PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : بهترین سیستم مدیریت محتوا برای راه اندازی فروشگاه

tabtak
March 17th, 2018, 00:46
دوستان قصد داشتیم یه فروشگاه راه اندازی کنیم اشنایی کامل با وردپرس و سئو و بهینه سازی این سیستم رو داریم ایا امکان راه اندازی با کیفیت با این نوع سیستم وردپرسی با ووکامرس هست یا باید دنبال سیستم مدیریت محتوا دیگه برم مانند مجنتو و غیره

shivahost
March 17th, 2018, 11:15
ووکامرس خیلی عالی و کامل هست

Farid Saadat
March 17th, 2018, 11:41
سلام،
وردپرس برای فروشگاه اصلا پیشنهاد نمیشه و ووکامرس به نظر من برای تخصص فروش محصول مناسب نیست. من باشم میرم سمت پرستا و امثالهم.

با احترام.

bestirani2
March 17th, 2018, 15:05
با سلام
در چه موردی قصد ایجاد فروشگاه دارید؟
اگه بین اوپن سورس ها میخواید از ووکامرس استفاده نکنید. به دلیل اینکه محصولات را به صورت متا ذخیره میکنه با زیاد شدن محصولاتتون به مشکل بر میخورید.
بین موارد زیر از ساده به حرفه ای یکی رو انتخاب کنید
اوپن کارت -> پرستاشاپ -> مجنتو

Aria90
March 17th, 2018, 15:31
دوستان قصد داشتیم یه فروشگاه راه اندازی کنیم اشنایی کامل با وردپرس و سئو و بهینه سازی این سیستم رو داریم ایا امکان راه اندازی با کیفیت با این نوع سیستم وردپرسی با ووکامرس هست یا باید دنبال سیستم مدیریت محتوا دیگه برم مانند مجنتو و غیره
با سلام
برای راه اندازی فروشگاه کلمه بهترین مناسب نیست چرا که با سی ام اس های مختلفی شما میتونید یک فروشگاه داشته باشید منتها بسته به اینکه نیاز شما چه چیز هایی هست و چی میخواید پیاده کنید. وردپرس با ووکامرس جوملا با ویرچو مارت و جوم شاپ و هیکا شاپ و... اوپن کارت و پرستا و..
بستگی داره با کدوم مسلط تر هستید که میگید مسلط به ورد پرس هستید بنابرین برای شراط شما گزینه مناسب میتونه وردپرس باشه ووکامرس پلاگین های متعددی داره ک نیاز شما رو برطرف میکنه

tabtak
March 17th, 2018, 15:54
با سلام
در چه موردی قصد ایجاد فروشگاه دارید؟
اگه بین اوپن سورس ها میخواید از ووکامرس استفاده نکنید. به دلیل اینکه محصولات را به صورت متا ذخیره میکنه با زیاد شدن محصولاتتون به مشکل بر میخورید.
بین موارد زیر از ساده به حرفه ای یکی رو انتخاب کنید
اوپن کارت -> پرستاشاپ -> مجنتو

قصد داریم فروشگاه محصولات و خدمات و یدکی صنعتی راه اندازی کنیم از نظر محصول شاید بعد چندین سال به 50 هزار محصول برسه مجنتو میدونم حرفه ای هست اما ایا تو ایران افرادی هستن که اگه نیاز شد به کد نویسی کنند
منظور از متا وردپرس چی هست

1eng.ir
March 17th, 2018, 17:12
مجنتو و لا غیر

AriyaDownload
March 17th, 2018, 18:12
مجنتو و لا غیر

پرستاشاپ و لاغیر :d

پ.ن: نظر من هم پرستا و مجنتو هست. اگر پشتیبانی خاصی نیاز دارید، پرستا توی ایران بهتر پشتیبانی می‌شه و تیم‌های مختلفی هم در این زمینه وجود داره.
پ.ن2: مجنتو رو خودم تست نکردم، ولی تعریفش رو زیاد شنیدم.

gharibion
March 17th, 2018, 20:10

پرستاشاپ تخصصا" برای راه اندازی فروشگاه می باشد و توصیه می گردد .
برای ووکامرس شما مجبور به نصب افزونه های متعدد خواهید بود .

ایران نشر
March 17th, 2018, 20:22
در صورتیکه تعداد محصولات شما زیاد هست و قصد دارید بصورت حرفه ای کار کنید پیشنهاد میکنم از یک سیستم اختصاصی استفاده کنید
چون هم پشتیبانی داره و هم قایل توسعه میباشد

جناب آقای هادی از گروه وبتینا (http://webtina.ir) پیشنهاد میشن
یک نمونه http://emakharid.ir

1eng.ir
March 18th, 2018, 00:05
در صورتیکه تعداد محصولات شما زیاد هست و قصد دارید بصورت حرفه ای کار کنید پیشنهاد میکنم از یک سیستم اختصاصی استفاده کنید
چون هم پشتیبانی داره و هم قایل توسعه میباشد

جناب آقای هادی از گروه وبتینا (http://webtina.ir) پیشنهاد میشن
یک نمونه http://emakharid.ir

میتونید ۴ تا دلیل بیارید که این سیستم بهتر از مجنتو هست؟
مجنتو اینترپرایز رو دیدین؟!

tabtak
March 18th, 2018, 00:58
پرستاشاپ تخصصا" برای راه اندازی فروشگاه می باشد و توصیه می گردد .
برای ووکامرس شما مجبور به نصب افزونه های متعدد خواهید بود .

