PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : مشکل در کارت خرید

mnajafi33
April 3rd, 2018, 14:27
سلام
چرا وقتی سفارشی میخواد انجام بشه اینجوری میشه رو دکمه ادامه هم میزنی رو همین صفحه میمونه

demonvictor
April 3rd, 2018, 15:18
سلام
چرا وقتی سفارشی میخواد انجام بشه اینجوری میشه رو دکمه ادامه هم میزنی رو همین صفحه میمونه

من سایتت رو نگاه کردم روی سرویس های سایتت هم زدم همه چیز اوکی بود. یعنی برای من قشنگ اون صفحه ادامه پیدا میکرد و وارد صفحه ی دریافت آدرس میشد.
البته اگر سایتت این باشه:

https://roudanhost.ir/client/

از سمت دیگه خودت که ازون صفحه توش گیر کردی یه لحظه بزن رو سبد خرید بعد ببین ازونجا میتونی ادامه اش رو پیش بری؟

mnajafi33
April 3rd, 2018, 15:48
من سایتت رو نگاه کردم روی سرویس های سایتت هم زدم همه چیز اوکی بود. یعنی برای من قشنگ اون صفحه ادامه پیدا میکرد و وارد صفحه ی دریافت آدرس میشد.
البته اگر سایتت این باشه:

https://roudanhost.ir/client/

از سمت دیگه خودت که ازون صفحه توش گیر کردی یه لحظه بزن رو سبد خرید بعد ببین ازونجا میتونی ادامه اش رو پیش بری؟
تا صفحه وارد کردن دامنه برام میاد ولی خلاصه سفارش نمایش داده نمیشه رو ادامه میزنم گیر میکنه میرم دستی سبد خرید رو باز میکنم اونجا هست ومیتونم سفارش رو ادامه بدم
رواکثر سروریس ها همینجوری شده

demonvictor
April 3rd, 2018, 16:07
تا صفحه وارد کردن دامنه برام میاد ولی خلاصه سفارش نمایش داده نمیشه رو ادامه میزنم گیر میکنه میرم دستی سبد خرید رو باز میکنم اونجا هست ومیتونم سفارش رو ادامه بدم
رواکثر سروریس ها همینجوری شده

من از سورس های whmcs زیاد سر در نمیارم و معمولا نباید زیاد در این مورد نظری بدم اما چون فعلا دوستان نیستن در حده یه آزمون و خطا بتون میگم انجام بدین ببینین که نتیجه اش چی هست.

اول بیایید یه بکاپ از همین الان بگیرید فقط طوری که با بکاپ قبلی جایگزین نشه. شاید مجبور شید از بکاپ قبلی استفاده کنین و فقط دیتابیس رو از این بگیرین و بریزین داخل اون بکاپ قبلیه که اسکریپتتون بدون مشکل بوده.

شما الآن برگردونین به حالت clean خودش. یعنی دقیقا قالب پیشفرض بدون هیچ ماژولی. اگر نصب کردین غیرفعال کنین. چون احتمالی که روی دکمه ی ادامه میزنین حالتی مشابه اررور 500 رخ بده هم هستش.

روی اون حالت تنظیم کنین اسکریپت رو و ببینین که باز هم تو اون صفحه دچار مشکل هستین یا اینکه همه چیز درست کار میکنه.

اگر همه چیز درست کار میکرد یعنی آخرین تغییری که رو قالب تون یا اسکریپتتون ایجاد کردین باعث این مشکل شده.

از بکاپ زمانی که قالب درست بوده برای ریستور استفاده کنین. برای این هم که مشتری های بین فاصله بکاپ قبلی تا امروزتون اطلاعاتش بیاد هم از دیتابیس بکاپی که الان گرفتین استفاده کنین.

اما اگر روی قالب پیشفرض هم همچنان مشکل وجود داشت باید یه سری فایلا خوده اسکریپت داشته باشه که لاگای این اسکریپت رو تو خودش ذخیره کنه. برین ازونجا اررورایی که هستش رو اینجا بذارین تا دوستان دیگه که با این مدیریت محتوا وارد هستن بتونن با دید بازتری کمکتون کنن.

و یک کار دیگه هم که همین الان میتونین انجام بدین اینه که یک قابلیتی باید داشته باشه که خطاهارو نمایش هم بده. برای فعال کردن این قابلیت برین به قسمت زیر:

Setup > General Settings > Other

بعدی یه گزینه حالت چک باکسی داره که نوشته:

Display Errors

اون رو اگر فعال نیست هم فعالش کنین دیگه هرجایی که به اررور بخوره بهتون نمایش میده.

فقط بعد ازینکه این مشکل رو پشت سر گذاشتین برین و این نمایش خطارو خاموشش کنین.

چونکه اگر روشن باشه زمان نمایش خطا، یکسری اطلاعات دیگه ای رو همراه خودش داره که میتونه تو هک شدن سایتت به هکر کمک کنه.

mnajafi33
April 3rd, 2018, 16:29
اقا من به یه مورد پی بردم
محصولاتی که داردی دوره پرداخت 3 و6و12 ماهه هستناینجوری میشن
ولی اونایی که یک دوره پرداخت دارن مشکلی ندارن

demonvictor
April 3rd, 2018, 16:36
اقا من به یه مورد پی بردم
محصولاتی که داردی دوره پرداخت 3 و6و12 ماهه هستناینجوری میشن
ولی اونایی که یک دوره پرداخت دارن مشکلی ندارن

مهندس به هر حال مشکلی وجود داره. شما اون آزمون خطایی که گفتم رو انجام بدین و ببینین باز هم همین مشکلی که میگین وجود داره در اون حالت یا خیر.

OmizbanCo
April 7th, 2018, 12:42
درود
در ارتباط باشید برای حل مشکل
تلگرام abusecare

my-host.site
April 7th, 2018, 13:06
مشکل می تونه از قالب سایتتون باشه / اگر خواستین با بنده می تونین در ارتباط باشید .