ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : استخدام برنامه نویس c++،اندروید و ios از رشت

ILYA20
March 18th, 2018, 15:39
سلام و وفت بخیر

ما (جی اس ام دولوپرز) در حال احداث یک شرکت توسعه نرم افزاری هستیم (به دلایل اینکه ثبت شرکت دردسرهایی داره فعلا لازم نمیدونیم)

فعلا به صورت تیمی هر کس در خانه خود در حال فعالیت هستیم اما به دلایل اینکه کار به موقعیت حساسی رسیده گرد آوری کارکنان در یک محیط کاری لازم شد.

برنامه نویسان حرفه ای در این زمینه کاری برای همکاری به صورت دائمی نیازمندیم.

برنامه نویس c++ و توانایی های مورد نیاز:
1 - تسلط به برنامه نویسی c++/qt (شی گرایی)
2 - آشنایی با سیستم عامل های مختلف (اندروید ، ios ، لینوکس)
3 - تسلط برنامه نویسی بر روی پورت سریال (برای این مورد راهنمایی خواهیم کرد)
4 - تسلط به sql
5 - کمی هم تسلط به مباحث امنیتی

برنامه نویس اندروید و توانایی های مورد نیاز :
1 - تسلط به نرم افزار Android Studio
2 - تسلط به جاوا
3 - تسلط به مفاهیم پایه‌ای اندروید مانند Fragment و Activity Life Cycle
4 - تسلط به sql

برنامه نویس ios و توانایی های مورد نیاز:
1 - تسلط بر swift
2 - مهارت های مورد نیاز برای برنامه نویسی
3 - تسلط به کارکردن وب و sql

حق مزایا :
لطفا حقوق درخواستی خود را بر اساس هر ساعت کاری و روزها و ساعتهایی که امکان همکاری دارید را بفرمایید

توجه داشته باشید که نیروی مورد نیاز از رشت هستش درخواست کنندگان لطفا رزومه و درخواست خود رو به بنده پیغام خصوصی کنند

سپاسگذارم

Amlaaki
March 18th, 2018, 18:22
سلام و وفت بخیر

ما (جی اس ام دولوپرز) در حال احداث یک شرکت توسعه نرم افزاری هستیم (به دلایل اینکه ثبت شرکت دردسرهایی داره فعلا لازم نمیدونیم)

فعلا به صورت تیمی هر کس در خانه خود در حال فعالیت هستیم اما به دلایل اینکه کار به موقعیت حساسی رسیده گرد آوری کارکنان در یک محیط کاری لازم شد.

برنامه نویسان حرفه ای در این زمینه کاری برای همکاری به صورت دائمی نیازمندیم.

برنامه نویس c++ و توانایی های مورد نیاز:
1 - تسلط به برنامه نویسی c++/qt (شی گرایی)
2 - آشنایی با سیستم عامل های مختلف (اندروید ، ios ، لینوکس)
3 - تسلط برنامه نویسی بر روی پورت سریال (برای این مورد راهنمایی خواهیم کرد)
4 - تسلط به sql
5 - کمی هم تسلط به مباحث امنیتی

برنامه نویس اندروید و توانایی های مورد نیاز :
1 - تسلط به نرم افزار Android Studio
2 - تسلط به جاوا
3 - تسلط به مفاهیم پایه‌ای اندروید مانند Fragment و Activity Life Cycle
4 - تسلط به sql

برنامه نویس ios و توانایی های مورد نیاز:
1 - تسلط بر swift
2 - مهارت های مورد نیاز برای برنامه نویسی
3 - تسلط به کارکردن وب و sql

حق مزایا :
ماهانه 2 تا 3 میلیون تومان و با توجه به پیشرفت کاری افزایش حقوق نیز مد نظر خواهیم گرفت

توجه داشته باشید که نیروی مورد نیاز از رشت هستش درخواست کنندگان لطفا رزومه و درخواست خود رو به بنده پیغام خصوصی کنند

سپاسگذارم
امیدوارم موفق باشید ولی انتظار افراد حرفه ای نباشید به دلایل زیر :

افراد واقعا حرفه ای و با تجربه :

واسه کسی کار نمیکنن یا حداکثر خودشان تیمی دوستانه بین افراد در خور خود تشکیل میدهند .
حقوقی شما در نظر گرفتین در خور افراد حرفه ای نیست . ( در یک دوره یک ماهه میتوانند ده برابر این مبلغ رو در بیاورند ... ) .

گفته های من به این معنا نیست که من حرفه ای هستم یا ... به این معناست که توقع سطح بالایی از دوستانی که ممکنه آشنا شوید نداشته باشید ...

آرزوی موفقیت روزافزون برای شما و دوستانتان ...

ILYA20
March 18th, 2018, 19:00
امیدوارم موفق باشید ولی انتظار افراد حرفه ای نباشید به دلایل زیر :

افراد واقعا حرفه ای و با تجربه :

واسه کسی کار نمیکنن یا حداکثر خودشان تیمی دوستانه بین افراد در خور خود تشکیل میدهند .
حقوقی شما در نظر گرفتین در خور افراد حرفه ای نیست . ( در یک دوره یک ماهه میتوانند ده برابر این مبلغ رو در بیاورند ... ) .

گفته های من به این معنا نیست که من حرفه ای هستم یا ... به این معناست که توقع سطح بالایی از دوستانی که ممکنه آشنا شوید نداشته باشید ...

آرزوی موفقیت روزافزون برای شما و دوستانتان ...

از لحاظی فرمایشات شما هم درسته

تاپیک اول اصلاح شد .

لطفا حقوق درخواستی خود را بر اساس هر ساعت کاری و روزها و ساعتهایی که امکان همکاری دارید را بفرمایید