PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : سوال در مورد سیستم وبلاگ دهی با وردپرس

1wp.ir
March 14th, 2018, 11:21
سلام و عرض ادب خدمت دوستان .

به دامنه nikoblog.ir تهیه کردم برای ایجاد وبلاگ با موضوعات تخصصی و بعد از مدتی امکانات فروش فایل رو برای اعضا می خوام قرار بدم .

یه سوال داشتم تا اینجا رو می دونم که توی وردپرس میشه کاربرای زیادی تعریف کرد و برای هر کدوم سطح دسترسی تعریف کرد. از طرفی خودم یک کم به وردپرس وارد هستم. اما می خوام ببینم کسی تجربه راه اندازی وبلاگ دهی با وردپرس رو داره؟

ممنون میشم راهنمایی کنید.

bestirani2
March 19th, 2018, 16:44
با سلام
وردپرس یک امکانی داره به اسم وردپرس شبکه که میتونید سرویس وبلاگدهی با وردپرس درست کنید.
https://mrcode.ir/%D8%B1%D8%A7%D9%87-%D8%A7%D9%86%D8%AF%D8%A7%D8%B2%DB%8C-%D8%B4%D8%A8%DA%A9%D9%87-%D9%88%D8%B1%D8%AF%D9%BE%D8%B1%D8%B3-%DA%86%D9%86%D8%AF-%D8%B3%D8%A7%DB%8C%D8%AA%D9%87

طبیعتا میتونید هر کاری دوست دارید را بدید به یک برنامه نویس تا براتون رو وردپرس پیاده سازی کنه.

1wp.ir
April 25th, 2018, 18:10
به غیر از خود وردپرس، سیستم وبلاگ دهی رایگان دیگه ایی وجود نداره. چون خیلی نیاز به تنظیم داره و نتونستم درستش کنم.

AMIB
April 26th, 2018, 15:33
ایجاد یک سیستم وبلاگ‌دهی با وردپرس بیش از چیزی که فکر می‌کنید دردسر داره
حتی برای برنامه‌نویسان با تجربه هم این کار آسان نیست
به دلیل اینکه وردپرس برای هر کاربر تعدادی جدول ایجاد می‌کنه و سایت‌ها هرچند از هم جدا هستند ولی به صورت پیش‌فرض نکات لازم برای اینکه کاربران دو وبلاگ دو نفر مجزا باشند، در آن انجام نشده است
همچنین سیستم دسترسی‌های وردپرس امکانات محدودی داره

بهترین راه حل این هست که یک سیستم اختصاصی برای وبلاگدهی خریداری کنید یا بدهید تا برای شما به صورت اختصاصی نوشته بشود