ایا پرستاشاپ مانند وردپرس افزونه خور هست یا نه

- - - Updated - - -

میتونید ۴ تا دلیل بیارید که این سیستم بهتر از مجنتو هست؟
مجنتو اینترپرایز رو دیدین؟!

به نظر شما با چه هزینه سایتی خوبی بر پایه مجنتو ایجاد کرد

1eng.ir
March 18th, 2018, 01:20
هزینه رو کاری ندارم، ولی با توجه به ۵۰ هزار محصولی که شما عرض کردید، بنظرم بهترین انتخاب توی سیستم‌های اوپن سورس مجنتو هست.
نه اینکه ووکامرس یا پرستا یا اوپن جواب نده، اونا هم رو هم بلد باشی بهینه کنی خوب جواب میدن. ولی مجنتو برای این حجم عالیه ...

قالب‌های خیلی خوبی هم توی تم‌فارست میتونید پیدا کنید و ترجمه کنید.
دولوپش هم هزینه چندان زیادی نداره (برای فروشگاه)

اینم در نظر بگیرید که فروشگاه با سایت تفریحی تفاوت زیادی داره، هزینه نکنی جواب نخواهی گرفت :)

delta
March 18th, 2018, 10:16
پرستاشاپ بگیری بدبختی!! هر افزونه ای بخوای هر کار کوچیکی بخوای انجام بدی باید پول بدی!! هزینشم کم نیست ماشالا..یکی دو تا سایت پشتیبانی داره تو ایران قیمتاشون قیمت خون هست! من یه زمانی داشتم..فرط و فرط هزینه میکردم دهنم سرویس شد.. تا اینکه رفتم ووکامرس.. یه قالب خریدم 100 تومان همه امکانات و افزونه و.. رو داشت..هزینه اضافی هم نمیخواد چون کار باهاش راحته و همه چیزش رایگان تو نت هست..امضام رو ببینی سایت فروشگاهی با ووکامرسه که هنوز درست و درمون بهش نرسیدم... از نظر من ووکامرس بگیر خلاص

Alireza2079
March 18th, 2018, 11:12
من خودم بعد 2-3 بار سیستم محتوا عوض کردن
رسیدن به اوپ کارت
به نظرم از همشون جامع تر و کامل تر هستش

bestirani2
March 18th, 2018, 12:05

شما می توانید رایگان با مجنتو شروع کنید.
ولی بعدا اگه یک قالب بخواید طراحی کنید توسط یک شرکت خوب باید ۷ میلیون به بالا پرداخت کنید.
به نظرم شما با رایگان شروع کنید بازار را بسنجید و بعد اگر نتیجه خوبی گرفتید هزینه کنید.
مجنتو سعی کنید حتما منابع اختصاصی بگیرید هاست را.
سیستم خیلی عالی ای هست ولی از نظر پرفورمنس خیلی اذیت میکنه. حتما بعد از راه اندازی و هر تغییری یک بار خودتون به عنوان خریدار اقدام کنید که مشکلی نداشته باشید.

- - - Updated - - -

من خودم بعد 2-3 بار سیستم محتوا عوض کردن
رسیدن به اوپ کارت
به نظرم از همشون جامع تر و کامل تر هستش

جامعتر که نیست ولی ساده تر هست. میتونه نیاز اکثریت فروشگاه ها را پوشش بده.

tabtak
March 18th, 2018, 12:23
بهترین وب سایت فروشگاهی مجنتو و ووکامرس که ایجاد شدن و رتبه خوبی دارند کسی سراغ داره نگاه کنیم

bestirani2
March 18th, 2018, 12:28
بهترین وب سایت فروشگاهی مجنتو و ووکامرس که ایجاد شدن و رتبه خوبی دارند کسی سراغ داره نگاه کنیم

بهترین که شما میگید هزینه انجام شده تا به چیزی که هست رسیده که بعضیاشون هزینه های سنگینی هم هست.
بهتون یک پشنهاد میکنم با تمام فروشگاه ساز ها کار کنید با هر کدوم راحت بودید شروع کنید. در نهایت اگر دیدید مشکلی دارید خیلی راحت منتقل میکنید به یک فروشگاه ساز دیگه.

http://takhfifan.com (مجنتو)
https://ruban.com (دروپال)

programmer6811
March 18th, 2018, 12:31
داداش بنظرم بهتره پول بدی برات یه اسکریپت بسازند چون اگه قراره به جایی برسی اختصاصی باشه خیلی بهنره ! ( نظر شخصیم )

vahid03
March 18th, 2018, 13:54
سر این سیستم اون سیستم وقتت تلف نکن یه وقت به خودت میایی میبینی یک ساله فقط درگیر سیستم محتوا هستی روی کارت تمرکز کن سیستم ها زیاد مهم نیست که بخوای اینقدر وقت بزاری روش
ساده ترین سیستم ووکامرس هست من بهت پیشنهاد میکنم هیچ هزینه ای هم نداره در آینده هم نگران سنگین شدنش نباش الان فروشگاه داریم ایران چند هزار محصول داره ولی خبری از سنگینی نیست به فرض سنگین هم شد شد بعد میتونی چند سال دیگه بری رو یک سیستم دیگه در شروع کار خرج نکن همین الان برو ووکامرس بنصب و شروع کن کارتو
موفق باشی