ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : بالا نیامدن سایت بعد از نصب لایت اسپید 403 Forbidden

emad8000
March 23rd, 2018, 09:42
سلام من اپاچی داشتم که بنا به دلایلی بالا نیومد و لایت اسپید نصب کردم بصورت trial الان لایت اسپیت فعال شده ولی نمیدونم چرا دامنه سایت م رو چک میکنم با خطلای 403Forbidden مواجه ام لطفا سریع کمک کنید

Access to this resource on the server is denied!

InterServer.ir
March 23rd, 2018, 10:36
سلام من اپاچی داشتم که بنا به دلایلی بالا نیومد و لایت اسپید نصب کردم بصورت trial الان لایت اسپیت فعال شده ولی نمیدونم چرا دامنه سایت م رو چک میکنم با خطلای 403Forbidden مواجه ام لطفا سریع کمک کنید

سلام

لایت اسپید به صورت پیش فرض تنظیمات آپاچی رو اعمال می کنه و مشکلی روی وبسرور آپاچی باشه وبسرور لایت هم به مشکل میخوره بهترین کار تنظیم و حل مشکل آپاچی هست.

در صورت تمایل دسترسی بفرستین مشکل رو حل کنم براتون

asrhosting
March 23rd, 2018, 13:19
سلام .
این طور نمی شود بررسی کرد دسترسی ارسال کنید مشکل چک شود .

modireserver
March 23rd, 2018, 13:46
سلام

لاگ وب سرور رو قرار بدید

m.hack3r
March 31st, 2018, 12:30
پورت های لازم باز هستند ؟ پرمیشن ها یه دسترسی ها فیکس هستند ؟

باید دقیق تر بررسی بشه .

demonvictor
April 5th, 2018, 20:08

مهندس دوتا دلیل وجود داره برای این مشکل. فقط قبل از اینکه راه حل های این دو دلیل رو بهتون بگم قبلش امکان داره که قبل ازینکه لایت اسپید رو نصب کردین دستور استارت که میزدین برای وبسرور رو، یک اسکرین از خطایی که میگرفتین رو اینجا قرار بدین؟ به این خاطرکه این دو راهکار برای خود لایت اسپید هستش. ولی با توجه به تاپیکی که زدین، انگار یک مشکلی از قبل روی سرور بوده که من اگر اون اسکرین از خطا رو ببینم ، راه حل دقیقتری میتونم بدم یا اگر نه دوستان دیگه بتونن دقیق تر کمک تون کنن.

صرفا برای این هم که این پست صرفا یک درخواست نباشه، برای اون قسمت که دوستان گفتن باید اررور هارو بررسی کنین باید از مسیر زیر استفاده کنین:

/usr/local/apache/logs/error_log

به این خاطر که خطای وب سرور تو شرایط شما خیلی مهم تر از خطایی هستش که درون فایل لاگ لایت اسپید ثبت میشه.

از طرفی هم میتونین از بخش ادمین پنل تون به مسیر زیر برید:

Admin Console => Configuration => Server => Security

گزینه ای که مربوط به پرمیشن هاست رو هم یه چک کنین.
همچنان اون اسکرین شات از خطارو هم ارسال کنین که بشه راه حل به شما داد.