PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : سفارش افزونه وردپرس

sonly
March 17th, 2018, 18:09
سلام خسته نباشید

ببخشید بنده افزونه ای با این امکانات میخواستم ممنون میشم قیمت بدین.

1. این افزونه فرمی برای ثبت نام داشته باشه به طوری که با فیلد های دلخواه باشه و من شرط کنم اگر کاربرم در یکی از فیلد ها در بین س گزینه
1
2
3
یکیشو انتخاب کرد یک فیلد بر اساس انتخابش نمایش داده شه.

و پس از انجام این اطلاعات کاربر فرمو ک پر کرد کد ملیش بشه نام کاربریش و یک رمز تصادفی خودکار بهش داده شه.

این افزونه یک قابلیتی پروفایل مانندی داشته باشه شه هر زمان زد تایید نهایی دیگ توسط خودش نتونه ویرایش کنه مگر توسط مدیر بشه.

ممنون میشم قیمتو بگین

shivahost
March 17th, 2018, 19:17
سلام خسته نباشید

ببخشید بنده افزونه ای با این امکانات میخواستم ممنون میشم قیمت بدین.

1. این افزونه فرمی برای ثبت نام داشته باشه به طوری که با فیلد های دلخواه باشه و من شرط کنم اگر کاربرم در یکی از فیلد ها در بین س گزینه
1
2
3
یکیشو انتخاب کرد یک فیلد بر اساس انتخابش نمایش داده شه.

و پس از انجام این اطلاعات کاربر فرمو ک پر کرد کد ملیش بشه نام کاربریش و یک رمز تصادفی خودکار بهش داده شه.

این افزونه یک قابلیتی پروفایل مانندی داشته باشه شه هر زمان زد تایید نهایی دیگ توسط خودش نتونه ویرایش کنه مگر توسط مدیر بشه.

ممنون میشم قیمتو بگین

می تونیم با پروفایل بیلدر پرو براتون بسازیم. هزینه 150 هزار تومان: نصب افزونه، ساخت فیلدهای مورد نظر شما، غیر قابل ویرایش کردن فیلدهای مورد نظر شما.

sonly
March 17th, 2018, 19:27
می تونیم با پروفایل بیلدر پرو براتون بسازیم. هزینه 150 هزار تومان: نصب افزونه، ساخت فیلدهای مورد نظر شما، غیر قابل ویرایش کردن فیلدهای مورد نظر شما.
فیلد ها شرط پذیر خواهند بود؟

shivahost
March 17th, 2018, 22:18
فیلد ها شرط پذیر خواهند بود؟

بله، مثلا اگر فیلد x مقدارش a بود به کاربر فیلد y را نشان بده! یا اگر b بود فیلد z را نشان بده