیشرفت چون تولید کننده نیازی به پیشرفت نداره و در هر صورت محصولش مورد استقبال قرار میگیره
و حتی اگر محصول با کیفیتی رو تولید کنه مجدد تمایلی به بهبود اون نداره چون رقابتی وجود نداره
مجدد بنده تکرار می کنم:
لطفا در مواردی که اطلاعاتی در اون زمینه ندارید نظریه ندید. خیلی کار زشتی هست.
شما نه در مورد توسعه نرم افزار اطلاع دارید
نه اطلاعاتی در مورد مسائل امنیتی دارید
نه حتی می دونید بازار و رقابت چطور کار می کنه
نه می دونید پیشرفت به چه شکل حاصل میشه
تمام این موراد هم مطالب ابتدایی برای شرکت در چنین بحث هایی هست.
live
April 5th, 2018, 16:02
بنده از شما خواستم مدرکی مبنی بر وجود باگ/ضعف امنیتی در تلگرام که منجرب به از دست رفتن اطلاعات حساس کاربران میشه ارائه بدید.
چرا در مورد تفاوت تعریف باگ و ضعف امنیتی حرف می زنید؟
این ادعای شما در صفحه اول هست:
شما اعلام کردید که در خود تلگرام بار ها باگ هایی پیدا شده که قابل مقایسه با مشکلات سروش نیست
در مورد خالی کردن پشت همکار.
شما همکارتون بخواد آدم بکشه پشتش در میاد چون همکارتونه؟ اگر بله براتون متاسفم
چه اشتباهی؟ اگر بنده ادعایی کردم که شما توانایی اثبات خلافش رو دارید بنده خوشحال میشم حرف های شمارو بشنوم.
چون در رابطه با عنوان تاپیک که ضعف امنیتی هست پاسخ دادم
بله اگر یک بستری باشه که در این وسعت مثل تلگرام آزمون خطا بشه ما هم پیشرفت میکنیم ، تا زمانی که آزمون خطا در این وسعت نباشه و بخاطر مشکلات و کینه های شخصی افرادی مثل شما با نظام بیایم برنامه نویسارو دار بزنیم هیچ پیشرفتی حاصل نمیشه
بنده نگفتم که از سروش استفاده کنید ، اگر خیلی مستعدی حداقل میتونی یک مشاوره به همکارات بدی ، تاحالا سعی کردی بری تو یه تیم مثل تیم برنامه نویسی سروش باهاشون همکاری کنی ؟ پس این ضعف خودته که باعث مشکلاتت شده
در واقع این شکست هست که منجرب به پیشرفت میشه
باید بسترش فراهم بشه یا نه ؟ شما که داری راه پیشرفت 4 نفر دیگه رم میبندی
شما از چه پلتفرمایی استفاده میکنی ؟ هیچ وقت براشون آپدیتی ارائه نمیشه ؟ مشکل امنیتی نداره ، چند ساله دارن روی این پلتفرم ها کار میکنن ؟ هزینه ای هم بابت لایسنس این پلتفرمها ارائه میکنید ؟
اگر هزینه ای برای لایسنس هست بهتره برای داخلی هم باشه تا دلگرم بشن ، مشکل اینجاست که همه چیز باید مجانی باشه کسی حاظر نیست بره این چیزا بهایی بده
ایرانی ینی خرید کالای خارجی استفاده از محصولات خارجی ، نابود کردن کسب و کار داخلی ، کوبیدن افراد جامعه ، اینا تجربه من از آدمایی مثل شماست که نمیذارن ایرانی پیشرفت کنه چون خارجیام یه زمانی این مشکلاتو داشتن اما ازشون حمایت شده
لطف کنید یک منبع در رابطه با باگها و ضعف امنیتی سروش ارائه بدید
navid2zp
April 5th, 2018, 16:14
چون در رابطه با عنوان تاپیک که ضعف امنیتی هست پاسخ دادم
بله اگر یک بستری باشه که در این وسعت مثل تلگرام آزمون خطا بشه ما هم پیشرفت میکنیم ، تا زمانی که آزمون خطا در این وسعت نباشه و بخاطر مشکلات و کینه های شخصی افرادی مثل شما با نظام بیایم برنامه نویسارو دار بزنیم هیچ پیشرفتی حاصل نمیشه
بنده نگفتم که از سروش استفاده کنید ، اگر خیلی مستعدی حداقل میتونی یک مشاوره به همکارات بدی ، تاحالا سعی کردی بری تو یه تیم مثل تیم برنامه نویسی سروش باهاشون همکاری کنی ؟ پس این ضعف خودته که باعث مشکلاتت شده
باید بسترش فراهم بشه یا نه ؟ شما که داری راه پیشرفت 4 نفر دیگه رم میبندی
شما از چه پلتفرمایی استفاده میکنی ؟ هیچ وقت براشون آپدیتی ارائه نمیشه ؟ مشکل امنیتی نداره ، چند ساله دارن روی این پلتفرم ها کار میکنن ؟ هزینه ای هم بابت لایسنس این پلتفرمها ارائه میکنید ؟
اگر هزینه ای برای لایسنس هست بهتره برای داخلی هم باشه تا دلگرم بشن ، مشکل اینجاست که همه چیز باید مجانی باشه کسی حاظر نیست بره این چیزا بهایی بده
ایرانی ینی خرید کالای خارجی استفاده از محصولات خارجی ، نابود کردن کسب و کار داخلی ، کوبیدن افراد جامعه ، اینا تجربه من از آدمایی مثل شماست که نمیذارن ایرانی پیشرفت کنه چون خارجیام یه زمانی این مشکلاتو داشتن اما ازشون حمایت شده
لطف کنید یک منبع در رابطه با باگها و ضعف امنیتی سروش ارائه بدید
بنده باز هم مدرکی از شما مبنی بر وجود باگ های بدتر از باگ های سروش طبق ادعاتون دریافت نکردم
در مورد منبع برای باگ سروش هم صفحه اول رو بخونید و همینطور خودتون گفتید "تلگرام بارها و بارها باگهایی پیدا شده که این شنودها در مقابلش هیچ بوده" یعنی خودتون هم قبول دارید که سروش مشکل داره. پس الان یا می خواید خودتون رو گول بزنید یا بنده رو
در مورد همکاری:
از بنده درخواست مشاوره نشده. هر وقت خواستند بنده در خدمتشون هستم.
در مورد سابقه بنده هم بله پروژه های بسیاری بوده که درصد بالایی هم ایرانی بودند و موفقیت هم در این زمینه داشتند و بنده هیچ وقت مشکلی در مورد عدم استقبال کاربران به دلیل ایرانی بودن محصول خودم نداشتم. هر زمان محصول مناسبی رو تولید کردم با استقبال روبرو شدم. منتقد هم همیشه بوده که به ما لطف داشتند و در حل مشکلات کمکمون کردند.
همین لحظه هم رو پروژه ای کار می کنم که تمام اعضای فعال ایرانی هستند.
پلتفرم هایی هم که بنده استفاده می کنم بله براشون آپدیت ارائه میشه به صورت مرتب ولی هیچگاه ضعف امنیتی در این حد نداشتند و اگر داشتند بنده دیگه استفاده ای از اون پلتفرم نداشتم.
بله لایسنس هم تهیه شده. چه محصولات داخلی و چه محصولات خارجی و چیز عجیبی نیست اصلا.
در نتیجه بنده فکر نمی کنم شما در جایگاهی باشید که بنده رو در کمک به پیشرفت کشور زیر سوال ببرید. بنده حداقل اینجا دارم شمارو به عنوان یک ایرانی از مسیر اشتباه به مسیر درست راهنمایی می کنم.
و در انتها بنده هنوز مدرکی مبنی بر وجود ضعف یا باگ امنیتی در تلگرام که موجب از دست رفتن اطلاعات حساس کاربر میشه طبق ادعای شما دریافت نکردم
همچنان منتظرم شما برای ادعاتون مدرک ارائه کنید
live
April 5th, 2018, 16:24
بنده باز هم مدرکی از شما مبنی بر وجود باگ های بدتر از باگ های سروش طبق ادعاتون دریافت نکردم
در مورد منبع برای باگ سروش هم صفحه اول رو بخونید و همینطور خودتون گفتید "تلگرام بارها و بارها باگهایی پیدا شده که این شنودها در مقابلش هیچ بوده" یعنی خودتون هم قبول دارید که سروش مشکل داره. پس الان یا می خواید خودتون رو گول بزنید یا بنده رو
در مورد همکاری:
از بنده درخواست مشاوره نشده. هر وقت خواستند بنده در خدمتشون هستم.
در مورد سابقه بنده هم بله پروژه های بسیاری بوده که درصد بالایی هم ایرانی بودند و موفقیت هم در این زمینه داشتند و بنده هیچ وقت مشکلی در مورد عدم استقبال کاربران به دلیل ایرانی بودن محصول خودم نداشتم. هر زمان محصول مناسبی رو تولید کردم با استقبال روبرو شدم. منتقد هم همیشه بوده که به ما لطف داشتند و در حل مشکلات کمکمون کردند.
همین لحظه هم رو پروژه ای کار می کنم که تمام اعضای فعال ایرانی هستند.
پلتفرم هایی هم که بنده استفاده می کنم بله براشون آپدیت ارائه میشه به صورت مرتب ولی هیچگاه ضعف امنیتی در این حد نداشتند و اگر داشتند بنده دیگه استفاده ای از اون پلتفرم نداشتم.
بله لایسنس هم تهیه شده. چه محصولات داخلی و چه محصولات خارجی و چیز عجیبی نیست اصلا.
در نتیجه بنده فکر نمی کنم شما در جایگاهی باشید که بنده رو در کمک به پیشرفت کشور زیر سوال ببرید. بنده حداقل اینجا دارم شمارو به عنوان یک ایرانی از مسیر اشتباه به مسیر درست راهنمایی می کنم.
