ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : راهنمایی خرید سرور

cavalier_1371
March 22nd, 2018, 19:46
سلام دوستان
سال نو رو به همه دوستان تبریک میگم
سوالی داشتم
من میخواستم سایتی راه اندازی کنیم دانلودی باشه
دانلود فایل حجیم...
حالا این وسط یه سوالی پیش میاد از سرور اختصاصی (vds) باید استفاده کنم؟! یا از سرور ابری؟!
و سوال دوم اینه که اگه از سرور اختصاصی دارم استفاده میکنم، با چه مشخصاتی چه مقدار کاربر میتونن بدون مشکل ازش استفاده کنن؟!
به طور مثال، سرور اختصاصی با رم 16 گیگ و سی پیو 7هسته ای با پردازشی که داره(مشخص شده) مثلا 1000 کاربر بدون اینکه مشکلی داشته باشن و افت سرعت داشته باشن میتونن استفاده کنن، و برای افزایش این مقدار رم و سی پیو، مثلا فلان تعداد کاربر میتونی افزایش داشته باشی
حالا میخوام این مقدار رو شما بطور دقیق (اگه اطلاعاتش رو دارین) بهم بگین و همینطور قیمت ماهانه آن
مرسی

RoobinaServer
March 22nd, 2018, 20:55
با سلام

هیچ کسی نمیتواند به شما مقداری دقیق را اعلام کند.

این تاپیک را مطالعه کنید سوال مشابه شما ذکر کردند.

http://www.webhostingtalk.ir/showthread.php?t=197020&p=1747053&highlight=#post1747053

موفق باشید

cavalier_1371
March 22nd, 2018, 23:08
با سلام

هیچ کسی نمیتواند به شما مقداری دقیق را اعلام کند.

این تاپیک را مطالعه کنید سوال مشابه شما ذکر کردند.

http://www.webhostingtalk.ir/showthread.php?t=197020&p=1747053&highlight=#post1747053

موفق باشید

جواب را در ادامه همان تایپیک دادم و از این به بعد ادامه صحبتهام رو همونجا میزنم...

OnlineServer
March 23rd, 2018, 00:17
سرور دانلود تمکز شما باید به نوع هارد و پورت اینترنتی که سرورتون در اختیار داره باشه.. رم و سی پی یو بکارتون نمیاد.

cavalier_1371
March 23rd, 2018, 00:48
سرور دانلود تمکز شما باید به نوع هارد و پورت اینترنتی که سرورتون در اختیار داره باشه.. رم و سی پی یو بکارتون نمیاد.
امکانش هست این اطلاعات رو در اختیار من بذارین؟!
چون یکی از آشناهام همین راهنمایی رو کرد و گفت باید سرور ابری بگیری که توی این سرورها پورت و هارد بالایی واسه دانلود دارن
و کلا کارشون هم برای دانلود هست و بدرد دانلود میخورن فقط...
اما وقتی توی اینترنت سرچ کردم سایتایی رو که دیدم (تعدادشون خیلی کم بود که سرور ابری داشتن) این سایتا هم فضای فوق العادی پایینی رو در نظر گرفتن بودن، مثلا 50گیگ، 100 گیگ از این مقدار، دیگه خفن ترینش به 1 ترا هم نمیرسید، البته میشد فضا رو هر 10 گیگ اگه اشتباه نکنم ارتقا داد... که هزینه فوق العاده زیادی میشد
اگه امکانش هست شما اطلاعات دقیق تر راجبه این موضوع در اختیارم بذارین ممنون میشم
و همچنین اگه خودتون هم میفروشین قیمت و مشخصات سرور دانلودی (که فک میکنم ابری باشه) رو اعلام کنین
مرسی

