PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : سوییچ نکردن usb سوییچ خودکار

S A B
March 29th, 2018, 16:53
باسلام

من یک پرینتر رو با یو اس بی سوییچ بین ۳ دستگاه به اشتراک گذاشتم.

یو اس بی سوییچ خودکاره و هم نرم افزاری و هم سخت افزاری سوییچ می‌کنه. مشکل اینجاست که وقتی به صورت نرم افزاری یا دستی سوییچ انجام میدم ارور عدم شناسایی کابل یو اس بی دریافت میکنم و با کلی دردسر میتونم ارورش رو رفع کنم. عملا نمیتونم پرینتر رو از دستگاهی به دستگاه دیگه سوییچ کنم.

نمی‌دونم مشکل از کجاست

ممنون میشم راهنماییم بفرمایید

m.hack3r
March 31st, 2018, 12:22
درایور ها به درستی نصب شدند ؟ فقط هنگام سوییچ نرم افزاری این مورد پیش میاد ؟

S A B
April 1st, 2018, 08:21
درایور ها به درستی نصب شدند ؟ فقط هنگام سوییچ نرم افزاری این مورد پیش میاد ؟

بله درایور پرینتر رو همه ی سیستم ها نصبه و وقتی کابل رو مستقیم از پرینتر به هر کدوم از سیستم ها میزنم بدون مشکل کار می‌کنه.
مشکل اینجاست وقتی به سوییچ وصلن ، چه دستی چه اتوماتیک سوییچ انجام میدم دیگه کار نمیکنه و کامپیوتر ارور عدم شناسایی کابل یو اس بی میده.

سوییچم ۴ پورت از نوع اتوماتیکه. درایور سوییچر هم روی همه ی سیستم ها نصبه و کار میکنه

ایران نشر
April 1st, 2018, 10:08
دوست عزيز بهتون پيشنهاد ميكنم بجاي اينكار و دردسرهايي كه گفتيد ، بيايد سيستم هاتون رو با هم شبكه كنيد و پرينتر در شبكه شير كنيد.

S A B
April 1st, 2018, 11:54
دوست عزيز بهتون پيشنهاد ميكنم بجاي اينكار و دردسرهايي كه گفتيد ، بيايد سيستم هاتون رو با هم شبكه كنيد و پرينتر در شبكه شير كنيد.

چون نمی‌خواستن سیستم ها شبکه باشن اینکار رو کردیم