و در انتها بنده هنوز مدرکی مبنی بر وجود ضعف یا باگ امنیتی در تلگرام که موجب از دست رفتن اطلاعات حساس کاربر میشه طبق ادعای شما دریافت نکردم
همچنان منتظرم شما برای ادعاتون مدرک ارائه کنید
این تاپیک که نشد مدرک دوست عزیز ، شما هر زمان مدرکی ارائه کردید بنده هم ارائه میکنم
باز هم میگم اگر آزمون و خطایی باشه در پلتفرمها و زبان های اختصاصی یا دیده نمیشه و یا کم هست مخصوصا اگر encrypt باشه
اگر شما چیزی هستید که میگید ، چرا صبح تا شب در این انجمن همکاران داخلی رو میکوبید ؟ مگه چقدر وقت آزاد دارید ؟
navid2zp
April 5th, 2018, 16:40
این تاپیک که نشد مدرک دوست عزیز ، شما هر زمان مدرکی ارائه کردید بنده هم ارائه میکنم
باز هم میگم اگر آزمون و خطایی باشه در پلتفرمها و زبان های اختصاصی یا دیده نمیشه و یا کم هست مخصوصا اگر encrypt باشه
اگر شما چیزی هستید که میگید ، چرا صبح تا شب در این انجمن همکاران داخلی رو میکوبید ؟ مگه چقدر وقت آزاد دارید ؟
اولا که شما در ابتدا ادعا کردید که تلگرام مشکل داره
همینطور که در پست قبل هم گفتم اون رو مقایسه کردید با مشکلات سروش و اعلام کردید که مشکلات تلگرام بزرگتر هستند پس بدون شک باید خودتون بدونید که مشکل وجود داره
ولی مشکلی نیست بنده یک مدرک برای اثبات وجود مشکل از دست رفتن شماره تماس ها ارائه می کنم:
https://twitter.com/MSayedsalehi/status/981211666808533001
توییت مدیر پیام رسان سروش که وجود این مشکل امنیتی رو تایید می کنند. یعنی شما می خواید بگید تایید مدیر این پیامرسان برای وجود چنین مشکلی سندیت نداره ولی حرف شما که آشنایی با اصول اولیه امنیت رو ندارید داره؟!
مدارک دیگه زیادی هم موجود هست
نمونش استفاده از HTTP که مشخص هست و موارد دیگه
همینطور در مورد آزمون خطا باید عرض کنم که تست ها و به قول شما آزمون خطا در مورد اطلاعات حساس کاربر باید قبل از لانچ پروژه به صورت عمومی انجام بشه نه در نسخه اصلی و عمومی که خوب عدم اطلاع از این مورد هم باز هم بر می گرده به این که شما هیچ اطلاعی در زمینه توسعه یک نرم افزار ندارید.
در مورد جمله بلد اخر هم:
بنده به خاطر ندارم بی دلیل کسی رو کوبیده باشم
اصلا بنده به خاطر ندارم کسی رو کوبیده باشم. اگر بنده نقدی به کسی یا شرکتی می کنم به این دلیل هست که نقد باید انجام بشه تا افراد به سمت جلو حرکت کنند. همه جای دنیا همین هست. وجود فیدبک و بررسی دقیق اون همیشه موجب پیشرفت هست که حالا اگر شما فک می کنید هر کاری شما می کنید درست هست باز هم بر می گرده به عدم اطلاع شما از مدیریت رفتار و تولیدات خودتون که توصیه می کنم چند کتاب در این زمینه مطالعه کنید.
در مورد صبح تا شب هم بنده باز هم از شما می خوام مدرکی ارائه کنید مبنی بر این که بنده صبح تا شب در این انجمن در حال فعالیت هستم.
بنده علاقه خاصی به این انجمن دارم و همیشه روی یک تب باز هست و اگر فرصتی باشه نگاهی میندازم و اگر فرصت بیشتری باشه توی بحثی شرکت می کنم
در مورد وقت آزاد هم فک نمی کنم بیشتر از شما وقت خالی داشته باشم
تاریخ عضویت بنده ماه دوم سال 2011 هست و بنده 206 پست در بخش های اصلی دارم و میانگین 0.08 پست در طول روز.
تاریخ عضویت شما ماه هفتم سال 2014 هست با324 پست و میانگین 0.24 پست در طول روز یعنی چیزی حدود 3 برابر بنده
اگر بر خلاف موارد امنیت و توسعه نرم افزار اگر با ریاضیات ابتدایی آشنا باشید با یه محاسبات ساده متوجه میشید که بنده همچین وقت خالی زیادی هم ندارم و اگر هم زیاد باشه باز هم با توجه به آمار شما، فک نمی کنم شما در جایگاهی باشید که در این مورد بخواید نقدی رو به بنده وارد کنید.
در نهایت بنده مدرک رو خدمتتون ارائه دادم
پاسخ ادعا های هرچند بی اعتبار و خنده دار شما رو هم دادم
و مجدد منتظرم شما مدرکی برای اثبات ادعاتون ارائه کنید.
البته اگر احترامی برای خودتون قائل هستید در غیر این صورت موفق باشید
live
April 5th, 2018, 16:55
اولا که شما در ابتدا ادعا کردید که تلگرام مشکل داره
همینطور که در پست قبل هم گفتم اون رو مقایسه کردید با مشکلات سروش و اعلام کردید که مشکلات تلگرام بزرگتر هستند پس بدون شک باید خودتون بدونید که مشکل وجود داره
ولی مشکلی نیست بنده یک مدرک برای اثبات وجود مشکل از دست رفتن شماره تماس ها ارائه می کنم:
https://twitter.com/MSayedsalehi/status/981211666808533001
توییت مدیر پیام رسان سروش که وجود این مشکل امنیتی رو تایید می کنند. یعنی شما می خواید بگید تایید مدیر این پیامرسان برای وجود چنین مشکلی سندیت نداره ولی حرف شما که آشنایی با اصول اولیه امنیت رو ندارید داره؟!
مدارک دیگه زیادی هم موجود هست
نمونش استفاده از HTTP که مشخص هست و موارد دیگه
همینطور در مورد آزمون خطا باید عرض کنم که تست ها و به قول شما آزمون خطا در مورد اطلاعات حساس کاربر باید قبل از لانچ پروژه به صورت عمومی انجام بشه نه در نسخه اصلی و عمومی که خوب عدم اطلاع از این مورد هم باز هم بر می گرده به این که شما هیچ اطلاعی در زمینه توسعه یک نرم افزار ندارید.
در مورد جمله بلد اخر هم:
بنده به خاطر ندارم بی دلیل کسی رو کوبیده باشم
اصلا بنده به خاطر ندارم کسی رو کوبیده باشم. اگر بنده نقدی به کسی یا شرکتی می کنم به این دلیل هست که نقد باید انجام بشه تا افراد به سمت جلو حرکت کنند. همه جای دنیا همین هست. وجود فیدبک و بررسی دقیق اون همیشه موجب پیشرفت هست که حالا اگر شما فک می کنید هر کاری شما می کنید درست هست باز هم بر می گرده به عدم اطلاع شما از مدیریت رفتار و تولیدات خودتون که توصیه می کنم چند کتاب در این زمینه مطالعه کنید.
در مورد صبح تا شب هم بنده باز هم از شما می خوام مدرکی ارائه کنید مبنی بر این که بنده صبح تا شب در این انجمن در حال فعالیت هستم.
بنده علاقه خاصی به این انجمن دارم و همیشه روی یک تب باز هست و اگر فرصتی باشه نگاهی میندازم و اگر فرصت بیشتری باشه توی بحثی شرکت می کنم
در مورد وقت آزاد هم فک نمی کنم بیشتر از شما وقت خالی داشته باشم
تاریخ عضویت بنده ماه دوم سال 2011 هست و بنده 206 پست در بخش های اصلی دارم و میانگین 0.08 پست در طول روز.
تاریخ عضویت شما ماه هفتم سال 2014 هست با324 پست و میانگین 0.24 پست در طول روز یعنی چیزی حدود 3 برابر بنده
اگر بر خلاف موارد امنیت و توسعه نرم افزار اگر با ریاضیات ابتدایی آشنا باشید با یه محاسبات ساده متوجه میشید که بنده همچین وقت خالی زیادی هم ندارم و اگر هم زیاد باشه باز هم با توجه به آمار شما، فک نمی کنم شما در جایگاهی باشید که در این مورد بخواید نقدی رو به بنده وارد کنید.
در نهایت بنده مدرک رو خدمتتون ارائه دادم
پاسخ ادعا های هرچند بی اعتبار و خنده دار شما رو هم دادم
و مجدد منتظرم شما مدرکی برای اثبات ادعاتون ارائه کنید.
البته اگر احترامی برای خودتون قائل هستید در غیر این صورت موفق باشید
دوست عزیز میشه اینقدر فرافکنی نکنی ؟ این که نشد مدرک اثبات باگ ، ایشون فرمودن این مشکلی نیست اون طور که امثال شما فرافکنی میکنید
اگه اون مدرکه این چیه ؟
این هم مدرک مستند
شما هم یک مدرک مستند ارائه کنید
https://steemit.com/cryptocurrency/@libertylol/edward-snowden-discusses-why-the-telegram-app-is-unsecure
اصلا لازم نمیبینم با شما بحث کنم ، کسانی که در این انجمن بنده رو میشناسن میدونن حوزه کاری بنده در چه ضمینه ای هست
مشکل شما اینه که خود بزرگ بین هستید
کسی که از خودش تعریف میکنه چیزی برای از دست دادن نداره
الکی که خرج نمیکنن بره ما
ادوارد اسنودن بحث می کند که چرا برنامه TELEGRAM نا امن است
به عنوان یک کاربر مشتاق از برنامه telegram (به طور خاص با استفاده از LATIUM من)، من این را یک تحلیل جالب در توییتر یافتم. همچنین، Cryptocurrency LATIUM را بررسی کنید.
برای کسانی که از برنامه TELEGRAM استفاده می کنند، این بحث را توسط اسنودن در توییتر بررسی کنید.
