ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : لیست ارزانترین دامین های بین المللی

hossein033
March 19th, 2018, 23:51
سلام دوستان

من نیاز دارم حدود 10-15 دامین بین المللی ثبت کنم دنبال ارزانترین هستم... فرقی نمی کنه چی باشه فقط ارزانترین ها را می خوام ( یعنی هم قیمت رجیستر سال اول و هم قیمت تمددش برای سال های بعد پایین باشه)
از کجا می تونم لیست این دامین های ارزان را بگیرم؟

adamak2013
March 23rd, 2018, 18:18
نمیدونم اینجا میتونم لینک سایت بدم یا خیر به تلگرام پیام بدید لیست دامین ها و قیمت واستون ارسال کنم
http://telegram.me/mohammadsaleh

ashkan.solutions
March 25th, 2018, 09:44
سلام دوستان

من نیاز دارم حدود 10-15 دامین بین المللی ثبت کنم دنبال ارزانترین هستم... فرقی نمی کنه چی باشه فقط ارزانترین ها را می خوام ( یعنی هم قیمت رجیستر سال اول و هم قیمت تمددش برای سال های بعد پایین باشه)
از کجا می تونم لیست این دامین های ارزان را بگیرم؟

لطفا پسوند دامنه های مورد نظر خود را نیز اعلام نمایید تا بتوانیم راهنمایی دقیق تری خدمت شما ارایه دهیم.

جدای مورد فوق اگر قصد داشتید از محلی دامنه تهیه کنید حتما دقت کنید ۱- دامنه به نام شما باشد. ۲- ایمیل مالک دامنه مال شما باشد. ۳- دسترسی مستقیم به پنل دامنه و همچنین دریافت کد انتقال دامنه داشته باشید.

adamak2013
March 25th, 2018, 20:45
تلگرام پیام ندادید به گفته دوستمون پسوند دامنه های مورد نظرتون رو لطف کنید اعلام کنید هم میتونیم راهنمایی کنیم.

m.hack3r
March 31st, 2018, 12:14
به راحتی با یه سرچ داخل گوگل میتونید به این جوابتون برسید نیازی هم به لیست نیست .

adamak2013
April 1st, 2018, 01:36
قیمت ها متفاوته بعضی سایت ها گرونه و بعضی ها خیلی ارزون تر میدن.