توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : چرا رتیه گوگل تغییر نمیکنه؟
AlienX
April 1st, 2018, 01:39
سلام خدمت دوستان انجمن، چند سالی هستش که نرمافزاری اومده که بازدید سایت رو به طرز چشم گیری بالا میبره و این نرمافزار دقیقا مثل انسان عمل میکنه و کاملا هوشمند هستش. یعنی دقیقا میره داخل گوگل و سایت رو با کلمه کلیدی جستجو میکنه و روش کلیک میکنه میره داخل سایت. من خودم شخصاً روزی ۵۰،۰۰۰ بازدید هم با این داشتم که همه هم آیپی ایرانی بودن. حتی با این نرمافزار میشه از گوگل به طور مستقیم با کلمه کلیدی ورودی گرفت. حالا سوال من اینجاست که چرا هر چی بازدید میره بالا حتی ورودی با کلمه کلیدی روزی ۱۰۰۰ تا هم داشتم اما رتبهٔ سایت داخل اون کلمه تغییری نمیکنه؟ کار این برنامه طوری هستش که گوگل تحت هیچ شرایطی متوجه نمیشه که داریم از نرمافزار استفاده میکنیم و تمام آیپیهایی که به سایت میفرسته کاملا واقعیی هستن. به نظر شما چرا الکسا و رتبهٔ گوگل تغییری نمیکنن؟
adamak2013
April 1st, 2018, 01:40
اسم نرم افزار رو لطف میکنید؟
taranoome
April 1st, 2018, 01:55
سلام خدمت دوستان انجمن، چند سالی هستش که نرمافزاری اومده که بازدید سایت رو به طرز چشم گیری بالا میبره و این نرمافزار دقیقا مثل انسان عمل میکنه و کاملا هوشمند هستش. یعنی دقیقا میره داخل گوگل و سایت رو با کلمه کلیدی جستجو میکنه و روش کلیک میکنه میره داخل سایت. من خودم شخصاً روزی ۵۰،۰۰۰ بازدید هم با این داشتم که همه هم آیپی ایرانی بودن. حتی با این نرمافزار میشه از گوگل به طور مستقیم با کلمه کلیدی ورودی گرفت. حالا سوال من اینجاست که چرا هر چی بازدید میره بالا حتی ورودی با کلمه کلیدی روزی ۱۰۰۰ تا هم داشتم اما رتبهٔ سایت داخل اون کلمه تغییری نمیکنه؟ کار این برنامه طوری هستش که گوگل تحت هیچ شرایطی متوجه نمیشه که داریم از نرمافزار استفاده میکنیم و تمام آیپیهایی که به سایت میفرسته کاملا واقعیی هستن. به نظر شما چرا الکسا و رتبهٔ گوگل تغییری نمیکنن؟
سلام مراقب باش سقوط نکنی منم داشتم استفاده میکردم ولی یکدفعه سقوط وحشتناکی داشت سایتم که هر کاری میکنم دیگه درست نمیشه
AlienX
April 1st, 2018, 02:08
سلام مراقب باش سقوط نکنی منم داشتم استفاده میکردم ولی یکدفعه سقوط وحشتناکی داشت سایتم که هر کاری میکنم دیگه درست نمیشه
ببین اگر قرار بود اتفاقی بیفته که سایت کلا پنالتی میشد و داخل کنسول گوگل پیامش واسمون میومد. جالب اینجاست که هم بانس ریت میاد پایین هم تایم آن سایت میره بالا. یعنی دقیقا همه چی داخل گوگل آنالیتیکس روبراهه. اما نمیدونم چرا رتبه نمیده و همینطوری صفحه ۵ گوگل میمونه و بالاتر نمیاد در صورتی که از نظر سئو کاملا همه چی رعایت شده
taranoome
April 1st, 2018, 02:21
ببین اگر قرار بود اتفاقی بیفته که سایت کلا پنالتی میشد و داخل کنسول گوگل پیامش واسمون میومد. جالب اینجاست که هم بانس ریت میاد پایین هم تایم آن سایت میره بالا. یعنی دقیقا همه چی داخل گوگل آنالیتیکس روبراهه. اما نمیدونم چرا رتبه نمیده و همینطوری صفحه ۵ گوگل میمونه و بالاتر نمیاد در صورتی که از نظر سئو کاملا همه چی رعایت شده
من از نظر پنالتی نمیگم از نظر این میگم که دیگه از نرم افزار استفاده نکنی
منم دیدم تکون نمیخوره بیخیالش شدم چون فقط منابع رو هدر میده و اون بازدید کننده اصلی گاهی اوقات بر به مشکل ممکنه بخوره
AlienX
April 1st, 2018, 02:28
من از نظر پنالتی نمیگم از نظر این میگم که دیگه از نرم افزار استفاده نکنی
منم دیدم تکون نمیخوره بیخیالش شدم چون فقط منابع رو هدر میده و اون بازدید کننده اصلی گاهی اوقات بر به مشکل ممکنه بخوره
آره چند روزی هست که دیگه ازش استفاده نمیکنم اما میدونی چی جالبه؟ تقریبا ۲ ماه پیش توسط همین برنامه یه سایت رو صفحه ۷ گوگل داخل ۱ هفته آوردم صفحه ۱ اونم لینک ۲ صفحه اول. اما این دفعه نمیدونم چرا نمیشه. به هر حال دیگه باهاش کار نمیکنم میترسم نتیجهٔ عکس بده. ممنون از راهنمایی
adamak2013
April 1st, 2018, 10:14
دوستان اسم نرم افزار چیه؟
OnlineServer
April 1st, 2018, 10:35
دوستان اسم نرم افزار چیه؟
زیاده.
