توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : مشکل با پلاگین wp-rocket
elan
March 20th, 2018, 17:07
سلام
نمیدونم چه اتفاقی افتاده که وقتی گزینه های مینی فای css و js فعال میشه دیگه سایت به هم خورده باز میشه و فایل سی اس اس خونده نمیشه چی کار باید بکنم. از صبح درگیرم
elan
March 20th, 2018, 23:21
هیشکی نمیدونه !! واقعا موندم چی کار کنم همه احتمالات رو بررسی کردم هیچ کدوم نبوده . کلافه ام
tabtak
March 21st, 2018, 00:11
هیشکی نمیدونه !! واقعا موندم چی کار کنم همه احتمالات رو بررسی کردم هیچ کدوم نبوده . کلافه ام
یک بخشی داره که میتونی تو اون قسمت غیر فعال کنی مشکلات حل بشه اما بهتر از فشرده سازها و بهینه ساز های دیگری استفاده کنید
به بخش انالیز وب سایت من توجه کن
دوست گرامی یا باید وقت بذاری و منتظر باشید بهتون پاسخ بدن یا باید هزینه خرج کنی من به شخصی اولی رو انجام دادم و دوستانی تو این انجمن کمک کردن که الان تونستم وب سایت شخصی خودم رو بهینه سازی کنم
Amlaaki
March 21st, 2018, 00:59
خوب فایل های js و css رو موقع فشرده سازی خراب میکنه ...
ممکنه توی فایلاتون کدی باشه حساس به لاین (r - n ...) ها باشه یا ...
راکت فانکشن های تکراری رو هم پاک میکنه که متاسفانه حساس به بزرگ و کوچیک نیستش و این ممکنه مشکل ساز باشه براتون ...
به هر حال فشرده سازی کد های جاوا اکثر مواقع مشکل ساز میشه چه بسا ممکنه کد شده باشن و حساس به سورس اولیه و ...
راکت اصلی ترین کارش اینه جلوگیری کنه از اجرای کوئری های تکراری دیتابیس ... ( کش خروجی کلی html ) ...
elan
March 21st, 2018, 01:30
نه قبلا درست کار میکرد. روی همه سایت هام درست کار میکنه . الان به هاست دیگه ای منتقل کردم این اتفاق افتاده و متوجه شدم به خاطر فعال کردن کش https این اتفاق می یفته ولی نمیدونم چه طور باید حلش کنم.