بسیاری به نظر نمی رسند که چرا من مخالف @ Telegram با داشتن کانال های عمومی ناامن و غیر قابل انکار در یک برنامه که به عنوان یک پیام رسان رسمی تبلیغ شده است، مخالفم. برخی معتقدند که من فقط نمی فهمم که چگونه کانال ها کار می کنند. بنابراین بگذارید در مورد آن صحبت کنیم:
سابقه و هدف:Telegram موقعیت خاصی در ایران دارد "کانال های عمومی" آن منبع مهم اخبار برای بسیاری از کاربران کم فن است. خدمات رقابتی اغلب مسدود می شوند، اما Telegram مزایا را برای جلوگیری از این امر مانند تنظیم CDN های محلی ایجاد می کند
این هم خوب و بد است از یک طرف، نگه داشتن افرادی که درک نمی کنند و نخواهند فهمید که Tor و ***s چه ارتباطی با ا***یستم ارتباطات بزرگ و سخت و متوسط دارند، ارزشمند است، در حالی که دولت عمدتا دارای دو حرکت است: "بلوک" یا "بلوک" "
از سوی دیگر، به این معنی است که Telegram در طول زمان با افزایش تقاضا برای همکاری با درخواست های دولت ایران برای این یا آن مواجه خواهد شد. امروز ما دیدیم وزیر ارتباطات خواستار یک کانال بزرگ می شود تعطیل. و اینجا جایی است که ما شروع به پیچیدگی می کنیم.
افکار شما در مورد TELEGRAM به طور خاص یا تکنولوژی چت به طور کلی چیست؟ من معمولا به ادعای "امنیت" اعتماد ندارم. آیا به هر حال برای ایجاد چت واسط امن است؟ این یک مشکل است که به نظر نمی رسد که با یک بلوک زنجیره غیر متمرکز حل شود
navid2zp
April 5th, 2018, 17:08
دوست عزیز میشه اینقدر فرافکنی نکنی ؟ این که نشد مدرک اثبات باگ ، ایشون فرمودن این مشکلی نیست اون طور که امثال شما فرافکنی میکنید
اگه اون مدرکه این چیه ؟
این هم مدرک مستند
https://steemit.com/cryptocurrency/@libertylol/edward-snowden-discusses-why-the-telegram-app-is-unsecure
اصلا لازم نمیبینم با شما بحث کنم ، کسانی که در این انجمن بنده رو میشناسن میدونن حوزه کاری بنده در چه ضمینه ای هست
شما ظاهرا با معانی لغات فارسی هم آشنایی ندارید!
ایشون فرمودند هک نیست ولی ایراد مهمی هست. بنده نمیدونم تو فرهنگ نامه شما ایراد به چه معناست واقعا
ایشون به وضوح پذیرفتن که شماره تماس کاربران به دلیل وجود ایراد مهمی در سرویسشون در اختیار بقیه قرار میگیره.
باز هم بنده نمیدونم شما چه تعاریف عجیبی رو برای خودتون دارید ولی در دنیای نرم افزار شماره تماس کاربران یک اطلاعات حساس و شخصی به حساب میاد.
صفحه اول هم دوستمون زحمت کشیدند تصویری رو ضمیمه کردند که این مورد رو نشون میده و همینطور استفاده از http رو تایید می کنه.
اگر این موارد برای شما مدرک نیست پس باز هم جای تاسف داره
در مورد لینکی هم که ارائه کردید
اسنودن نظریه ای رو مبنی بر این که فشار های ایران باعث میشه تلگرام کاری رو که دولت ایران درخواست می کنه رو انجام بده. و مثال هم آوردن که پایین کشیدن یک کانال بوده.
به عبارتی ایشون تلگرام رو به غیر قابل اعتماد بودن برای تصمیماتی که ممکن هست بگیرند متهم کرده و از نظر ایشون ممکن هست چنین تصمیماتی از طرف تلگرام گرفته بشه که نه تنها اصلا ربطی به وجود مشکل امنیتی در نرم افزار تلگرام نداره بلکه خود این موضوع هم فقط یک نظریه هست و هیچ اثباتی براش وجود نداره در صورتی که بنده مدرکی برای اثبات وجود مشکل در نرم افزار سروش برای شما ارائه کردم
رفتار شما واقعا جای تاسف داره و بنده به شدت امیدوارم شما فقط روز خوبی رو نداشتید وگرنه با ادعا ها و صحبت های که امروز کردید واقعا باید نگران بود
در مورد این که در انجمن شما رو میشناسن، 100 البته و بنده به شما تضمین میدم الان خیلی بهتر شمارو میشناسند که امیدوارم در همکاری های بعدی از این شناخت استفاده کنند.
موفق باشید
lo0ord
April 5th, 2018, 17:15
اگه اون مدرکه این چیه ؟
این هم مدرک مستند
الکی که خرج نمیکنن بره ما
ادوارد اسنودن بحث می کند که چرا برنامه TELEGRAM نا امن است
به عنوان یک کاربر مشتاق از برنامه telegram (به طور خاص با استفاده از LATIUM من)، من این را یک تحلیل جالب در توییتر یافتم. همچنین، Cryptocurrency LATIUM را بررسی کنید.
برای کسانی که از برنامه TELEGRAM استفاده می کنند، این بحث را توسط اسنودن در توییتر بررسی کنید.
بسیاری به نظر نمی رسند که چرا من مخالف @ Telegram با داشتن کانال های عمومی ناامن و غیر قابل انکار در یک برنامه که به عنوان یک پیام رسان رسمی تبلیغ شده است، مخالفم. برخی معتقدند که من فقط نمی فهمم که چگونه کانال ها کار می کنند. بنابراین بگذارید در مورد آن صحبت کنیم:
سابقه و هدف:Telegram موقعیت خاصی در ایران دارد "کانال های عمومی" آن منبع مهم اخبار برای بسیاری از کاربران کم فن است. خدمات رقابتی اغلب مسدود می شوند، اما Telegram مزایا را برای جلوگیری از این امر مانند تنظیم CDN های محلی ایجاد می کند
این هم خوب و بد است از یک طرف، نگه داشتن افرادی که درک نمی کنند و نخواهند فهمید که Tor و ***s چه ارتباطی با ا***یستم ارتباطات بزرگ و سخت و متوسط دارند، ارزشمند است، در حالی که دولت عمدتا دارای دو حرکت است: "بلوک" یا "بلوک" "
از سوی دیگر، به این معنی است که Telegram در طول زمان با افزایش تقاضا برای همکاری با درخواست های دولت ایران برای این یا آن مواجه خواهد شد. امروز ما دیدیم وزیر ارتباطات خواستار یک کانال بزرگ می شود تعطیل. و اینجا جایی است که ما شروع به پیچیدگی می کنیم.
افکار شما در مورد TELEGRAM به طور خاص یا تکنولوژی چت به طور کلی چیست؟ من معمولا به ادعای "امنیت" اعتماد ندارم. آیا به هر حال برای ایجاد چت واسط امن است؟ این یک مشکل است که به نظر نمی رسد که با یک بلوک زنجیره غیر متمرکز حل شود
دوست عزیز دو ساعته دارید سعی میکنین بگین سروش از تلگرام بهتره یا تلگرام نا امنه و ... حداقل اون امضاتونو پاک کنید . یکم ضایع هست خب ادرس تلگرامتونو گذاشتید.
nevergotme
April 5th, 2018, 17:20
یه سوالی دارم ، تمام این پیام رسان هایی که ایجاد شدند ، همه از سورس تلگرام استفاده کردند ؟
live
April 5th, 2018, 17:32
شما ظاهرا با معانی لغات فارسی هم آشنایی ندارید!ایشون فرمودند هک نیست ولی ایراد مهمی هست. بنده نمیدونم تو فرهنگ نامه شما ایراد به چه معناست واقعاایشون به وضوح پذیرفتن که شماره تماس کاربران به دلیل وجود ایراد مهمی در سرویسشون در اختیار بقیه قرار میگیره.باز هم بنده نمیدونم شما چه تعاریف عجیبی رو برای خودتون دارید ولی در دنیای نرم افزار شماره تماس کاربران یک اطلاعات حساس و شخصی به حساب میاد.صفحه اول هم دوستمون زحمت کشیدند تصویری رو ضمیمه کردند که این مورد رو نشون میده و همینطور استفاده از http رو تایید می کنه.اگر این موارد برای شما مدرک نیست پس باز هم جای تاسف دارهدر مورد لینکی هم که ارائه کردیداسنودن نظریه ای رو مبنی بر این که فشار های ایران باعث میشه تلگرام کاری رو که دولت ایران درخواست می کنه رو انجام بده. و مثال هم آوردن که پایین کشیدن یک کانال بوده.به عبارتی ایشون تلگرام رو به غیر قابل اعتماد بودن برای تصمیماتی که ممکن هست بگیرند متهم کرده و از نظر ایشون ممکن هست چنین تصمیماتی از طرف تلگرام گرفته بشه که نه تنها اصلا ربطی به وجود مشکل امنیتی در نرم افزار تلگرام نداره بلکه خود این موضوع هم فقط یک نظریه هست و هیچ اثباتی براش وجود نداره در صورتی که بنده مدرکی برای اثبات وجود مشکل در نرم افزار سروش برای شما ارائه کردمرفتار شما واقعا جای تاسف داره و بنده به شدت امیدوارم شما فقط روز خوبی رو نداشتید وگرنه با ادعا ها و صحبت های که امروز کردید واقعا باید نگران بوددر مورد این که در انجمن شما رو میشناسن، 100 البته و بنده به شما تضمین میدم الان خیلی بهتر شمارو میشناسند که امیدوارم در همکاری های بعدی از این شناخت استفاده کنند.موفق باشید
خیلی جالبه که بخاطر ضعف خودتون حرفهارو تحریف میکنید
متن کامل ، آیا تو--یو--تر وابسته به اسرائیل واقعیه یا نه
مشکل ادمینها حل شد.