یه نمونش https://hitleap.com/
arminkit1
April 1st, 2018, 13:27
سلام" چند روز هست فعال هست؟ رتبه ها در آلسکا رو صبر کنید، خودش رو در 15 روز نشون میده
سعی کنید اون کلمات کلیدی رو هم توی چندین پیجتون تگ کنید
AlienX
April 2nd, 2018, 03:48
سلام" چند روز هست فعال هست؟ رتبه ها در آلسکا رو صبر کنید، خودش رو در 15 روز نشون میده
سعی کنید اون کلمات کلیدی رو هم توی چندین پیجتون تگ کنید
سلام راستش من بیش از ۱ ماه هر روز بین ۲۰،۰۰۰ تا ۵۰،۰۰۰ بازدید به سایت میدادم اما رتبهٔ الکسا تغییر که نکرد هیچ تازه بالاتر هم رفت. فکر میکنم مشکل این برنامه در یک مورد هستش و اونم اینکه تبی که واسه بازدید سایت باز میکنه یه تب شبیه سازی شدست که نه تولبار الکسا داره نه هیچ چیز دیگه. فقط مشکلش اینه وگرنه اگه تب واقعی باز میکرد حرف نداشت و واقعا الکسا و رتبهٔ گوگل رو شدیدا پایین میاورد و عالی بود
سلام راستش من بیش از ۱ ماه هر روز بین ۲۰،۰۰۰ تا ۵۰،۰۰۰ بازدید به سایت میدادم اما رتبهٔ الکسا تغییر که نکرد هیچ تازه بالاتر هم رفت. فکر میکنم مشکل این برنامه در یک مورد هستش و اونم اینکه تبی که واسه بازدید سایت باز میکنه یه تب شبیه سازی شدست که نه تولبار الکسا داره نه هیچ چیز دیگه. فقط مشکلش اینه وگرنه اگه تب واقعی باز میکرد حرف نداشت و واقعا الکسا و رتبهٔ گوگل رو شدیدا پایین میاورد و عالی بود
احتمالش هست همین چیزی که شما میگید باشه" پس با این وجود این برنامه چه کاربردی داره؟!
AlienX
April 5th, 2018, 22:18
احتمالش هست همین چیزی که شما میگید باشه" پس با این وجود این برنامه چه کاربردی داره؟!
راستش این برنامه حتی تا ۲ ماه پیش هم عالی کار میکرد اما فکر میکنم طبق آخرین آپدیت که گوگل ۲ هفته پیش انجام داد این برنامه هم کلا کارایش رو از دست داد و نتیجهٔ عکس داد، فکر میکنم گوگل برنامه رو شناخته چون خیلی از افراد با همین برنامهها سایت رو میارن صفحه اول و همونجا میمونه. نمونش خودم که خیلی راحت بدون هیچ تلاشی یک سایت رو داخل ۱ هفته آوردم صفحه اول اما این دفعه واسه سایت بعدی نتیجهٔ منفی داد و سایت رفت صفحه ۹ گوگل و دیگه بالا نمیاد. فکر کنم گوگل هم مثل یه آنتی ویروس عمل میکنه و به مرور تمام این برنامهها رو نسبت به خودش از کار میندازه. فعلا دارم برنامه رو طور دیگه تست میکنم امیدوارم که جواب بده.
N4vid12
April 6th, 2018, 01:45
طبق فرمایش دوستمون این نرم افزار ها اولش سایت رو بالا میکشند ولی بعد امار به شدت افت میکنه!
AlienX
April 10th, 2018, 12:03
سلام دوستان، بالاخره بعد از چند روز تونستم با تستهای مکرر به نتیجه برسم، برنامه از کار نیفتاده بلکه اون شخصی که داریم سایتش رو داخل گوگل بالا میاریم بیخبر از ما رفته قالب سایت رو دستکاری کرده و همین باعث شده هم سرعت سایت بیاد پایین و هم اینکه در نتایج گوگل افت رتبه داشته باشه اما الان دوباره برگشت به حالت اول، خودمم شک کرده بودم که چرا یک دفعه این روش جواب نمیده که خدا رو شکر همه چی درست شد.
elan
April 10th, 2018, 14:11
سلام
خدا رو شکر که درست شد. اما اشتباه نکنید. گوگل خیلی از آنالیزهاش رو توی وب مستر نشون نمیده برای مثال ممکن هست یک سایت پنالتی شده باشه اما توی بلاک ریسورس هیچ پیغامی نیاد. بلاک ریسورس معمولا به منابعی که سایت شما رو بلاک کردن مثل جی اس های خارجی و یا بلاک شدن خود گوگل بوت توسط میزبان هاست واکنش نشون میده.
AlienX
April 10th, 2018, 15:37
سلام
خدا رو شکر که درست شد. اما اشتباه نکنید. گوگل خیلی از آنالیزهاش رو توی وب مستر نشون نمیده برای مثال ممکن هست یک سایت پنالتی شده باشه اما توی بلاک ریسورس هیچ پیغامی نیاد. بلاک ریسورس معمولا به منابعی که سایت شما رو بلاک کردن مثل جی اس های خارجی و یا بلاک شدن خود گوگل بوت توسط میزبان هاست واکنش نشون میده.
آره کاملا حرف شما درسته، بعضی از مواقع اصلا پیامی مینی بر پنالتی شدن واسمون نمیاد اما یه موردی که هستش اینه که گوگل شدیدا نسبت به بازدید الکی حساسه و اگه بفهمه پیام میده و جریمه میکنه اما این نوع بازدید که من گفتم کاملا واقعیی هستش و توسط Robot انجام نمیشه