ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : درخواست اسکریپت یک شبکه اجتماعی

SICILIAN
April 2nd, 2018, 14:08
سلام دوستان
خسته نباشید
اسکریپتی میخواستم مشابه اسکریپت این (https://www.tiwall.com/)سایت
لطفا قیمت دقیق و نمونه کارهاتون رو بذارید
منتظر آفرهای خوبتون هستم
ممنون

لطفا آفر بدید!

demonvictor
April 2nd, 2018, 14:28
سلام دوستان
خسته نباشید
اسکریپتی میخواستم مشابه اسکریپت این (https://www.tiwall.com/)سایت
لطفا قیمت دقیق و نمونه کارهاتون رو بذارید
منتظر آفرهای خوبتون هستم
ممنون

لطفا آفر بدید!

عرض سلام و خسته نباشید.
وب اپلیکیشنی که مدنظر دارین یه مقدار متفاوت تر از این هستش که بخاییم بگیم یک اسکریپته.

مدیریت محتوای اون وب سایت، اختصاصی نوشته شده. اگر قصد دارید که دقیقا یک مدیریت محتوا با همون امکانات بخایین، من نمیدونم دوستان چه قیمتی پیشنهاد میدن، ولی اگر با تمامی همون امکانات مد نظر دارید، میتونیم باهم در تماس باشیم و روی اینکه دقیقا با چه اینترفیسی میخوایینش کار رو جلو ببریم. از لحاظ مالی هم بین پونزده میلیون تا بیست تومن در نظر داشته باشین و زمانی که کامل تحویل شما میتونم بدم تقریبا بین دوماه تا چهارماه زمان بره. یعنی بیشتر از این زمان نمیبره. و صفر تا صد سایت با فرم ورک جنگو تحویل شما داده میشه که هر زمان هر امکانی رو خواستید اضافه کنید براحتی هر شرکت و یا شخص دیگه بتونه اینکارو انجام بده.

در صورتی هم که شما ایده ی خاصی دارین که امکاناتی که میخوایین داشته باشه، چیز دیگه ای باشه، قیمت نمیتونم بدم. ولی از لحاظ زمانی به همین میزان هستش.

SICILIAN
April 2nd, 2018, 14:54
عرض سلام و خسته نباشید.
وب اپلیکیشنی که مدنظر دارین یه مقدار متفاوت تر از این هستش که بخاییم بگیم یک اسکریپته.

مدیریت محتوای اون وب سایت، اختصاصی نوشته شده. اگر قصد دارید که دقیقا یک مدیریت محتوا با همون امکانات بخایین، من نمیدونم دوستان چه قیمتی پیشنهاد میدن، ولی اگر با تمامی همون امکانات مد نظر دارید، میتونیم باهم در تماس باشیم و روی اینکه دقیقا با چه اینترفیسی میخوایینش کار رو جلو ببریم. از لحاظ مالی هم بین پونزده میلیون تا بیست تومن در نظر داشته باشین و زمانی که کامل تحویل شما میتونم بدم تقریبا بین دوماه تا چهارماه زمان بره. یعنی بیشتر از این زمان نمیبره. و صفر تا صد سایت با فرم ورک جنگو تحویل شما داده میشه که هر زمان هر امکانی رو خواستید اضافه کنید براحتی هر شرکت و یا شخص دیگه بتونه اینکارو انجام بده.

در صورتی هم که شما ایده ی خاصی دارین که امکاناتی که میخوایین داشته باشه، چیز دیگه ای باشه، قیمت نمیتونم بدم. ولی از لحاظ زمانی به همین میزان هستش.

سلام
دوست عزیز قیمت رو خیلی بالا گفتید...

alirezarazz
April 2nd, 2018, 17:19
قبلا یک همچین سایتی برای یکی از دوستان طراحی کردم
اگر مایل هستید بصورت اختصاصی برای شما هم طراحی کنم

site: kargahava.com

با قیمت مناسب ...

SICILIAN
April 3rd, 2018, 02:34
قبلا یک همچین سایتی برای یکی از دوستان طراحی کردم
اگر مایل هستید بصورت اختصاصی برای شما هم طراحی کنم

site: kargahava.com

با قیمت مناسب ...

سلام دوست عزیز
لطفا قیمت پیشنهادی رو اعلام بفرمایید
ممنون

alirezarazz
April 3rd, 2018, 16:29
همین امکانات 1.500م

امکانات دیگه هم توافقی...

telegram : @bnd_united

live
April 3rd, 2018, 17:16
سلام دوست عزیز
لطفا قیمت پیشنهادی رو اعلام بفرمایید
ممنون

سلام
خوب اگر براتون مهم نیست که اختصاصی باشه از cms wordpress استفاده کنید و یک استایل وردپرس سفارش بدید که دوستان زیر 1 ملیون به بالا قیمت میدن
موفق باشید

SICILIAN
April 3rd, 2018, 18:00
همین امکانات 1.500م

امکانات دیگه هم توافقی...