#اعتماد (https://twitter.com/hashtag/%D8%A7%D8%B9%D8%AA%D9%85%D8%A7%D8%AF?src=hash)
در
#خانواده_سروش (https://twitter.com/hashtag/%D8%AE%D8%A7%D9%86%D9%88%D8%A7%D8%AF%D9%87_%D8%B3% D8%B1%D9%88%D8%B4?src=hash)
قیمت خودش را دارد! و بهای آن فقط و فقط
#صداقت (https://twitter.com/hashtag/%D8%B5%D8%AF%D8%A7%D9%82%D8%AA?src=hash)
است. نمایش شماره ادمین کانال، به معنای هک شدن نیست؛ اما در فرهنگ کاربران عزیز ایرانی، یک
#ایراد_مهم (https://twitter.com/hashtag/%D8%A7%DB%8C%D8%B1%D8%A7%D8%AF_%D9%85%D9%87%D9%85? src=hash)
است که بابت آن از همه
#پوزش_می_طلبیم (https://twitter.com/hashtag/%D9%BE%D9%88%D8%B2%D8%B4_%D9%85%DB%8C_%D8%B7%D9%84 %D8%A8%DB%8C%D9%85?src=hash)
و از
@miladnu (https://twitter.com/MilaDnu)
هم سپاسگزاریم.
دوست عزیز دو ساعته دارید سعی میکنین بگین سروش از تلگرام بهتره یا تلگرام نا امنه و ... حداقل اون امضاتونو پاک کنید . یکم ضایع هست خب ادرس تلگرامتونو گذاشتید.اصلا بحث سر استفاده از اپ نیست بحث بها دادن به برنامه نویسای داخلی هست ، اگر ضعفی هست حداقل گندش نکنیمبنده نگفتم کدوم از کدوم بهتره ، بحث فقط ایرانی و شرف ایرانیا که ظاهرا خیلیا ازش برخوردار نیستن
یه سوالی دارم ، تمام این پیام رسان هایی که ایجاد شدند ، همه از سورس تلگرام استفاده کردند ؟سورس تلگرام فقط یک اپ هست نه کمتر و نه بیشتر ، ممکنه خیلیا استفاده کنن ولی سورس سرورو که نمیان پابلیک کنن ، اصلا برای دیگران غیر قابل استفاده هست چون هم پلتفرمش فرق داره هم زبانش ، به این حرفهای من دراوردی آقایون توجه نکنیدمگه میشه بدون مدرک حرف زد ؟بهتره خودتون تجربه کنید بعد تصمیم بگیرید که آیا واقعیت داره یا نه !خیلی مسخرس که حرفهارو به سمتی میکشن که خودشون میخواد
nevergotme
April 5th, 2018, 17:33
من فقط میخوام بدونم آیا یکیشون اختصاصی کار کرده یا نه ، همین.
live
April 5th, 2018, 17:38
من فقط میخوام بدونم آیا یکیشون اختصاصی کار کرده یا نه ، همین.
اصلا بنده در این ضمینه اطلاع ندارم حرفم در رابطه با برنامه نویسای ایرانی هست ، اما اینا دارن به جامعه برنامه نویسی ایران توهین میکنن
host-net
April 5th, 2018, 18:01
امیرکبیر هنگام تبعید گفت
ابتدا فکر میکردم که مملکت وزیر دانا میخواهد
بعد فکر کردم که شاه دانا میخواهد
اما اکنون میفهمم ملت دانا میخواهد
دانا شدن هم همیشه با مطالعه و دانشگاه رفتن نیست
مملکت ما مردمان مدرن داره ولی هنوز افکار و دانابشون در قاجار و پهلوی مونده;)
بجای اینکه وطن رو بسازن مملکت رو ویران میکنن
بخاطر یک موضوع کوچیک ملت به جون هم افتادن:62:
روشنفکری به ازادی همه چیز نیست روشنفکری اینکه درست از همه چیز استفاده کنی
دولت فعلی هیچ خدمتی نمیتونه به ملت بکنه پس ملت رو به جون هم میندازه تا 4 سالش تموم بشه
ملت وقتی نادان باشن تلگرام - و حجاب میشه مفهوم اصلی و بیکاری و فقرو علم کلا فراموش میشه
نکته ای در مورد سروش
بله مشکل امنیتی وجود داره خیلی هم زیاد چون هنوز کسی به ایرانیا بها نداده مگر همین بابا بلند بشه بره خارج بعد بگن سروش خارجیه همه با کله میرن پیشش
مشکل سروش ایرانی بودنشه چون یادمه هیچ کسی از مشکلات تلگرام در روز اول خبر نداد
اصلا ایران شخصی برای برسی باگ های امنیتی تلگرام رو نداشت
ولی ملت اکاناشون هک میشد - عکس هاشون منتشر میشد - باجگیری میشد;)
با دوستی میتونید بهتر اطلاعات بدین
حمله به هم میکنید برای دوتا اپلیکیشن؟ که یکی اطلاعاتشو میده خارجیا یکی میده سپاه
شما هرجای دنیا برید اطلاعاتتون دست یه گروهی میره
واقعا فکر کردن خوبه
شما با دوستتونم صحبت میکنید فرداش یه چیزاییش رو یه اشخاصی میفهمن این دیگه اپلیکیشنه:76:
live
April 5th, 2018, 18:07
Eitaa که جدیدا سر و صدا کرده میدونم کپی از یه مسنجر ایرانی دیگست یعنی انقد بد کپی کردن که یادشون رفته تو بعضی از قسمت های سورس اسم برنامه ایی که سورس رو ازش کپی کردن عوض کنند.
امیرکبیر هنگام تبعید گفت
دولت فعلی هیچ خدمتی نمیتونه به ملت بکنه پس ملت رو به جون هم میندازه تا 4 سالش تموم بشه
ملت وقتی نادان باشن تلگرام - و حجاب میشه مفهوم اصلی و بیکاری و فقرو علم کلا فراموش میشه
نکته ای در مورد سروش
بله مشکل امنیتی وجود داره خیلی هم زیاد چون هنوز کسی به ایرانیا بها نداده مگر همین بابا بلند بشه بره خارج بعد بگن سروش خارجیه همه با کله میرن پیشش
حمله به هم میکنید برای دوتا اپلیکیشن؟ که یکی اطلاعاتشو میده خارجیا یکی میده سپاه
واقعا فکر کردن خوبه
شما با دوستتونم صحبت میکنید فرداش یه چیزاییش رو یه اشخاصی میفهمن این دیگه اپلیکیشنه:76:
سلام بزرگوار
بخدا اگر همه مثل شما دو نفر بودن و حقیقت رو سرپوش نمیذاشتن ، نه تنها تو برنامه نویسی بلکه تو جامعه هم هیچ مشکلی نداشتیم.
بنده فقط در حمایت از برنامه نویسان داخلی این حرفهارو مطرح کردم
Oscar
April 5th, 2018, 18:07
اصلا بنده در این ضمینه اطلاع ندارم حرفم در رابطه با برنامه نویسای ایرانی هست ، اما اینا دارن به جامعه برنامه نویسی ایران توهین میکنن
برنامه نویس ایرانی دوستانی هستند توی همین انجمن که صبح تا شب برا یه لقمه نون پشت سیستم کمر درد میگیرن چشو چالشون کور میشه و آخر سرم واسه قسط سرماه ماه لنگن
این دوستانی که شما دارید ازشون حمایت میکنید پول های آنچنان گرفتن تا حریم شخصی افراد رو زیر سوال ببرن، حالا چون ایرانی هستن باید حمایت بشن و با کل برنامه نویس ها توی یک رده قرار بگیرن
شما یا خوابید یا خودتونو به خواب زدید که در مورد دوم اگر کل دنیا هم بیان بگن سروش مشکل داره شما میگی نه مشکل نداره و من قصدم حمایت از برنامه نویس ایرانیه!
sina km
April 5th, 2018, 18:09
حالا یخورده هم به این بخندیم !
" پیام رسان داخلی ایتا اغلب کدهای خود را از پیام رسان ویسپی کپی کرده است و در مواردی هم یادشان رفته که نام ویسپی را از میان کدهای خود پاک کنند/ جماران "
برنامه نویس ایرانی دوستانی هستند توی همین انجمن که صبح تا شب برا یه لقمه نون پشت سیستم کمر درد میگیرن چشو چالشون کور میشه و آخر سرم واسه قسط سرماه ماه لنگن
این دوستانی که شما دارید ازشون حمایت میکنید پول های آنچنان گرفتن تا حریم شخصی افراد رو زیر سوال ببرن، حالا چون ایرانی هستن باید حمایت بشن و با کل برنامه نویس ها توی یک رده قرار بگیرن
شما یا خوابید یا خودتونو به خواب زدید که در مورد دوم اگر کل دنیا هم بیان بگن سروش مشکل داره شما میگی نه مشکل نداره و من قصدم حمایت از برنامه نویس ایرانیه!
هیچ برنامه ای بی نقص نیست
بنده سر حرفم همون برنامه نویسا هستن و موردی که فرمودین سندیت نداره
یک سوال مهم :
چرا هر ماه یک یا چند آپدیت برای تلگرام ارائه میشه ؟
دوستمون بالا اشاره کردن که تلگرام هم این مشکلات رو داشته و کسی صداش در نیومد ، مگه غیر از اینه ؟ مشکل از دهن های آلودس دوست من ، عوام فریبی بدتر از هر جنایتی تو جامعس
امیرکبیر هنگام تبعید گفت
نکته ای در مورد سروش
واقعا فکر کردن خوبه
- - - Updated - - -
حالا یخورده هم به این بخندیم !
