PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : سوال در مورد مدت زمان انجام سئو سایت

شینا
March 12th, 2018, 10:37
سلام
من میخواستم بدونم چه مقدار زمان باید صرف کنم که سایتم را سئو کنم

Farid Saadat
March 12th, 2018, 10:53
سلام،
حداقل ۲ روز حد اکثر ۴۰ سال :/

با احترام.

zahrasadeghian
March 12th, 2018, 11:14
سلام بستگی به محتوای سایت شما داره برای اینکار می توانید از این مقاله کمک بگیرید:

مدت زمان انجام سئو سایت چقدر است ؟ اگر شما دارنده یک وب سایت باشید و یا حتی در فکر طراحی سایت برای کسب و کار خود هستید. حتما تا به حال این سوال برای شما پیش آمده که برای انجام سئو سایت تان چه مقدار زمان باید صرف کنید؟ همان طور که بارها مشتریان و همراهان تیم سئو سایت سئویار این سوال “مدت زمان انجام سئو سایت ” را از متخصصان تیم سئوسایت سئو یار پرسیده اند . و ” بستگی دارد. ” پاسخ ما برای این عزیزان بوده است .شاید این سوال نیز برای شما پیش آید که منظور از این وابستگی چیست ؟ برای یافتن پاسخ این سوال با تیم سئوسایت سئو یار در این مقاله همراه باشید.
مدت زمان انجام سئو سایت : مدت زمان لازم برای سئو هر سایت وابسته به پارامترهای زیادی از جمله : میزان رقابت در کلمه کلیدی , عمر دامنه ، زبان برنامه نویسی , محتوا و…. می باشد . که این زمان برای سایت های مختلف متفاوت است . در واقع این زمان برای سایت های مختلف و کلید واژه های مختلف بر حسب میزان رقابت و فعالیت رقبا میتواند از چند ساعت تا چندین ماه متفاوت باشد . و به عوامل زیادی بستگی دارد که برای هرسایت بعد از بررسی وضعیت سایت و وضعیت رقبا در کلید واژه مربوطه تخمین زده می شود.
https://seoyar.com/wp-content/uploads/2017/09/Duration-of-SEO-site.png (https://seoyar.com/wp-content/uploads/2017/09/Duration-of-SEO-site.png)
عوامل موثر در مدت زمان انجام سئو سایت: ۱- عمر دامنه سایت شما : هر چه عمر دامنه سایت (https://seoyar.com/%d8%aa%d8%a7%d8%ab%db%8c%d8%b1-%d8%b9%d9%85%d8%b1-%d8%af%d8%a7%d9%85%d9%86%d9%87-%d8%b3%d8%a7%db%8c%d8%aa-%d8%b3%d8%a6%d9%88/) (پیشنهاد میکنیم برای درک بهتر تاثیر عمر دامنه بر سئو سایت مقاله لینک شده را مطالعه فرمایید.) شما بیشتر باشد به همان اندازه مدت زمان انجام سئو سایت شما کمتر خواهد بود. طبق نتایج بدست آمده از آمارها حدود ۲۲% درصد از سایت هایی که ۱۰ لینک اول صفحات گوگل را به خود اختصاص داده اند دارای قدمت حداقل دوسال بوده اند.
۲- میزان رقابت در کلمات کلیدی سایت شما: از مهمترین پارامترهایی که تعیین میکند که سایت شما چه میزان مدت زمان برای انجام سئو سایت نیاز دارد ، کلمات کلیدی است که قصد دارید در آنها رقابت کنید . برخی کلید واژه ها دارای ترافیک بیشتری هستند که این مدت زمان انجام سئو سایت شما را افزایش میدهد زیرا که به همین میزان رقبا نیز در حال کار بر روی آن کلمه کلیدی هستند.
۳- آنالیز سئو سایت شما : آنالیز سایت برای سئو سایت ، حتما باید قبل از شروع پروژه انجام شود. وبسایتی که چارچوب های سئو سایت را رعایت کرده باشد، مدت زمان انجام سئو سایت آن کمتر خواهد بود. از این رو سایتی که غیر اصولی است ، مسلما زمان بیشتری را برای سئو شدن نیاز دارد. متخصص سئو سایت باید قبل ازهرکاری باگ ها و مشکلات سایت شما(ساختار و برنامه نویسی )را استخراج کند و به اصلاح آن ها بپردازد. زیرا موتورهای جستجو با کدها و سورس سایت شما ارتباط برقرار می کنند و اگر زبان آن را غیر اصولی ببینند ارزشی به آن نمی دهند. بنابراین زمان لازم برای سئو سایت غیر اصولی بیشتر از سایت های استاندارد است. سایت شما با سایت رقیب هایی که دارید مقایسه می شود و هرچقدر رقیب هایتان حرفه ای تر باشند، شما نیز مجبورید برای جلو زدن از آن ها وبسایتتان را به روز کنید.
۴- میزان بازدید سایت شما : هرچقدر مطالبی که در سایت خود قرار میدهید بیشتر و دارای کیفیت بهتری باشند بازدید کننده بیشتری را به سایت شما جذب خواهند کرد.در نتیجه مدت زمان انجام سئو سایت شما به محتوای سایت شما نیز وابسته است .
۵- نوع و کیفیت بک لینک های سایت شما : یکی از مهمترین عوامل موثر در مدت زمان انجام سئو سایت شما بک لینک (https://seoyar.com/%d8%a7%d9%87%d9%85%db%8c%d8%aa-%d8%a8%da%a9-%d9%84%db%8c%d9%86%da%a9-backlink/)هایی(برای درک بهتر اهمیت بک لینک ها این مقاله را مطالعه نمایید .) است که از سایت های دیگر گرفته اید. در واقع هرچه سایتی که از آن بک لینک گرفته اید دارای رتبه بالاتری باشد ارزش بک لینک آن بیشتر است و در سئو سایت شما و مدت زمان انجام سئو سایت شما موثر خواهد بود.
در نهایت باید گفت اگرچه سعی کردیم مهمترین عوامل موثر در مدت زمان انجام سئو سایت را برای شما بازگو کنیم اما عوامل بسیاری وجود دارد که در مدت زمان انجام سئو سایت شما موثر است که توضیح تمامی آنها در این مطلب مقدور نمی باشد .
و در پایان پس از تشکر از همراهی شما عزیزان با تیم سئو سایت سئو یار (https://seoyar.com/) بر خود لازم می دانم برای شما یادآور شوم که تیم طراحی سایت (https://www.webyar.net/)و سئو سایت سئو یار همواره جوابگوی نیازها و سوالات شما در زمینه سئو سایت خواهد بود.