OnlineServer
March 23rd, 2018, 00:59
سرور ابری هم میتونه پرفورمنس پایینی داشته باشه و صرفه بخاطر نوع مجازی ساز و ... خودتونو درگیر اسامی و تبلیغات نکنید.
از هر فروشنده ای خواستید خرید کنید میتونید بنچمارت بگیرید. بنچمارک ارتباط شبکه , بنچمارک سرعت رید و رایت هارد ..و .و و

host-net
March 23rd, 2018, 01:00
درود و احترام

اصولا سرور های ابری هزینه های بالایی دارن
درصورت مجاز بودن کار سرورهای ایران مناسبترین سرویس هست
اما اگر سرورخارج نیاز داشته باشید بحثش جداس
باید از دیسک های پر سرعت استفاده کنید و همینطور پورت قوی شبکه

درصورت نیاز به مشاوره بیشتر در ارتباط باشید
www..host-net.ir

cavalier_1371
March 23rd, 2018, 01:03
سرور ابری هم میتونه پرفورمنس پایینی داشته باشه و صرفه بخاطر نوع مجازی ساز و ... خودتونو درگیر اسامی و تبلیغات نکنید.
از هر فروشنده ای خواستید خرید کنید میتونید بنچمارت بگیرید. بنچمارک ارتباط شبکه , بنچمارک سرعت رید و رایت هارد ..و .و و

خب اگه امکانش هست الان شما راهنمایی کنین بنده رو...
من بخوام یه سرور بگیرم که توش قراره فایل بذارم، و ازش یک لینکی تهیه کنم، و اونو توی سایت به نمایش بذارم که هرکی کلیک کرد بتونه دانلود کنه (سرور سایت با سرور دانلود مجزا هستن)
الان شما بنده رو راهنمایی کنین که چه مشخصاتی باید گرفت، این مشخصات چقد کاربر پاسخگو هستش، و هزینهاش چقد میشه ماهانه

- - - Updated - - -

درود و احترام

اصولا سرور های ابری هزینه های بالایی دارن
درصورت مجاز بودن کار سرورهای ایران مناسبترین سرویس هست
اما اگر سرورخارج نیاز داشته باشید بحثش جداس
باید از دیسک های پر سرعت استفاده کنید و همینطور پورت قوی شبکه

درصورت نیاز به مشاوره بیشتر در ارتباط باشید
www..host-net.ir (http://www..host-net.ir)
من متاسفانه از قسمت دانلود هیچ اطلاعاتی ندارم، و باید مشاوره بگیرم تا بعدش تصمیم بگیرم چه مشخصاتی نیازه...
جهت مشاوره پیغام دادم الان...
مرسی

OnlineServer
March 23rd, 2018, 01:07
این مشخصات هم کارتونو راه میندازه : 2 گیگ رم / 2 هسته پردازنده + مقدار مورد نیاز هارد
نکته قابل توجه این هست که روی اون هارد بغیر از شما چند تا مشتری دیگه قرار داره و میانگین ریت خواندن اطلاعات توسط بقیه روی اون هارد چقدره ؟

cavalier_1371
March 23rd, 2018, 01:10
این مشخصات هم کارتونو راه میندازه : 2 گیگ رم / 2 هسته پردازنده + مقدار مورد نیاز هارد
نکته قابل توجه این هست که روی اون هارد بغیر از شما چند تا مشتری دیگه قرار داره و میانگین ریت خواندن اطلاعات توسط بقیه روی اون هارد چقدره ؟
خب تعداد کاربرا الان چون سایت تازه قراره راه بیوفته خب طبیعتا از اطرافیان و آشنایان هستش
تا بعد از یه مدت کوتاه (با تبلیغات در اینترنت و ...) کاربرا رو بیشتر کنیم...
واسه همین پرسیدم فلان مشخصات از سرور ، چقد کاربر بدون مشکل میتونن استفاده کنن...