" پیام رسان داخلی ایتا اغلب کدهای خود را از پیام رسان ویسپی کپی کرده است و در مواردی هم یادشان رفته که نام ویسپی را از میان کدهای خود پاک کنند/ جماران "
همین مورد که شما میفرمایید با صحبت های دوستمون مطابقت نداره و این ینی یک کلاغ چل کلاغ و سندیت نداره
Eitaa که جدیدا سر و صدا کرده میدونم کپی از یه مسنجر ایرانی دیگست یعنی انقد بد کپی کردن که یادشون رفته تو بعضی از قسمت های سورس اسم برنامه ایی که سورس رو ازش کپی کردن عوض کنند.
T.Toosi
April 5th, 2018, 18:18
باسلام،
سروش از پروتکل XMPP برای پیام ها و سیپ برای تماس ها استفاده می کند،این پروتکل از HTTP و HTTPS با انکریپشن TLS روی پورت 5222 در لایه انتقال کار می کند با اینکه HTTP برای جریان 2 طرفه همگام ساخته نشده است اما با روی آمدن پروتکل BOSH که در XMPP این کار امکان پذیر شده است که یک ارتباط دو طرفه همگام را برای شما شبیه سازی می کند، به طور خلاصه سروش برای پیاده سازی قسمت چت و تماس هایش از سرویس و نرم افزار های آماده سمت سرور استفاده کرده است که هیچ باگ و مشکلی تا به امروز برای آن ها نبوده است، همچنین Google Talk، AOL و فیسبوک هم از XMPP استفاده می کند.
اما باقی قسمت های سمت سرور، مثل راه اندازی وب سرویس برای دریافت اطلاعات و ثبت نام کاربر، کانال، خرید کارت شارژ، دریافت اطلاعات آب و هوا و .. به عهده خود برنامه نویسان سروش بوده است و اگر باگ و ضعفی باشد در این قسمت ها خودش را نشان می دهد همانند ضعفی که آقای میلاد نوری از قسمت دریافت اطلاعات کاربر در وب سرویس سروش پیدا کردند (نمایش شماره کاربر) همانطور که وقتی از صحبت از مقایسه WhatsApp با Telegram شد پاول دورف خندید، الان هم مقایسه سروش با تلگرام، بسیار خنده دار تر است، تمام این صحبت ها به قصد تخریب پروژه های داخلی نیست مقصر پاول دورف است که پروتکل و مسنجر قدرتمندی درست کرده است. ما در صورتی می توانیم رقابت کنیم که یک پروتکل اختصاصی و قدرتمند تر از MTProto ارائه کنیم.
php?>
April 5th, 2018, 18:21
یک چیزی میگم آروم بخندید : #حمایت از کالای ایرانی
Oscar
April 5th, 2018, 18:21
هیچ برنامه ای بی نقص نیست
بنده سر حرفم همون برنامه نویسا هستن و موردی که فرمودین سندیت نداره
یک سوال مهم :
چرا هر ماه یک یا چند آپدیت برای تلگرام ارائه میشه ؟
دوستمون بالا اشاره کردن که تلگرام هم این مشکلات رو داشته و کسی صداش در نیومد ، مگه غیر از اینه ؟ مشکل از دهن های آلودس دوست من ، عوام فریبی بدتر از هر جنایتی تو جامعس
تلگرام آپدیت میشه نواقص جزئی رو برطرف میکنه و امکانات جدید رو اضافه میکنه و خودش هم قبول داره که باگ داشته و مهم تر اینکه راجب پیام رسان های دیگه دروغ پراکنی نمیکنه
توی تمام رسانه های دولتی دارن سروش رو تبلیغ میکنن و بودجه هنگفتی پشتش خوابیده و کاملا مشخصه چه بلایی قرار سر ملت بیارن
شما میدونی قیمت 10 ثانیه تبلیغ توی تلویزیون چقدر میشه؟
گفتم که شما با این کارتون از یک دسیسه حمایت میکنید نه از برنامه نویس ایرانی
برای حمایت از برنامه نویسی ایرانی راه های بهتری هست، مثلا دستمزدهارو بالا ببریم
sina km
April 5th, 2018, 18:28
- - - Updated - - -
همین مورد که شما میفرمایید با صحبت های دوستمون مطابقت نداره و این ینی یک کلاغ چل کلاغ و سندیت نداره
ویسپی ایرانیه!
" اما بر اساس شنیدهها به نظر میرسد که این پیامرسان، در ماههای گذشته توسط یک شرکت ایرانی مدیریت میشود و در حال توسعه در داخل کشور است./ digiato "
https://goo.gl/QbVx8N
Oscar
April 5th, 2018, 18:29
البته این رو هم اضافه کنم تلگرام مشکلات داشته کسی صداش در نیومد چون تلگرام بدون ادعا اومد و این مردم بودن که به انتخاب خودشون تلگرام رو انتخاب کردم پس وقتی من نوعی به انتخاب خودم میام تلگرام رایگان رو نصب میکنم حتی اگه باگی هم داشته باشه نباید اعتراض کنم (به همون دو دلیل 1- رایگان بودن 2- انتخاب خودم)
اما وقتی سروش با بودجه های کلان ساخته میشه با بودجه های کلان تر تبلیغ میشه و همه پیام رسان هارو بد میدونه باید یه چیزی واسه ارائه داشته باشه که با تلگرام فرق کنه
live
April 5th, 2018, 18:30
تلگرام آپدیت میشه نواقص جزئی رو برطرف میکنه و امکانات جدید رو اضافه میکنه و خودش هم قبول داره که باگ داشته و مهم تر اینکه راجب پیام رسان های دیگه دروغ پراکنی نمیکنه
توی تمام رسانه های دولتی دارن سروش رو تبلیغ میکنن و بودجه هنگفتی پشتش خوابیده و کاملا مشخصه چه بلایی قرار سر ملت بیارن
شما میدونی قیمت 10 ثانیه تبلیغ توی تلویزیون چقدر میشه؟
گفتم که شما با این کارتون از یک دسیسه حمایت میکنید نه از برنامه نویس ایرانی
برای حمایت از برنامه نویسی ایرانی راه های بهتری هست، مثلا دستمزدهارو بالا ببریم
سلام بزرگوار
خوب پس دوستان یکی یکی تایید کردن که تلگرام به تدریج تبدیل به تلگرام شده و در ابتدا به این شکل نبوده ، پس در واقع ضعف هایی داره که در هر آپدیت این مشکلات برطرف میشه درسته ؟
بنده از سروش حمایت نکردم اکانت هم ندارم بحث من با فردی بود که به سمت برنامه نویسان داخلی جبهه گرفته
مخالف ***** شدن تلگرام هم نیستم چون معتقدم رقابت باید سالم باشه و مردم خودشون انتخاب کنن ، پس بیایم به تصمیم مردم احترام بذاریم
من نه این جبهه گیری دولت بر ضد تلگرام رو قبول دارم و نه جبهه گیری برخی از دوستان در انجمن ، به هر حال آدم یک طرفه به قاضی نمیره
موفق باشید.
- - - Updated - - -
ویسپی ایرانیه!
" اما بر اساس شنیدهها به نظر میرسد که این پیامرسان، در ماههای گذشته توسط یک شرکت ایرانی مدیریت میشود و در حال توسعه در داخل کشور است./ digiato "
https://goo.gl/QbVx8N
بنده اطلاعی ندارم ، لینکتون باز نمیشه
- - - Updated - - -
البته این رو هم اضافه کنم تلگرام مشکلات داشته کسی صداش در نیومد چون تلگرام بدون ادعا اومد و این مردم بودن که به انتخاب خودشون تلگرام رو انتخاب کردم پس وقتی من نوعی به انتخاب خودم میام تلگرام رایگان رو نصب میکنم حتی اگه باگی هم داشته باشه نباید اعتراض کنم (به همون دو دلیل 1- رایگان بودن 2- انتخاب خودم)
اما وقتی سروش با بودجه های کلان ساخته میشه با بودجه های کلان تر تبلیغ میشه و همه پیام رسان هارو بد میدونه باید یه چیزی واسه ارائه داشته باشه که با تلگرام فرق کنه
بسیار عالی
sina km
April 5th, 2018, 18:35
پیام رسانی که نتونه اعتماد کاربرا رو جلب کنه شکست میخوره!