N4vid12
April 6th, 2018, 02:43
بحث مدت زمان نیست مشکل علم استفاده از سئو هست شما علمشو دارید؟

gdfire
April 6th, 2018, 18:47
سلام
ببین تا وقتی سایتت هست پروسش باید باشه چون سعو هر بار تغییراتی میکنه ...
اول استارتت باید بدی یکی قالبتو ... رو اماده کنه بعدشم هاست یا سرورت واقعا عالی باشه نه دروپیت از این ده 5 تومنیا که هزاران اکانت اشتراکی هاست رو یه سروره که هرزگاهی داون بشه و .... اینو بدون تا سایتت پستی نباشه و ... عمرن بازدیدکننده داشه باشی پس باید پستی انتشار بدی که بهینه باشه و بعد هر سال بک لینکا قوی و معتبر بگیری یا تو سایتا مشابهت تبلیغ کنی که یجور برند شی کاری با سعو دیگران ندارم هرکس روشی داره ولی به نظره من این بهترین روشه تو سعوت 100 درصد باشه وقتی بازدیدکننده نداری پست نداری بدرد نمیخوره واسه اونه قدیمیا همیشه دیتابیس یه سایت مشابه فعالیتشونو میخرن 1 پستا امادن نیازی به ساخت ارشیو و هزینه به اپلودراو...نی 2 سریغ می تونی بیایی بالا البته هر سایتیم سعوش متفاوته در کل مونده به موضوع سایتت و فعالیتت

AlienX
April 7th, 2018, 00:16
سلام
سلام، در مورد زمان سئو چند تا مورد هست که گفتم طبق تجربه شخصی‌ اینجا بیان کنم بد نیست، تقریبا ۶ ماه پیش یه سایت رو افتتاح کردم که هیچی‌ داخلش نبود، هاست سایت هم اشتراکی‌ بود نه اینکه بگم اختصاصی بوده و خیلی‌ عالی‌ بود، از این هاست اشتراکی‌‌ها که ۱۰۰ تا سایت روش میاد بالا، اما سرعتش واقعا خوب بود، خلاصه نشستم روزی ۱ مقاله در مورد موضوع مرتبط با سایت نوشتم، دقیقا هر شب ساعت ۱۰ یه مقاله پست می‌کردم و همون لحظه هم داخل گوگل ایندکس می‌کردم. فقط هم روی ۲ تا کلمهٔ کلیدی کار می‌کردم نه بیشتر، تا اینکه تعداد پست رسید به ۴۰ یعنی‌ تا اون لحظه ۴۰ روز گذشته بود، اما هر شب با همون کلمه‌های کلیدی داخل گوگل جستجو می‌کردم ببینم سایت اومده بالا یا نه اما میدیدم هیچ خبری نیست، از نظر بک لینک هم سایت هیچ بک لینکی‌ نداشت، یه شب ( شب ۴۰ م ) به طور اتفاق داشتم جستجو می‌کردم دیدم سایتم داخل صفحه ۱۰ گوگل ظاهر شده و همینجا بود که موقعیت رو از دست ندادم و خیلی‌ سریع اومدم به سایت بازدید مستقیم و مجازی از گوگل دادم، این کار رو شب و روز به مدت ۱ هفته ادامه دادم و بعد از ۱ هفته با افتخار اومدم صفحه اول گوگل، از اون شب به بعد نه دیگه مقاله نوشتم نه بک لینکی‌ چیزی گرفتم، فقط بازدید به سایت دادم، ملاک گوگل اول و اول بازدید هستش بعد بک لینک بعد محتوا، این تجربه شخصی‌ من هستش، هنوز هم که هنوزه سایت داخل صفحه اول گوگل هستش و دیگه هم بهش بازدید نمیدم چون خود مردم میان داخلش و بازدید داره، البته اینم بگم که ۲ تا کلمه کلیدی که روش کار کردم فوق‌العاده رقابتی‌ بودن نه اینکه کلمه کلیدی الکی‌ باشه. در کل زمان سئو سایت شد ۵۰ روز.