توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : راهنمایی در ارتباط با تبلبیغات سایت
omid_rst
April 1st, 2018, 16:47
با سلام خدمت تمامی دوستان و اساتید محترم
از دوستانی که در زمینه سایت پاپ آپ اطلاعات و یا تجربیاتی در رابطه با تبلیغات این دسته از سایت ها دارن ممنون میشم راهنمایی کنن تا بتونم سایت پاپ اپی راه اندازی که شایسته ی کاربران باشه
با تشکر
adamak2013
April 1st, 2018, 23:57
راه اندازیش خیلی ساده هستش و قالب های آماده و فکر کنم رایگان موجود میباشید که میتوانید از انها استفاده کنید
شروع کنید و فکر نکنم به مشکل خاصی بر بخورید اگه مشکلی بود سوالی بود در خدمتم.
omid_rst
April 3rd, 2018, 16:14
راه اندازیش خیلی ساده هستش و قالب های آماده و فکر کنم رایگان موجود میباشید که میتوانید از انها استفاده کنید
شروع کنید و فکر نکنم به مشکل خاصی بر بخورید اگه مشکلی بود سوالی بود در خدمتم.
سلام عزیز مشکل با راه اندازی سایت ندارم برای تبلیغات مشکل دارم که با هزینه نه چندن زیاد باردهی خوبی رو بگیرم و این که چیکار کنم که به یه سایت خوب و قابل اطمینان تبدیل بشم تو این اوضاع که هیچ نظارتی رو سایت ها نیست اگه راه حلی داشتید ممنون میشم اطلاع بدید
adamak2013
April 3rd, 2018, 18:14
اگه ایده جدیدی داشته باشید در رابطه با سایتتون یعنی یک چیز منحصر به فرد نسبت به سایت های مشابه خیلی موثر هستش
"اگه منظورم رو خوب نرسوندم بگید مثال بزنم"
تبلیغات پاپ اپ مربوط به مدیرای وب سایت ها هستش پس باید تبلیغتون رو توی سایتی که و محل رفت و امد مدیران هستش بزارید مثل سایت اسکریپ افزونه قالب و ...
در حال حاضر سایت خاصی رو در نظر ندارم اگه دوستان سایتی رو میشناسید راهنمایی کنید.
qoquq
April 3rd, 2018, 18:37
اگر نیاز به کمک بیشتر داشتید تلگرام در تماس باشید .
@scriptbet
adamak2013
April 3rd, 2018, 19:28
لطف کنید اینجا جواب بدین ما هم بهره مند بشیم.
omid_rst
April 4th, 2018, 14:32
اگه ایده جدیدی داشته باشید در رابطه با سایتتون یعنی یک چیز منحصر به فرد نسبت به سایت های مشابه خیلی موثر هستش
"اگه منظورم رو خوب نرسوندم بگید مثال بزنم"
تبلیغات پاپ اپ مربوط به مدیرای وب سایت ها هستش پس باید تبلیغتون رو توی سایتی که و محل رفت و امد مدیران هستش بزارید مثل سایت اسکریپ افزونه قالب و ...
در حال حاضر سایت خاصی رو در نظر ندارم اگه دوستان سایتی رو میشناسید راهنمایی کنید.
سلام ممنون میشم لطف کنید یه راه ارتباطی بگید که با هم یه تبادل نظری کنیم
adamak2013
April 5th, 2018, 12:07
سلام ممنون میشم لطف کنید یه راه ارتباطی بگید که با هم یه تبادل نظری کنیم
تلگرام در خدمتم
https://telegram.me/mohammadsaleh
N4vid12
April 6th, 2018, 02:30
یک مرجع اصلی اگر اشتباه نکنم به اسم xdev هست که اکثر سایت ها استفاده میکنند