OnlineServer
March 23rd, 2018, 01:16
این مشخصات ی که بهتون دادم به مشتری پیشنهاد کردیم روزانه حدود 400 گیگ سند داره و تابحال هیچ مشکلی نداشته . همونطور که گفتم بچمارک هارد و اینترنت برای شما مهمه. هاردی که خودش درگیر هست و کلا اجازه 2 مگابایت read/write میده هرچقدر هم رم و سی پی و در اختیار داشته باشید در نهایت سرور کند ی دارید که کاربر با مشکل مواجه میشه

cavalier_1371
March 23rd, 2018, 01:18
این مشخصات ی که بهتون دادم به مشتری پیشنهاد کردیم روزانه حدود 400 گیگ سند داره و تابحال هیچ مشکلی نداشته . همونطور که گفتم بچمارک هارد و اینترنت برای شما مهمه. هاردی که خودش درگیر هست و کلا اجازه 2 مگابایت read/write میده هرچقدر هم رم و سی پی و در اختیار داشته باشید در نهایت سرور کند ی دارید که کاربر با مشکل مواجه میشه
خب الان سوال اینجاس، سایتای بزرگ دانلودی، حالا فیلم باشه یا هرچیز دیگه ای...
چطور در این زمینه مشکلی ندارن و کلی کاربر میتونن بدون افت سرعت دانلود داشته باشن؟!

OnlineServer
March 23rd, 2018, 01:21
راهکار های زیادی هست .استفاده از رید , استفاده از هارد های پر سرعت , استفاده از cdn و لودبالانسر...

cavalier_1371
March 23rd, 2018, 01:31
راهکار های زیادی هست .استفاده از رید , استفاده از هارد های پر سرعت , استفاده از cdn و لودبالانسر...
الان این مشتری شما که گفتین روزانه 400 گیگ سند داره، چه تعداد کاربر ازش استفاده میکنن؟ (بطور همزمان، البته اگه اطلاعی دارین)
اگه امکانش هست سایت رو برای من بفرستین ممنون میشم
و مشخصات و هزینه ماهانه این سرور که به این بنده خدا فروختین رو میشه بگین؟

OnlineServer
March 23rd, 2018, 01:38
مشخصات و قیمت را در این بخش نمیتوانم اعلام کنم چرا که در بخش اموزشی انجمن هستیم و طبق قوانین اینجا تخلف هست..
برای اطلاعات در مورد کانفیگ میتونید پیغام خصوصی بدید و یا به وب سایت ما تشریف بیارید بخش پشتیبانی آنلاین در خدمتتون هستم.

a1994n1373
March 23rd, 2018, 01:43
سلام . ابتدا قبل از هر چیز باید موقعیت جغرافیایی کاربراتون رو مشخص کنید .
بعد نسبت به اون از لوکیشن معتبر سرور تهیه کنید .
حالا اینکه سرور چه مشخصاتی باشه نسبی هست و
هیچ کس نمیتونه یه منابع دقیق بگه بهتون .

cavalier_1371
March 23rd, 2018, 14:35
سلام . ابتدا قبل از هر چیز باید موقعیت جغرافیایی کاربراتون رو مشخص کنید .
بعد نسبت به اون از لوکیشن معتبر سرور تهیه کنید .
حالا اینکه سرور چه مشخصاتی باشه نسبی هست و
هیچ کس نمیتونه یه منابع دقیق بگه بهتون .
سلامو وقت بخیر
طبیعتا کاربرا از کشور ایران هستن، ولی خب دلیلی نمیشه که کشورهای دیگه هم نتونن استفاده کنن
طبیعتا دقیق که نمیشه گفت، ولی آمار ارقامی میشه گفت که نزدیک به واقعیت باشه
مثلا یه سروری با یه مشخصاتی گرفته بشه، مثلا بگن 10 هزار نفر همزمان بدون هیچ مشکلی میتونن مثلا با سرعت 1مگ بر ثانیه دانلود کنن، بعد توی مرحله انجام شده 5 هزار نفر بشه با سرعت 500کیلو بر ثانیه!!!

adamak2013
March 25th, 2018, 20:37
باید به
پورت اینترنتی و نوع هاردتون دقت کنید.

m.hack3r
March 27th, 2018, 11:48
ملاک کار شما سرعت یا همون Rate دانلود و آپلود سرورتون هست و سرعت هاردی که میگیرید ssd یا nvme یا ...

