ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : مشکل در transfer cpanel به سرور جدید

dayanclothing
March 22nd, 2018, 12:39
با سلام خدمت شما
ما یه سرور اختصاصی داریم از هتزنر که چون هزینه لایسنس cpanel برای سرور مجازی خیلی زیاد هست و همچنین هزینه خود سرور هم زیاد هست یه سرور از سری Cloud در هتزنر گرفتیم.
الان میخواهم همه تنظیمات سرور + اکانت ها + بسته ها و همه چیز که در سی پنل قبلی هست به سرور جدید انتقال داده شود.
اقدام کردم ولی مشکل دارم در انتقال
لطفا مراحل را بهم بگید
روی سرور کنونی خیلی تنظیمات انجام شده که روی سرور جدید امکان انجام این تنظیمات نیست .
لطفا در صورت امکان بهم مراحل انتقال را بگید
تشکر از شما

NicCloud
March 22nd, 2018, 12:43
رو سرور قدیم دسترسی روت کامل دارید؟ شما میتونید اکانت هاتون رو انتقال بدید

vpgroup
March 22nd, 2018, 12:49
با سلام خدمت شما
ما یه سرور اختصاصی داریم از هتزنر که چون هزینه لایسنس cpanel برای سرور مجازی خیلی زیاد هست و همچنین هزینه خود سرور هم زیاد هست یه سرور از سری Cloud در هتزنر گرفتیم.
الان میخواهم همه تنظیمات سرور + اکانت ها + بسته ها و همه چیز که در سی پنل قبلی هست به سرور جدید انتقال داده شود.
لطفا مراحل را بهم بگید
روی سرور کنونی خیلی تنظیمات انجام شده که روی سرور جدید امکان انجام این تنظیمات نیست .
تشکر از شما

با سلام و احترام

در صورتی که دسترسی دارین چه روت چه ریسلر از تک تک اکانت ها بکاپ بگیرید و منتقل کنید

موفق باشید

InterServer.ir
March 22nd, 2018, 13:15
با سلام خدمت شما
لطفا مراحل را بهم بگید
تشکر از شما

سلام

اگر منظور شما اینه کل کانفیگ سرور سابق روی سرور جدید اعمال بشه این کار خیلی سخته و عاقلانه نیست باید سرور جدید از نو کانفیگ شه !
ولی اگر می خواین اکانت ها رو انتقال بدید وارد سی پنل سرور جدید بشید و به مسیر زیر برید

Home »
Transfers »
Transfer Tool

در قسمت Remote Server Address آیپی سرور سابق رو وارد کنید و در Remote SSH Port پورت ssh سرور سابق رو وارد کنید. در قسمت پایین هم رمز root سرور سابق رو وارد کنید وارد مرحله بعد خواهید شد که باید اکانت ها و ... رو انتخاب کنید.

نکته: حتما قبل از انتقال آیپی سرور جدید را در فایروال سرور سابق و آیپی سرور سابق رو در فایروال سرور جدید وارد لیست سفید کنید تا در زمان انتقال به مشکل بر نخورید.

a1994n1373
March 22nd, 2018, 16:31
سلام . همونطور که دوستان فرمودن انتقال کانفیگ کار عاقلانه ای نیست و شاید هم امکان پذیر نباشه !
ولی از طیق ابزار انتقال خود سی پنل اکانت هارو به راحتی میتونید منتقل کنید .