ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : کنترل پنل AutoVM

MehdiSele
March 18th, 2018, 21:56
سلام این کنترل پنل AutoVM قابل اعتماد هست؟ و واقعاً ساخت ایرانه؟
پشتیبانی جالبی نداره و الان ما 4روز هست برای نصبش مشکل داریم
و ی سری باگ ها هم داره مثل اینکه
شما جز این پنل , پنل دیگری رو سراع دارید که برای VMare باشه؟

پیشنهادتون چیه برای اینکه بخوام نمایندگی سرور مجازی بفروشم؟ به نظرتون User بسازم در VMare با ی سری دسترسی ها که بتونن سرور های خودشونو کنترل کنن نماینده ها؟

razavihost
March 19th, 2018, 15:11

پیشنهادتون چیه برای اینکه بخوام نمایندگی سرور مجازی بفروشم؟ به نظرتون User بسازم در VMare با ی سری دسترسی ها که بتونن سرور های خودشونو کنترل کنن نماینده ها؟

https://whmcsglobalservices.com/vmware-whmcs-module/#
من دارم برنامه ریزی میکنم نسخه اوپن سورس این شرکت رو تهیه کنم.امکانات و کارایی خوبی داشته.
اگه تمایل داشته باشید و هزینه میکنید شریکی نسخه ا.پن سورس رو با هم تهیه کنیم.

nikit
March 19th, 2018, 23:34

درود

با استناد بر اولین پلتفرم در زمینه مجازی ساز VMware ESXI و همینطور میزبانی در بیش از ۵۰ وبسایت داخلی و خارجی با افتخار میتوانیم به اطلاع شما برسانیم که تمامی مراحل راه اندازی توسط تیم متخصص داخلی از پایه برنامه ریزی و پیاده سازی شده است.
در رابطه با پشتیبانی نیز، تمامی تیکت های شما با توجه به خارج بودن از تایم اداری حداکثر در سه ساعت پاسخ داده شده است، جدا از اینکه سرویسی از ما خریداری نکرده اید، انتظار پشتیبانی از طراح گرافیک ما داخل تلگرام شخصی ایشون رو نیز دارید قربان؟!
هیچ نرم افزاری در سطح بین المللی تا به این لحظه برنامه نویسی نشده است که فاقد هیچ گونه باگ و اختلال بوده باشد و سامانه AutoVM نیز از این قاعده مستثنا نمی باشد،

اما ما با افتخار به اطلاع شما میرسانیم که در حال حاضر پایدار ترین پلفرم موجود را پیاده سازی کرده ایم و کارنامه ما نیز میزبانی برترین شرکت های داخلی و خارجی می باشد.
پیروز و پایدار باشید.

IranianServer
April 1st, 2018, 15:13
والا مدت زمانی هستش که بنده از این پنل استفاده میکنم و کاملا راضی هستم ضمن اینکه هر سوالی در خصوص این پنل هم داشتم پاسخگو بودن (هنوز هم دارم از لایسنس رایگان استفاده میکنم و بالطبع باید برای من پشتیبانی ضعیف تر هم باشه ولی خب خوشبختانه مثل افرادی که لایسنس پرمیوم دارند با من رفتار شد ) و مشکلی از این بابت نداشتم باهاشون