telegram : @bnd_united

سلام
منظورتون امکانات سایت معرفی شده بنده هست یا دوستمون؟

- - - Updated - - -

سلام
خوب اگر براتون مهم نیست که اختصاصی باشه از cms wordpress استفاده کنید و یک استایل وردپرس سفارش بدید که دوستان زیر 1 ملیون به بالا قیمت میدن
موفق باشید

سلام
دوست عزیز وقتی اینجا تاپیک زدم یعنی حتما میخوام اختصاصی باشه...

alirezarazz
April 3rd, 2018, 23:58
دوستمون هم همین امکانات رو میخواستن تقریبا

تلگرام پیام بدید برای ریزکاری ها و قیمت نهایی

@bnd_united

taranoome
April 4th, 2018, 00:08
بهت پیشنهاد میکنم دنبال ارزونی نرو دوست عزیز باز 2 روز دیگه میای تایپینک میزنی ای پول من رو خوردند و کلاهبرداری کردند چکار کردند.
با افراد با سابقه درخشان کار کن مثل رضا شیخله و ...
البته قصدم تبلیغ یا چیز دیگه نبود فقط قصدم راهنمایی بود

alirezarazz
April 4th, 2018, 01:46
بهت پیشنهاد میکنم دنبال ارزونی نرو دوست عزیز باز 2 روز دیگه میای تایپینک میزنی ای پول من رو خوردند و کلاهبرداری کردند چکار کردند.

دوست عزیز ارزونی ؟
حتما مثل اون دوستمون بگم 10 15 م ؟؟
خب عزیزم برنامه نویس php/laravel حقوق متوسطش ماهانه 3-4 م هست اونم در بهترین شرایط و بشرط حرفه ای بودن ....
من که نباید بیام پول یامفت بگیرم مثل بعضی از ....
پول زیاد بابت یک پروژه نمیتونه چیزی رو تضمین کنه

یا حق

SICILIAN
April 4th, 2018, 01:52

سلام دوست عزیز
من ابدا دنبال ارزونی نیستم بلکه دنبال کیفیت بالای کار هستم
در یک پروژه دیگه که همینجا پارسال تاپیک زدم بودند دوستانی که یک چهارم قیمت یکی از عزیزان رو دادن ولی من با کسی که احساس کردم خیلی حرفه ای هست و کاربلده قرارداد بستم و الان هم خیلی راضی هستم
این عزیزانی که نام بردید میشه خواهش کنم آدرس پروفایلشون رو بدید؟
ممنونم

Amlaaki
April 4th, 2018, 02:20
این سیستم حدود 15 الی 20 میلیون تومان هزینه براتون در بر خواهد داشت .

حالا ممکنه کسی قبلا همچین چیزی نوشته باشه و واستون یه سری تغییرات جزئی انجام بده و بهتون با قیمت کمتری ارائه بده . ( سیستمی که کاملا اختصاصی نباشه از لحاظ امنیت مشکل ساز خواهد شد براتون . (باگ های مشترک...) ) .

زیر این حدود قیمت شک نکنید کارتون رو دست آماتور ها دادید و انتظار سیستمی پر از باگ ها و نقص ها داشته باشید ...

+ اگر کارتون مهم نیست هیچ وقت از هیچگونه سرویس پابلیک استفاده نکنید ... ( باگ های مشترک و احتمال زیاد به باد رفتن سیستم ...) .

تلگرام : OphoneO

alirezarazz
April 4th, 2018, 14:23
حرف شما درسته ولی سایتی که ایشون میخواد با دمویی که دادم یک فرق میکنه.
سایتی که واسه نفر قبلی طراحی شده بصورت اختصاصی رو قرار نیست به ایشون هم بدم !
وقتی اسم طراحی اختصاصی میاد کسی کار کپی تحویل نمیده مگر اینکه شما ....

قیمت رو هم برای اون اسکریپت با اون امکانات که دمو دادم گفتم .. اگر چیزای دیگه ای مد نظر دارید هزینه ها فرق میکنه.
ولی دیگه 15-20 م نیست..

همین پروژه رو توی پونیشا بزنید و قیمت ها رو ببینید ..

live
April 4th, 2018, 14:47
سلام
دوست عزیز وقتی اینجا تاپیک زدم یعنی حتما میخوام اختصاصی باشه...
سلام
ببینید ساخت یک cms از پایه کار هرکسی نیست ، شرکتهایی که اینکارو انجام میدن کلی تست باگ میگیرن ، مراقب باشید که برای چی دارید پول خرج میکنید ، همین وردپرس که میبینید هی براش آپدیت میاد ، پدرشون درومده تا به اینجا رسیدن ، مجموعه ای از یک تیم حرفه که که هرکدوم 20 سال سابقه برنامه نویسی دارن و باگ براشون یه دست گرمیه ، اون وقت اینجا تو ایران طرف بخواد برنامه بنویسه مطمئن باش پر از باگ تحویلت میده ، هیچ قانونیم نیست که بتونی از طرف شکایت کنی
پس باید پول تیم برنامه نویسی بدی نه با این پولای 16 تومن اینطورا
یاحق