ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : سوال در مورد قوانین PayPal

php?>
March 28th, 2018, 17:21
سلام خدمت دوستان عزیز
میخوام یک مبلغی (حدود هشت هزار دلار ) رو نقد کنم از درامدم تو یک سایت خارجی منتهی با مشکلی برخوردم که از طریق پی پال مبلغ رو میخوان بهم بدن به ریال میگن باید 1.5 برابر مبلغ رو سفته بدید به مدت شش ماه و میگن این قانون هستش ، آیا همچین چیزی صحت داره ؟؟
و اینکه کسی از دوستان راهی سراغ داره واسه نقد کردن این مبلغ ؟؟؟

NicCloud
March 28th, 2018, 17:32
احتمالا بخاطر این هست ک سورس و موجودی مشکل دار نباشه!

php?>
March 28th, 2018, 17:34
راهی داره که نخواد سفته بدم ؟؟؟

NicCloud
March 28th, 2018, 17:35
با سایت های دیگه صحبت کنید برای نقد کردن در امدتون

a1994n1373
March 28th, 2018, 18:19
سلام . این قوانین جهت اطمینان از معتبر بودن سورس هست .

Aliasgharhi
March 28th, 2018, 19:09
این قوانین مرتبط با خود سایت نقد کننده هست و ربطی به پیپال نداره. این کار را انجام میدن برای اینکه راه کسب دلارتون قانونی و یا هک شده نباشه، چون اگر دلارتون قانونی نباشه مبلغ بلاک میشه و اونها ضرر میکنند.

1eng.ir
March 28th, 2018, 22:25
سورستون چی هست؟

اگه تم‌فارست و ... باشه و خریدار مطمئن باشه از پولتون (تمیز باشه) نیاز به ارائه سفته نیست.

یا اینکه میتونید با اکسچنجرهای دیگه کار کنید و پولتون رو حتی به ریال نگیرید، مثلاً وبمانی یا بیت کوین یا ...
باز دردسرش کمتره نسبت به ریال

php?>
March 28th, 2018, 22:51
سایت http://freepik.com/ هستش
نمیدونم حالا اصلا با این وضعیت قیمت دلار که هر روز داره زیاد میشه اصلا چنج کنم یا نه ولی در کل سایت سایتی معتبر و جهانی هستش و قطعا کسی که دانلود میکنه محصول رو دیده و خوشش اومده

2JZ
March 28th, 2018, 22:54
سلام.
اگر فریلنسر هست میتونم کمکتون کنم.
براتون درآمد رو با کارمزد کم نقد می کنم.
نیاز به ضمانت هم نیست.

برای اطلاعات بیشتر باهام تماس بگیرید.

- - - Updated - - -

نمیدونم حالا اصلا با این وضعیت قیمت دلار که هر روز داره زیاد میشه اصلا چنج کنم یا نه ولی در کل سایت سایتی معتبر و جهانی هستش و قطعا کسی که دانلود میکنه محصول رو دیده و خوشش اومده
امکان withdrawal به حساب بانکی روسیه مقدور هست؟

ashadata
March 28th, 2018, 22:58

سایت معتبریه صحبت کنی شاید بشه کاریش کرد اما بنظر من اگر به پولت نیاز نداری نقد نکن فعلا

php?>
March 28th, 2018, 22:59
سلام.
اگر فریلنسر هست میتونم کمکتون کنم.
براتون درآمد رو با کارمزد کم نقد می کنم.
نیاز به ضمانت هم نیست.

برای اطلاعات بیشتر باهام تماس بگیرید.

- - - Updated - - -

امکان withdrawal به حساب بانکی روسیه مقدور هست؟

سایتشون بین المللی هستش از طریق پی پال اسکریل واریز میکنن

2JZ
March 28th, 2018, 23:01
سایتشون بین المللی هستش از طریق پی پال اسکریل واریز میکنن
اگر بتونید با پشتیبانی صبحت کنید و درخواست کنید که Wire Transfer کنند براتون خیلی راحت میشه کارتون. همینطور خیلی مطمئن تر هست.
احتمالا با این مبلغ ، قبول می کنند.
در مورد فریلنسر که تقریبا کارکرد مشابه این سایت رو داره ، مستقیم به حساب بانکی حواله می کنه.
در این صورت میتونم کمکتون کنم :53:

php?>
March 28th, 2018, 23:04
سایت معتبریه صحبت کنی شاید بشه کاریش کرد اما بنظر من اگر به پولت نیاز نداری نقد نکن فعلا
نیازی ندارم به مبلغش فعلا الان هم حول هوش 5 - 6 ماهه دارم کار میکنم بنظر شما یک حساب پی پال شخصی بگیرم بریزم داخل اون مطمئن تر نیست ؟؟

