PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : کلاد فلیر

behrooz
March 15th, 2018, 23:58
درود
از نت افراز یه هاست دارم دامنه رو تو کلاد فلیر وارد میکنم اما دی ان اسی که میده رو کنترل پنل دامنه قبول نمیکنه و هرچی میزنم ارور میده
کسی از دوستان علتو میدونه؟

farhadhelix
March 16th, 2018, 12:41
درود
از نت افراز یه هاست دارم دامنه رو تو کلاد فلیر وارد میکنم اما دی ان اسی که میده رو کنترل پنل دامنه قبول نمیکنه و هرچی میزنم ارور میده

سلام

دامنه چی هست و چه اروری میده؟

behrooz
March 16th, 2018, 15:31
سلام

دامنه چی هست و چه اروری میده؟

4 System message (Error updating DNS: Object status prohibits operation)

1eng.ir
March 17th, 2018, 22:39
رجیسترار آنلاین نیک هست؟

به نت‌افراز اطلاع بدید که دی‌ان‌اس رجیستر نمیشه، باید اکسس داشته باشن که خودشون رجیستر کنن براتون

بعد اینکه اوکی شد هم از DNS Management دایرکت‌ادمین، رکوردهای DNS رو به کلودفلیر آپدیت کنید.

ashkan.solutions
March 25th, 2018, 09:28
رجیسترار آنلاین نیک هست؟

به نت‌افراز اطلاع بدید که دی‌ان‌اس رجیستر نمیشه، باید اکسس داشته باشن که خودشون رجیستر کنن براتون

بعد اینکه اوکی شد هم از DNS Management دایرکت‌ادمین، رکوردهای DNS رو به کلودفلیر آپدیت کنید.

مشکل شما را باید Registra بررسی و برطرف نماید. برای این کار با نت افراز می بایست در تماس باشید اما در خصوص انجام کامل عملیات، نیازی نیست در DNS Management دایرکت ادمین تغییری اعمال نمایید زیرا زمانیکه DNS های دامنه ی شما به مقدار دیگری تغییر می کند دیگر شما از سرور DNS دایرکت ادمین خودتون استفاده نمی کنید و کامل به کلاد فلر وابسته هستید.

yasaman.partizan
March 27th, 2018, 19:42
درود
منم این مشکل رو یکی از دامین هام دارم چطوری حل کردیش

farhadhelix
March 27th, 2018, 23:44
منم این مشکل رو یکی از دامین هام دارم چطوری حل کردیش

شما هم همین ارور رو دریافت میکنید؟

در ارتباط باشید از طریق تلگرام راهنمایی میکنم

hamid.soltani92
March 29th, 2018, 08:55
شما هم همین ارور رو دریافت میکنید؟

در ارتباط باشید از طریق تلگرام راهنمایی میکنم
دوست عزیز اینجا یک انجمن هست، محلی برای آشنایی نیست!
فلسفه انجمن اینه که شما مشکلتون رو مطرح میکنید یک عده راهنمایی میکنند که برای افراد احتمالی که این مشکل رو دارند هم کمکی باشه. نه اینکه هرکس مشکلی داشت از طریق تلگرام با شما در ارتباط باشه!
ضمنا حل این مشکل از عهده شما خارج بوده و باید توسط ثبت کننده دامنه پیگیری بشه!

adamak2013
March 29th, 2018, 17:31
هر کسی این ارور رو دریافت کرد به پشتیبانی هاستینگ پیام بده و از دست خودش هیچ کاری بر نمیاد.
مراحل بعدیشم از خود هاستینگ بپرسید به علت اینکه دسترسی کامل دارند خیلی سریعتر ادامه کار رو توی تیکت بهتون توضیح میدن. شاید هم خودشون براتون انجام دادند.

m.hack3r
March 31st, 2018, 12:36
بله از طریق پشتیبانی خوده هاستینگ پیگیری کنید .