PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : بهترین دیتاسنتر در آمریکا از نظر شما

CYB3R
January 16th, 2011, 16:15
با سلام خدمت دوستان عزیز
بهترین دیتاسنتر در آمریکا از نظر شما که بشه تو ایران خرید و استفاده کرد ؟ ( خرید یا از طریق واسطه یا مستقیم )
لطفا دلیل خودتون رو هم اعلام کنید .
یا علی .

1eng.ir
January 16th, 2011, 16:22
iweb کاناداست ;)

+ نمیشه همینجوری نظر داد، باید شرایط رو کاملاً در نظر گرفت (کیفیت، تحریم، پورت، ...)

pouyasazan
January 16th, 2011, 16:25
دیتاسنتر Liquidweb با توجه به سرعت در پاسخ به تیکت ها, قابلیت حل مشکلات کنترل پنل ها, پشتیبانی از طریق گفتگو آنلاین, آپتایم شبکه 100% کارمندانی کاملاً آموزش دیده و مودب, حداکثر زمان انتظار برای دریافت پاسخ تیکت 30 دقیقه است, گارانتی تغییر سخت افزار طی 30 دقیقه یکی از بهترین دیتاسنتر های آمریکا است.
در لحظات سخت تفاووت دیتاسنترها مشخص می شود.

HugeServer
January 16th, 2011, 16:28
Softlayer !

---------- Post added at 04:28 PM ---------- Previous post was at 04:26 PM ----------

Wehostwebsites دیتاسنتر خوبی هست..
به خصوص از نظر شبکه..
ولی باز از هر نظر Softlayer برتر هست.;)

amirHoseein
January 16th, 2011, 16:33
دیتاسنتر Liquidweb با توجه به سرعت در پاسخ به تیکت ها, قابلیت حل مشکلات کنترل پنل ها, پشتیبانی از طریق گفتگو آنلاین, آپتایم شبکه 100% کارمندانی کاملاً آموزش دیده و مودب, حداکثر زمان انتظار برای دریافت پاسخ تیکت 30 دقیقه است, گارانتی تغییر سخت افزار طی 30 دقیقه یکی از بهترین دیتاسنتر های آمریکا است.
در لحظات سخت تفاووت دیتاسنترها مشخص می شود.
واقعا عالی هست ، شرکت شما رو به همین خاطر خیلی قبول دارم ! ولی هزینه هاشون بسیار بالا هست

CYB3R
January 16th, 2011, 16:43
دیتاسنترهای Softlayer و Liquidweb قیمت های بالایی مخصوصا تو رم و پهنای باند دارن .

mr.he3am
January 16th, 2011, 16:43
Softlayer

iNicz.Com
January 16th, 2011, 16:49
Webnx چی ؟

J4vad
January 16th, 2011, 16:51
با سلام ،

بنده به شخصه Wehostwebsites را به هر دیتاسنتری ترجیح می دم .

موفق باشید.

darya
January 16th, 2011, 16:55
فقط Iweb

پی نوشت : Singlehop / Xlhost هم خوبه ولی باز Iweb

Arte
January 16th, 2011, 16:57
Webnx چی ؟

اگه webnx قرار میدادن من هم webnx رو رای میدادن
ولی چاره چیه باز تو شرایط سخت قرارم دادن Singlehop انتخاب من شد !! :d

pouyasazan
January 16th, 2011, 17:00
دیتاسنترهای Softlayer و Liquidweb قیمت های بالایی مخصوصا تو رم و پهنای باند دارن .

پرداخت هزینه در ازای دریافت خدمات است. به نظر من با توجه به نوع پشتیبانی Liquidweb قیمت آن بسیار هم ارزان است. اگر شما برای یک سرور در دیتاسنتر دیگری ماهانه 10 ساعت ادمین تایم نیاز داشته باشید چه هزینه ای دریافت می کند؟ هزینه os reload و ریستور کردن بک آپ ها و حل مشکل هایی که در طول انتقال اتفاق افتاده است چه هزینه ای دریافت می کنند؟ آیا اصلا انجام می دهند؟ آیا هارد قبلی سرور را تا مدت ها به صورت رایگان نگهداری می کنند؟ خوب بودن پشتیبانی دیتاسنتر ها در مواجه شدن با مشکلات سخت مشخص می شود.

arix
January 16th, 2011, 19:55
به نظر من softlayer !

Amir.Mansoury
January 16th, 2011, 21:05
اونهای که من قبولشون دارم بعده این جند سال
theplanet
rockspace
Liquidweb
Softlayer
layertech

و جدیدا xlhost