هرچند باقی منابع مثل رم و سی پی یو هم نباید اورسل شده باشه.

ashkan.solutions
March 27th, 2018, 13:02
پیشنهاد من به شما یکی از ۲ حالت زیر است.

حالت ۱-
تهیه یک سرور رایانش ابری با هارد NVME و رم ۱۶ گیگ و حدود ۱۶۰ گیگ فضا هم به شما می دهد. قیمتش حدود ۱۵۰ هزار تومان هست ماهیانه

تهیه یک هاست دانلود یا سرور با منابع کم ولی هارد زیاد که قیمتی کاملا متنوع دارد.

حالت ۲- (پیشنهاد ما)
تهیه یک سرور رایانش ابری با هارد NVME و رم ۱۶ گیگ و حدود ۱۶۰ گیگ فضا هم به شما می دهد. قیمتش حدود ۱۵۰ هزار تومان هست ماهیانه

استفاده از سرویس هایی مانند Uploadboy که به شما اجازه می دهند در حجم بالا فایل اپلود کنید و به اشتراک بگذارید. در ازای دانلودهایی هم که انجام می شود به شما مبلغی را پرداخت می کنند.

شما می توانید ماشین های مجازی معمولی هم استفاده کنید که قیمت های متنوع دارند ولی خوب عملکرد سرورهای رایانش ابری با هارد NVME را نخواهند داشت.

همچنین حتما به خاطر داشته باشید که برای وب سایت خود از یک سرور با عملکرد بالا باید استفاده کنید و سرور میزبان فایل های خود را از سایت اصلی جدا نمایید.

cavalier_1371
March 27th, 2018, 15:04
ملاک کار شما سرعت یا همون Rate دانلود و آپلود سرورتون هست و سرعت هاردی که میگیرید ssd یا nvme یا ...

هرچند باقی منابع مثل رم و سی پی یو هم نباید اورسل شده باشه.

خب همه این توضیحاتی که دادید قبول
ولی هیچ توضیحی راجبه چه نوع سخت افزاری باید تهیه بشه (البته با هارد sata ، چون ssd بعید میدونم با توجه به قیمتی که داره مناسب سایت دانلودی باشه) و مناسب با این سخت افزار چه تعداد کاربر ساپورت میشه (استفاده همزمان کاربران برای دانلود کردن، بدون افت سرعت دانلود یا هرچیز دیگه ای)

- - - Updated - - -

پیشنهاد من به شما یکی از ۲ حالت زیر است.

حالت ۱-

تهیه یک هاست دانلود یا سرور با منابع کم ولی هارد زیاد که قیمتی کاملا متنوع دارد.

حالت ۲- (پیشنهاد ما)

استفاده از سرویس هایی مانند Uploadboy که به شما اجازه می دهند در حجم بالا فایل اپلود کنید و به اشتراک بگذارید. در ازای دانلودهایی هم که انجام می شود به شما مبلغی را پرداخت می کنند.

شما می توانید ماشین های مجازی معمولی هم استفاده کنید که قیمت های متنوع دارند ولی خوب عملکرد سرورهای رایانش ابری با هارد NVME را نخواهند داشت.

همچنین حتما به خاطر داشته باشید که برای وب سایت خود از یک سرور با عملکرد بالا باید استفاده کنید و سرور میزبان فایل های خود را از سایت اصلی جدا نمایید.
دوست عزیز فکر نمیکنم سرور ابری مناسب سایتهای دانلودی باشه
به این علت که هارد ssd هزینه بسیار سنگینی داره، که اصلا برای سایت دانلودی توصیه نمیشه (البته این نظر من هستش)
چون با 1ترا، 2ترا هارد که سروکار نداریم، با چند 10 ترا هارد سروکار داریم
بخاطر همین بیشتر تمرکزم روی سرور اختصاصی هستش
که باید سرور مناسب رو پیدا کرد