حالا میخواد داخلی باشه یا خارجی باشه یا بینابین
live
April 5th, 2018, 18:44
یه چیزی که تو این انجمن خیلی زیاد مشاهده میشه اینه که برخی از دوستان بخاطر لایک خودشونو که هیچی پاش بیوفته کل ایرانو میفروشن
یاد 10 سال پیش تو پادگان افتادم که طرف بخاطر 1 دیقه مهر خروج تو دفترچه مرخصی روزانش کلی آدم میفروخت
بله ما با اینا شدیم 80 میلیون ، اینا بزرگ شن چی میشن
kiavaco
April 5th, 2018, 18:58
دوستان به نظر بنده در خصوص این نرم افزار نباید حتی صحبت کرد . هرکس یه عقیده ای داره یکی ممکنه سروش دوست داشته باشه یکی تلگرام یا ... هر نرم افزار عمری داره درحال حاظرم که بیشتر نماینده های مجلس مخالفت کردن با شیلتر شدن تلگرام بنابراین عملی نمیشه لذا به نظرم تاپیک رو ادامه ندید حرف همه دوستان درست هست ارزش دعوا کردن نداره :D
در هر صورت همانطور که اقای T.Toosi (http://www.webhostingtalk.ir/member.php?u=111042) گفتن نرم افزار ایرانی نمیتونه این پیشرفت رو درحال حاظر بکنه چراکه بستر میزبانیش قدرت مثل سرور های تلگرام رو نداره علتشم کمبود و کم کیفیت بودن سرور های ایران هست . به طور مثال نرم افزار سروش خود بنده نصب کردم برای برسی امنیتش در نرم افزار شما وقتی وارد خصوصی کسی میشه حدودا ۳۰ ثانیه upating میزنه و بعدش براتون لود میشه اما تلگرام اینطور نیست مربوط به سرور و بسترش هست . در خصوص برنامه نویسی ما برنامه نویسان قدرتمندی داریم اما برنامه نویس داریم تا برنامه نویسی یکی برنامه ای مینویسه برای استفاده مردم یکی برای برسی مردم و جاسوسی
قدیم فیسبوک برای خودش فیسبوک بود الان بی ارزش ترین نرم افزار شده بلکه خطرناک ترین چرا که اطلاعات اکانت های کاربران فروخته شده طبق اخبار جدید لذا به نرم افزار ها هیچ وقت نمیشه اعتماد کرد و ارزش دعوا کردن نداره
برای پیشرفت داخلی هم باید خیلی مسائل حل بشه تا این موارد هم حل بشه
live
April 5th, 2018, 19:07
دوستان به نظر بنده در خصوص این نرم افزار نباید حتی صحبت کرد . هرکس یه عقیده ای داره یکی ممکنه سروش دوست داشته باشه یکی تلگرام یا ... هر نرم افزار عمری داره درحال حاظرم که بیشتر نماینده های مجلس مخالفت کردن با شیلتر شدن تلگرام بنابراین عملی نمیشه لذا به نظرم تاپیک رو ادامه ندید حرف همه دوستان درست هست ارزش دعوا کردن نداره :D
در هر صورت همانطور که اقای T.Toosi (http://www.webhostingtalk.ir/member.php?u=111042) گفتن نرم افزار ایرانی نمیتونه این پیشرفت رو درحال حاظر بکنه چراکه بستر میزبانیش قدرت مثل سرور های تلگرام رو نداره علتشم کمبود و کم کیفیت بودن سرور های ایران هست . به طور مثال نرم افزار سروش خود بنده نصب کردم برای برسی امنیتش در نرم افزار شما وقتی وارد خصوصی کسی میشه حدودا ۳۰ ثانیه upating میزنه و بعدش براتون لود میشه اما تلگرام اینطور نیست مربوط به سرور و بسترش هست . در خصوص برنامه نویسی ما برنامه نویسان قدرتمندی داریم اما برنامه نویس داریم تا برنامه نویسی یکی برنامه ای مینویسه برای استفاده مردم یکی برای برسی مردم و جاسوسی
قدیم فیسبوک برای خودش فیسبوک بود الان بی ارزش ترین نرم افزار شده بلکه خطرناک ترین چرا که اطلاعات اکانت های کاربران فروخته شده طبق اخبار جدید لذا به نرم افزار ها هیچ وقت نمیشه اعتماد کرد و ارزش دعوا کردن نداره
برای پیشرفت داخلی هم باید خیلی مسائل حل بشه تا این موارد هم حل بشه
سلام
حالا شما اینو میگی یادمه یه بنده خدا زنگ زده بود داشت درباره اکانتش صحبت میکرد بعد من فکر میکردم داره درباره تلگرام صحبت میکنه نگو یه برنامه نصب کرده به اسم انار که از بازار دانلود کرده بود ، بهش گفتم چرا از تلگرام استفاده نمیکنی این سرورش کشش نداره بخاطر همین هنگ کرده و باز نمیشه
این که شما زیرساخت و بستر نرم افزارهای وابسته به نت و سحت افزار رو بیان کردید خوب بود ، حالا بنده هم کاری به سروش ندارم ، علت اصلی حمایت از برنامه نویسای ایرانی بود ، گرچه نوشتن خود نرم افزار هم رو مصرف سرور و نت بیشترین تاثیر رو داره ، البته به قولی ما ایرانیا فعلا به اونجا نمیرسیم ، همونطور که جناب طوسی و شما هم فرمودید بسترش فراهم نیست ، چه از لحاظ زیر ساخت و چه از لحاظ حمایت
حالا اون بنده خدا انار نصب کرده بود این دعوا ها نبود نمیدونم با اینکه همه میدونن سروش مثل تلگرام نیست و امکاناتشو نداره پایدار هم نمیمونه چرا دعوا دارن ، شاید بخاطر تاپیکای قبلی با من مشکل دارن :)
SaeedFazlollahzadeh
April 5th, 2018, 19:18
سلام بزرگوار
خوب پس دوستان یکی یکی تایید کردن که تلگرام به تدریج تبدیل به تلگرام شده و در ابتدا به این شکل نبوده ، پس در واقع ضعف هایی داره که در هر آپدیت این مشکلات برطرف میشه درسته ؟
بنده از سروش حمایت نکردم اکانت هم ندارم بحث من با فردی بود که به سمت برنامه نویسان داخلی جبهه گرفته
مخالف ***** شدن تلگرام هم نیستم چون معتقدم رقابت باید سالم باشه و مردم خودشون انتخاب کنن ، پس بیایم به تصمیم مردم احترام بذاریم
من نه این جبهه گیری دولت بر ضد تلگرام رو قبول دارم و نه جبهه گیری برخی از دوستان در انجمن ، به هر حال آدم یک طرفه به قاضی نمیره
موفق باشید.
- - - Updated - - -
بنده اطلاعی ندارم ، لینکتون باز نمیشه
- - - Updated - - -
بسیار عالی
فکر کنم کیک و ساندیس درجه 1 به ایشون دادن که این جور کبک وار دارن از سروشی تبلیغ می کنن و سنگش رو به سینه می زنن که میلیاردها بابت تبلیغات و اون هم فقط در خراب شده ی به گِل نشسته ای به نام صدا و سیما خرج کرده!
عزیز، تلگرام اگه آپدیت داده feature اکثرا اضافه کرده. گروه آورد، broadcast آورد و بعد تبدیلش کرد به channel، محدودیت اعضای گروه رو برد بالا، دسترسی بیشتر به گروه ها و کانال ها داد، تماس تصویری هم آورد، اما minor bug هم فیکس کرده
changelogs تلگرام رو هم بخونید بد نیست!
روز اولی که اسم سروش رو شنیدم رفتم نصبش کردم. به محض ثبت نام و دیدن شباهت فوق العاده تلگرام و سروش، از فرط خنده از روی صندلی افتادم پایین!
به قول فامیل دور: من دیگه حرفی ندارم
live
April 5th, 2018, 19:23
فکر کنم کیک و ساندیس درجه 1 به ایشون دادن که این جور کبک وار دارن از سروشی تبلیغ می کنن و سنگش رو به سینه می زنن که میلیاردها بابت تبلیغات و اون هم فقط در خراب شده ی به گِل نشسته ای به نام صدا و سیما خرج کرده!
عزیز، تلگرام اگه آپدیت داده feature اکثرا اضافه کرده. گروه آورد، broadcast آورد و بعد تبدیلش کرد به channel، محدودیت اعضای گروه رو برد بالا، دسترسی بیشتر به گروه ها و کانال ها داد، تماس تصویری هم آورد، اما minor bug هم فیکس کرده
changelogs تلگرام رو هم بخونید بد نیست!
روز اولی که اسم سروش رو شنیدم رفتم نصبش کردم. به محض ثبت نام و دیدن شباهت فوق العاده تلگرام و سروش، از فرط خنده از روی صندلی افتادم پایین!
به قول فامیل دور: من دیگه حرفی ندارم
باریکلا شما تهنایی به این نتیجه رسیدی ؟ یا تهنای تهنام نیستی ؟ فامیل دور از اقوامن ؟
بعد هم انار هم کپی از پینترست بوده.
سنگ اینم به سینه بزنید لطفا، از قلم نیافته
باریکلا ، همینطوری که تو کامنت میذاری منم بهت لایک میدم منتظر لایکای عموهای دیگه باش خوب ؟ دومین لایکم بهت دادم دیگه بسه خوب عمو ؟
یه چیزی که تو این انجمن خیلی زیاد مشاهده میشه اینه که برخی از دوستان بخاطر لایک خودشونو که هیچی پاش بیوفته کل ایرانو میفروشن
یاد 10 سال پیش تو پادگان افتادم که طرف بخاطر 1 دیقه مهر خروج تو دفترچه مرخصی روزانش کلی آدم میفروخت
بله ما با اینا شدیم 80 میلیون ، اینا بزرگ شن چی میشن
xphost
April 5th, 2018, 19:36
حمایت از کالا بی کیفیت ایرانی حماقت
هر وقت سرمایه گذاری درست کردیم
درست ساختیم
درست تبلیغ کردیم
درست طراحی کردیم
درست عرضه کردیم
قیمت درست روی محصول گذاشتیم
اون موقع میتونیم پیشرفت کنیم
سالهاست برند بی کیفیت کفش ملی داره کار میکنه؟
شخصا کتونی کهنه برند سالامون رو ترجیح میدم به کل هیکل کفش ملی چرا چون استاندارد این کجا و ان کجا!!!
با رسوایی اخیر سروش و نرم افزار های دیگه (مخصوصا بخش عکس گرفتن از چهره در سروش) فاتحه این پیام رسان خونده شده
فقط مسئله اینه ملت حاضرن بشن برن واتس اآپ یا با وی پی ان تلگرام استفاده کنند
این وسطم اگر ***** شه کار و کاسبی برادران و ی پ ی ان فروش حسابی داغ میشه
من ترجیح میدم اطلاعاتم ، عکسم دست یه شرکت خارجی تو یه کشور درست و حسابی باشه
امیدوارم برنامه نویسای عزیز کشورمون به این فکر بیفتن که یا چیزی ننویسند
یا وقتی مینویسند درست بنویسند
live
April 5th, 2018, 19:41
درست ساختیم
درست تبلیغ کردیم
درست طراحی کردیم
درست عرضه کردیم
شخصا کتونی کهنه برند سالامون رو ترجیح میدم به کل هیکل کفش ملی چرا چون استاندارد این کجا و ان کجا!!!