2JZ
March 28th, 2018, 23:07
نیازی ندارم به مبلغش فعلا الان هم حول هوش 5 - 6 ماهه دارم کار میکنم بنظر شما یک حساب پی پال شخصی بگیرم بریزم داخل اون مطمئن تر نیست ؟؟
معمولا برای Transaction های بالا ، پی پل مدارک هویتی و Proof Address میگیره.
با توجه به مبالغ ، پیشنهاد می کنم به نام خودتون حساب بانکی بین المللی باز کنید، روی اون حساب بانکی اقدام به گرفتن PayPal / Skrill / Payoneer کنید.
البته وریفای کامل با پاسپورت ایرانی سخته ، اما شدنی هست.
امنیت و اطمینان تو این حالت بالاتر میره.
اما حساب پی پل برای تراکنش های زیر هزار دلار ، در حالت Primier پاسخگوی نیازت هست.

php?>
March 28th, 2018, 23:17
اگر بتونید با پشتیبانی صبحت کنید و درخواست کنید که Wire Transfer کنند براتون خیلی راحت میشه کارتون. همینطور خیلی مطمئن تر هست.
احتمالا با این مبلغ ، قبول می کنند.
در مورد فریلنسر که تقریبا کارکرد مشابه این سایت رو داره ، مستقیم به حساب بانکی حواله می کنه.
در این صورت میتونم کمکتون کنم :53:
چشم تیکت میزنم بهتون اطلاع میدم

- - - Updated - - -

معمولا برای Transaction های بالا ، پی پل مدارک هویتی و Proof Address میگیره.
با توجه به مبالغ ، پیشنهاد می کنم به نام خودتون حساب بانکی بین المللی باز کنید، روی اون حساب بانکی اقدام به گرفتن PayPal / Skrill / Payoneer کنید.
البته وریفای کامل با پاسپورت ایرانی سخته ، اما شدنی هست.
امنیت و اطمینان تو این حالت بالاتر میره.
اما حساب پی پل برای تراکنش های زیر هزار دلار ، در حالت Primier پاسخگوی نیازت هست.

برای افتتاح حساب پاسپورت و ... دارم
پس اینجوری منطقی تره چون میخوام دیگه باز باهاشون کار کنم

1eng.ir
March 28th, 2018, 23:52
بنظر شما یک حساب پی پال شخصی بگیرم بریزم داخل اون مطمئن تر نیست ؟؟
به هیچ وجه! ریسک بالایی داره ...

کلاً Withdraw به حساب بانکی بهتر از پی‌پل هست.

اگه میتونید با همین دوستمون که حساب روسیه دارن کار کنید.
2JZ (http://www.webhostingtalk.ir/member.php?u=122116)

BazPardakht.Com
March 29th, 2018, 00:50
راه ديگه هم داره كه دوستاني در خارج از ايران هستن و اكانت هاي پي پال دارن كه واريز مي كنيد به حسابشون و اونها بهتون ريال ميدن

Parti_Baz
March 30th, 2018, 12:17
با اقای مهدی لو در ارتباط باشید ایشن راهی براتون پیدا میکنند شخص کار درست و مطمنی هم هستند
ای دی تلگرام ایشون : @mahdilou

speednet
March 30th, 2018, 13:01
سلام خدمت دوستان عزیز
میخوام یک مبلغی (حدود هشت هزار دلار ) رو نقد کنم از درامدم تو یک سایت خارجی منتهی با مشکلی برخوردم که از طریق پی پال مبلغ رو میخوان بهم بدن به ریال میگن باید 1.5 برابر مبلغ رو سفته بدید به مدت شش ماه و میگن این قانون هستش ، آیا همچین چیزی صحت داره ؟؟
و اینکه کسی از دوستان راهی سراغ داره واسه نقد کردن این مبلغ ؟؟؟

اگه بتونن تو سیستم ویزا کارت به کارت کنن می تونیم براتون دریافت کنیم و نقد کنیم یا حواله بزنن
https://t.me/hojshds
البته میشه تعدادی حساب پی پال باز کرد وبا چند اکانت دریافت کرد با این روش هم می تونیم براتون اوکی کنیم
همچنین اقای مهدی لو از همکار های قابل اطمینان می باشند

Web-Hosting
March 30th, 2018, 14:09
سلام اینایی که میگن سورس معتبر و ...اینا تا حالا پی پال کار نکردن و چرت و چرند میگن

اونی که میخواد براتون پیپال رو نقد کنه میترسه شما بعد از دریافت تومن پولو بک بدین
چون پیپال تا 6 ماه به راحتی با دلیل موجه پولو بک میده
برا همین گفته سفته بده که مطمئن شع