توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : نصب وارنیش در کنار nginx
esi20
March 19th, 2018, 14:31
سلام بر دوستان و اساتید عزیز
من وارنیش رو در کنار nginx نصب میکنم و پورت nginx رو میذارم روی 8080 و وارنیش هم روی پورت 80 سوار کردم.
فقط مشکل الان اینجاست میخوام مثلا یه سایت روی سرور رو ببینم باید پورت 8080 رو ته آدرسش بزنم.
اینجا ماجراش چطوریه مگه نباید خود وارنیش این قضیه رو هندل کنه؟
سیستم عامل سنت او اس 7 هستش.
سپاس
Farid Saadat
March 19th, 2018, 14:34
سلام،
مجدد بررسی کنید ورنیش روی پورت 9061 ران نباشه.
البته نیاز به ورنیش ندارید چون کش انجین ایکس خودش خیلی خوبه اگر درست کانفیگش رو انجام بدید بود و نبود ورنیش تفاوتی نداره تقریبا.
با احترام.
esi20
March 19th, 2018, 15:56
سلام،
مجدد بررسی کنید ورنیش روی پورت 9061 ران نباشه.
البته نیاز به ورنیش ندارید چون کش انجین ایکس خودش خیلی خوبه اگر درست کانفیگش رو انجام بدید بود و نبود ورنیش تفاوتی نداره تقریبا.
با احترام.
درود بر شما
نه اون مورد 9061 هم نیست روی همون پورت 80 ران هستش.
در مورد کش خود انجین ایکس منظورتون چی هست؟
همون PHP FastCGI Caching رو می فرمایید؟
سپاس بابت پاسخگویی
modireserver
March 19th, 2018, 18:31
سلام
یک توصیه داریم بهتون دوست گرامی سعی کنید با کانفیگ حرفه ای nginx بار رو از روی سرور بردارید و از کش های بهتر و کم دردسر تر استفاده کنید، وارنیش اصولا خیلی دردسرسازه و اغلب اوقات تو لود صفحات به مشکل میخوره
esi20
March 19th, 2018, 21:06
سلام
یک توصیه داریم بهتون دوست گرامی سعی کنید با کانفیگ حرفه ای nginx بار رو از روی سرور بردارید و از کش های بهتر و کم دردسر تر استفاده کنید، وارنیش اصولا خیلی دردسرسازه و اغلب اوقات تو لود صفحات به مشکل میخوره
درود بر شما
لطفا نام ببرید این کش های بی دردسری رو که مدنظرتون هست.
سپاس بابت پاسخگویی
Amlaaki
March 21st, 2018, 12:10
درود بر شما
لطفا نام ببرید این کش های بی دردسری رو که مدنظرتون هست.
سپاس بابت پاسخگویی
microcache برای خود nginx ...
روی php هم اگر اسکریپتتون پابلیک هست از opcache استفاده کنید اگرم اختصاصی خودتون سازگارش کنید با memcache ...
احتمالا شما چیزهایی در مورد فواید کش متوجه شدین ولی سعی کنید بیش از حد از کش استفاده نکنید اگر صد استفاده درست از سرویس هارو دارید .
+ به هیچ عنوان کش کلی انجام ندین که چشم پوشی از کوکی هارو هم شامل بشه ...
+ اگر با انجام کش قصد جلوگیری از حملات ddos رو دارید تا حدود زیادی در اشتباه هستید .