با رسوایی اخیر سروش و نرم افزار های دیگه (مخصوصا بخش عکس گرفتن از چهره در سروش) فاتحه این پیام رسان خونده شده
جنس ایرانی خوب هم پیدا میشه
موضوع هم حمایت از برنامه سروش نیست از برنامه نویسه
الان یه سوال : شما با یک فیلم 15 ثانیه ای متوجه شدید که ازتون عکس گرفتن ؟
dertgtr
April 5th, 2018, 19:45
دوستان بحث فایده ای نداره چون سود میلیاردیش رو کسای دیگه می زنن به جیب برا ما فقط دردسراش هست خودتون رو خسته نکنید ! با بحث کردن اینجا هم مشکلی حل نمیشه . قصد اطلاع رسانی بود که انجام شد . چون ما نباید سکوت هم بکنیم . چون سکوت کردن و سر به زیر بودن کار گوسفندان هست ! به امید خدا جواب دندان شکن رو ملت در آینده خواهند داد !
SaeedFazlollahzadeh
April 5th, 2018, 19:51
باریکلا ، همینطوری که تو کامنت میذاری منم بهت لایک میدم منتظر لایکای عموهای دیگه باش خوب ؟ دومین لایکم بهت دادم دیگه بسه خوب عمو ؟
شما هنوز با تعاریف و مفاهیم اولیه یک bulletin board یا عامیانه اش forum آشنا نیستید! بعد از زمین و زمان دارید خزعبل سر هم می کنید؟
اون هم لایک نیست و thanks هست اسمش!
درسته پوست منفذ زیاد داره، اما این تراوش ها دقیقا از کدوم منفذ وارد و از کدومش خارج میشه رو نمی دونم!
بعد هم: از پراید حمایت شد، نتیجه اش شد آشغالی که می بینیم. از برند دولتی آشغال حمایت شد، نتیجه اش شد چیزی که الان عیان است.
حالا شما دوست داری از آشغال استفاده کنی استفاده کن. اما تفکر آشغال تون رو به بقیه به زور نچپونین (شایدم جزو برادران 3پا باشید که ملت رو قشنگ تو این 40 سال ساییدین!)
یکی تو خیابون زباله جمع می کنه که بازیافت کنه که ازش چیز خوبی استخراج کنه.
یکی هم پول نداره میاد خونه اش رو با همین زباله ها می سازه. اما هیچ وقت نمیاد به بقیه هم بگه "همه تون بیایید این جوری خونه بسازید"، چون اون عقل و منطقش بهش میگه که این خوب نیست و خودش باید دنبال بهتر باشه، نه این که مردم رو به مذلت بکشونه.
حالا شما دوست داری پست من رو thanks کنی بکن. نکردی هم به هیچ می انگارم! چون متن مهم تر از حاشیه هست.
live
April 5th, 2018, 19:59
شما هنوز با تعاریف و مفاهیم اولیه یک bulletin board یا عامیانه اش forum آشنا نیستید! بعد از زمین و زمان دارید خزعبل سر هم می کنید؟
اون هم لایک نیست و thanks هست اسمش!
درسته پوست منفذ زیاد داره، اما این تراوش ها دقیقا از کدوم منفذ وارد و از کدومش خارج میشه رو نمی دونم!
بعد هم: از پراید حمایت شد، نتیجه اش شد آشغالی که می بینیم. از برند دولتی آشغال حمایت شد، نتیجه اش شد چیزی که الان عیان است.
حالا شما دوست داری از آشغال استفاده کنی استفاده کن. اما تفکر آشغال تون رو به بقیه به زور نچپونین (شایدم جزو برادران 3پا باشید که ملت رو قشنگ تو این 40 سال ساییدین!)
یکی تو خیابون زباله جمع می کنه که بازیافت کنه که ازش چیز خوبی استخراج کنه.
یکی هم پول نداره میاد خونه اش رو با همین زباله ها می سازه. اما هیچ وقت نمیاد به بقیه هم بگه "همه تون بیایید این جوری خونه بسازید"، چون اون عقل و منطقش بهش میگه که این خوب نیست و خودش باید دنبال بهتر باشه، نه این که مردم رو به مذلت بکشونه.
حالا شما دوست داری پست من رو thanks کنی بکن. نکردی هم به هیچ می انگارم! چون متن مهم تر از حاشیه هست.
من میگم چرا هی جوش میزنی بره لایک نگو داشته میرسیده به 300 ، همون فیلمی که دوستات بازی کردن و ملتو تحریم کردن تا مردم بهش فشار بیارن
اول همه پستارو بخون بعد بگو حمایت میکنی تا انگ نزنن بهت ، موضوعی که بهت ربطی نداره نپر وسطش
آخه فلان فلان شده من اگه مثل اونا بودم الان اینجا نبود ، کم جوک بگو ، لایکات یکی دیگه رفت بالا ، بنال تا بیشتر شه
SaeedFazlollahzadeh
April 5th, 2018, 20:10
من میگم چرا هی جوش میزنی بره لایک نگو داشته میرسیده به 300 ، همون فیلمی که دوستات بازی کردن و ملتو تحریم کردن تا مردم بهش فشار بیارن
اول همه پستارو بخون بعد بگو حمایت میکنی تا انگ نزنن بهت ، موضوعی که بهت ربطی نداره نپر وسطش
آخه فلان فلان شده من اگه مثل اونا بودم الان اینجا نبود ، کم جوک بگو ، لایکات یکی دیگه رفت بالا ، بنال تا بیشتر شه
چی بگم والا! مثل این که جنس ساندیس خیلی خوب بوده.
تو اون ساندیس ها بخشی به نام "صلاح مردم" هم بوده انگار که صلاح ما رو شما و امثالکم می دونید فقط!
ماشالا چقدر شما وقت آزاد و باطل داری که هی می چرخی:))
وقت کردی یه کم هم به ما بده. وقت کم میارم
اومده بودیم دوستان رو ببینیم و مثل همیشه مطالب رو بخونیم و چیز یاد بگیریم. نمی دونم چرا تعطیلات تموم نمیشه و مدارس باز نمیشه!
فقط در کنار اون ساندیس، ساقی محترم تون رو هم به ما معرفی کنید بلکه ما هم فیض بردیم و گفتیم "آآآآآآآآآآآآآآآآآآآآی ملت بیایید از پراید حمایت کنید چون تولید داخل هست"
روز و روزگار خوش
unsubscribed
live
April 5th, 2018, 20:17
چی بگم والا! مثل این که جنس ساندیس خیلی خوب بوده.
تو اون ساندیس ها بخشی به نام "صلاح مردم" هم بوده انگار که صلاح ما رو شما و امثالکم می دونید فقط!
ماشالا چقدر شما وقت آزاد و باطل داری که هی می چرخی:))
وقت کردی یه کم هم به ما بده. وقت کم میارم
اومده بودیم دوستان رو ببینیم و مثل همیشه مطالب رو بخونیم و چیز یاد بگیریم. نمی دونم چرا تعطیلات تموم نمیشه و مدارس باز نمیشه!
فقط در کنار اون ساندیس، ساقی محترم تون رو هم به ما معرفی کنید بلکه ما هم فیض بردیم و گفتیم "آآآآآآآآآآآآآآآآآآآآی ملت بیایید از پراید حمایت کنید چون تولید داخل هست"
روز و روزگار خوش
unsubscribed
همچنان در توهمی ، اصلا نمیدونی موضوع چیه ، فقط اومدی به امید لایک ، آره دیگه کلی بهت لایک دادم ، برو خدا روزیتو جای دیگه بده ، مدرستم هفته دیگه باز میشه ، نبینمت این ورا عمویی ، اینم یه لایک دیگه ، حالا برو بره فامیلاتون تعریف کن
xphost
April 5th, 2018, 20:46
جنس ایرانی خوب هم پیدا میشه
موضوع هم حمایت از برنامه سروش نیست از برنامه نویسه
الان یه سوال : شما با یک فیلم 15 ثانیه ای متوجه شدید که ازتون عکس گرفتن ؟
ایا کسی خلاف این موضوع رو ثابت کرد؟
جنس ایرانی خوب هستش ولی ادم عاقل اگر میخواد ضرر نده و چیزی که میخره سود بکنه توش خارجی همیشه بهتره
- - - Updated - - -
درباره حمایت از برنامه نویس هم باید گفت:
با این وضع پرو شدن بعضیا
همون بهتر ادم پول بده به یه خارجی حتی شده عرب
ولی پول به بعضی ایرانیا نده
که ادعاشون میشه بهترینند
ولی بلد نیستن محصول درستی تولید کنند
اصولا ما ایرانیا ادعا کردنمون رو از روس ها یاد گرفتیم
کوه ادعا هستیم و فقط بلدیم شعار بدیم
- - - Updated - - -
امیدوارم زودتر قوانین بخش مجازی کشور و مخصوصا بحث برنامه نویسی و هاستینگ و میزبانی شدیدا جدی بشه
که یه سری ادم بی مصرف نباشن
منظور من شخص خاصی نیست
هر کسی که ادعا داره و توان نداره بی مصرف
کسایی رو من میشناسم تو همین انجمن سال هاست دوست و همکار هستند
و اینقدری که بعضیا ادعا میکنند این بنده خدا نمیکنه
با اینکه کمک زیادی به بخش هاستینگ این مملکت کرد و جلوی خیلی از تحریم ها کمک کرد ایرانیارو
و ادعا نداره
ادعا در توان مقداری ثابت
هرچی ادعا بیشتر توان کمتر
وقتی میایم پست میزنیم سروش 14 برابر تلگرام امنیت داره باید به فکر این روزم میفتادن که همه تلاش هاشون خراب بشه
امیدوارم بتونند بلند شن ولی با این چیزی که من میبینم با سروش باید خداحافظی کرد
vpsman
April 5th, 2018, 21:05
یه فیلمی دیشب یکی از کاربرانم برام فرستاد در مورد ضعف امنیتی تلگرام!!!
دقیقا مثل مستندهای بی سر و تهی که درمورد تخریب دیگران درست میکنن
اخرم گفت اگر تلگرام جایزه هک رو به کسی نداده به این دلیله که هکرها بخاطر ۳۰هزار دلار نمیان لو بدن چجوری هک کردن(گزارش هک رو منتشر نمیکنن) بخاطر همینه پابلیک نشده ولی نا امنه !!!
اگر از هک شدن تلگرام مدرک دارید لطفا ارائه بدید . اگر ندارید یک چیزی مثل سروش رو با تلگرام مقایسه نکنید که مرغ پخته خندش میگیره
حداقل ui سروشتون رو مثل ادم طراحی میکردید که کپی نشه.!!
SaeedFazlollahzadeh
April 5th, 2018, 21:08
یه فیلمی دیشب یکی از کاربرانم برام فرستاد در مورد ضعف امنیتی تلگرام!!!
دقیقا مثل مستندهای بی سر و تهی که درمورد تخریب دیگران درست میکنن
اخرم گفت اگر تلگرام جایزه هک رو به کسی نداده به این دلیله که هکرها بخاطر ۳۰هزار دلار نمیان لو بدن چجوری هک کردن(گزارش هک رو منتشر نمیکنن) بخاطر همینه پابلیک نشده ولی نا امنه !!!
اگر از هک شدن تلگرام مدرک دارید لطفا ارائه بدید . اگر ندارید یک چیزی مثل سروش رو با تلگرام مقایسه نکنید که مرغ پخته خندش میگیره
حداقل ui سروشتون رو مثل ادم طراحی میکردید که کپی نشه.!!
آقا، نزنید این حرف رو! الان live میاد هزار و یک انگ از غرب گرا و مارکسیست بودن تا اجنبی و جزو ایادی لابی آمریکا و اسرائیل بودن بهتون می بنده و بعد هم چیزهای دیگه.
ui سروش در حوزه علمیه قم بین علما مقام اول رو کسب کرده چون هیچ اثری از تحریک در این ui دیده نشده:))
ولی ui تلگرام سر تا پا تحریک و تهییج!
.K.H.A.
April 5th, 2018, 21:14
جنس ایرانی خوبو که به ما نمیفروشن!
نمونه آلمانیا اومدن تو شهر ما کارخونه زدن از همون خط تولید بر میدارن جنسو میبرن کشور خودشون ما همون محصولو چینیشو استفاده میکنیم
از این موردا زیاده
بحث پیام رسان سروش هم کسی فکر نکنم نظرش این باشه برنامه نویس ایرانی بد باشه
بحث اینه که اطلاعات مردم رو اگه ازشون درخواست بشه با گونی میفروشن
اگر حریم خصوصی حفظ بشه با نرم افزار بی کیفیت تر از اینم هیچکس مشکل نداره ....
mgp.co.ir
April 5th, 2018, 21:43
با سلام
اتفاقا ما در کشورمون توانایی تولید نرم افزار های Big Data رو نداریم . وقتی در مورد نرم افزار های که میلیون کانکشن در کسری از ثانیه باید با آن ارتباط داشته باشند صحبت میشه ، باید کمی فکر کنید ایا واقعا تیمی دانش بنیان در کشورمان وجود دارد که چنین نرم افزاری را تولید کند ؟
واقعا پایگاه داده های MYSQL - MSSQL و حتی اورکل و postgreSQL تونایی پردازش این مقدار دیتا را دارند ؟ ایا سروش و ... از پایگاه داده های که تیمشان توسعه داده اند استفاده میکند ؟
ایا پروتکل اختصاصی برای این مقدار کانکشن توسط تولید کنده ایجاد شده است ؟ یا فقط از ی مقاله ای در حد اندازه موارد دانشگاهی استفاده شده است . ! ؟
بنظرم زیر ساخت ارتباطی در حد معقول در ایران موجود دارد - چیزی که وجود ندارد دانش تولید نرم افزار در این سطح است و در نهایت پروژههای سروش و ... بنظرم شکست میخوره !
مواردی همچون امنیت ،حریم خصوصی و شنود اطلاعات که جای خود را دارد !
با آرزوی بهترین ها
almandata
April 6th, 2018, 13:43
همچنان در توهمی ، اصلا نمیدونی موضوع چیه ، فقط اومدی به امید لایک ، آره دیگه کلی بهت لایک دادم ، برو خدا روزیتو جای دیگه بده ، مدرستم هفته دیگه باز میشه ، نبینمت این ورا عمویی ، اینم یه لایک دیگه ، حالا برو بره فامیلاتون تعریف کن
یاد بگیریم توی چیزی که تخصص نداریم صحبت نکنیم :">
تلگرام اگر اپدیتی داده رفع مشکلات جزئی بوده ، یا امکانات اضافه کرده مثل : فیکس کردن اپ تلگرام برای ایفون فلان،افزایش اعضای گروه 5 میلیون !!!
همه ی اینها به کنار تلگرام کی اومده بگه من بهترینم؟!
باگ داشته ؟هک شد؟یکجا اعلام نشد تلگرام هک شد؟فقط شما در جریانش هستی؟
اینها هنوز یه هفته از تبلیغشون نمیگذره به فنا رفتن !!حالا کافیه یکسال بگذره چی میشه!
اصلا توان میزبانیشو ندارن چه برسه به بقیه کارها>:)
dertgtr
April 6th, 2018, 14:01
جنس ایرانی خوبو که به ما نمیفروشن!
نمونه آلمانیا اومدن تو شهر ما کارخونه زدن از همون خط تولید بر میدارن جنسو میبرن کشور خودشون ما همون محصولو چینیشو استفاده میکنیم
از این موردا زیاده
بحث پیام رسان سروش هم کسی فکر نکنم نظرش این باشه برنامه نویس ایرانی بد باشه
بحث اینه که اطلاعات مردم رو اگه ازشون درخواست بشه با گونی میفروشن
اگر حریم خصوصی حفظ بشه با نرم افزار بی کیفیت تر از اینم هیچکس مشکل نداره ....
کدوم کارخونه ؟
MJmoonwalk
April 6th, 2018, 15:05
استفاده از سروش مثل استفاده از پرایده! هرکسی در حد لیاقت و وسعتش استفاده میکنه! حمایت از پیام رسان بومی مثل اینه که سوار پراید بشی به اجبار و بگی دارم حمایت میکنم این همه سال حمایت شد از این تولید کننده های داخلی پیشرفت داشتن؟!!
هنوز داریم پراید و 405 تولید میکنیم!
این یارو هم که داره خودش رو مجروح میکنه واسه سروش منطقش در حد مسعود ترکیبی هست! خودفهم پنداری پشت میز توی اتاقخواب!
mchteh
April 6th, 2018, 20:08
جهان سوم جاییست که مردم آن جای کمک,همفکری به هم برای تقویت تولیدات خود,,,,, دست به دست هم می دهند تا با تمام توان تولیدات خود را نابود کنند...
rezaonline.net
April 6th, 2018, 20:17
از کالای با کیفیت ایرانی حمایت کنید اما اگر کیفیتش مناسب و در شان شما نبود حمایت که هیچ ، حتی تحریمش کنید .
قانون "انتخاب طبیعی" توی طبیعت اینجا هم صادقه
چیزی که خوبه ، میمونه ، چیزی که ضعیفه فراموش و نابود میشه .
در میان تمامی پیام رسانهای موجود (چه داخلی چه خارجی) ، تلگرام با بستر مناسبی که ایجاد کرده سبب راحتی تماس ، اطلاع رسانی و حتی اشتغال زایی هم شده .
فارغ از اون ، باتوجه به چیزی که مشهود هست ظاهرا تلگرام باتوجه به عدم ارائه اطلاعات و لیست گفتگو ها به ارگان و اشخاص های غیره ، حریم خصوصی کاربران رو حفظ میکنه (شاید هم اینطور نباشه)
اما چیزی که همه ما میدانیم و خود مسئولان علنا اعلام میکنند ، ایجاد پیام رسان داخلی ، برای شنود و نظارت راحتتر بر متن چت ها و کانال ها و ... باشه (چیزی که با تلگرام به توافق نرسیدن یا نمیتونن بهش برسن)
بهرحال اگر پیام رسان خوب ایرانی ، که اولین اولویتش رعایت حریم خصوصی کاربران هست ، ارائه بشود ، همه ازش استفاده میکنند .
اما بدبختانه تنها چیزی که براشون مهم نیست همینه !
وسلام.
- - - Updated - - -
دموکراسی می گوید :
رفیق، حرفت را خودت بزن، نانت را من می خورم
مارکسیسم می گوید :
رفیق، نانت را خودت بخور، حرفت را من می زنم
فاشیسم می گوید :
رفیق، نانت را من می خورم، حرفت را هم من می زنم و تو فقط برای من کف بزن
اسلام حقیقی می گوید :
نانت را خودت بخور، حرفت را هم خودت بزن و من فقط برای اینم که تو به این حق برسد
اسلام دروغین می گوید :
تو نانت را بیاور به ما بده و ما قسمتی از آن را جلوی تو می اندازیم، و حرف بزن، امّا آن حرفی را که ما می گوییم.
دکتر علی شریعتی
mchteh
April 6th, 2018, 20:19
درست ساختیم
درست تبلیغ کردیم
درست طراحی کردیم
درست عرضه کردیم
در این که سروش بی کیفیته بحثی نیست
اما شما که هنوز سواد تشخیص درخواست های ارسالی توسط برنامه ب سرور رو ندارید نظر ندید
همونطور که در فیلم,گیف و تصویر مشخصه برنامه هیچ تصویری به سرور ارسال نکرد و از سرور اطلاعات دریافت کرد
و خود اعضای سروش هماینو ذکر کردند
لااقل ایراد میگیرید ایراد منطقی بگیرید
واقعا خنده داره اینجا که همه متخصصن و شاخ های کدنویسی مملکت همچین صحبتای مسخره ای میکنند
اوکی بگید سروراش ضعیف,امنیتش پایینه و..........دیگ ولی مباحث مسخره ای مثل عکس گرفتن رو مطرح نکنید و فیلمی رو سند قرارندید که داخلش کاملا مشخصه ک چنین اتفاقی نیفتاده
همین کارا رو میکنید طرف کم میاره عرضه رقابت نداره میزنه ***** میکنه مارو به خاک سیاه میشونه