ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : شماره تلفن جهت تماس با appstore

dabyv
March 11th, 2018, 08:10
با سلام برای رفع مشکل اپل آی دی مشتری هام نیاز به یک شماره مجازی دارم هزینشو هم میخوام سالیانه بدم یا مادام العمر
خیلی مهم نیست شماره کدوم کشور باشه منتهی آمریکا یا کانادا باشه بهتره
شماره اسکایپ سالانه میشه 250 هزار تومان offer ارزونتر میخوام بالا این قیمت نیاز ندارم

Peugeot
March 11th, 2018, 11:03
سلام.

اپلیکیشن Textnow رو دانلود کنید. رایگان هست. تماس نامحدود با کانادا و آمریکا. هیچ مشکلی هم نداره حتی تلگرام روش فعال می‌شه.

البته می‌تونید هزینه‌ی ناچیز عضویتش رو هم بپردازید (فکر کنم ماهی 3 دلار باشه) که شمارتون رو لاک کنید و کسی دیگه نتونه بگیرتش و همچنین Call forwarding رو فعال کنید.

من مدت‌هاست که استفاده می‌کنم عالیه.

arminkit1
March 11th, 2018, 12:07
سلام
تا یک سال پیش یادمه با برنامه بیسفون راحت به آمریکا و کانادا و فرانسه میشد رایگان تماس گرفت، با یه شماره مجازی عضو بشید و تماس بگیرید

dabyv
March 11th, 2018, 14:01
سلام.

اپلیکیشن Textnow رو دانلود کنید. رایگان هست. تماس نامحدود با کانادا و آمریکا. هیچ مشکلی هم نداره حتی تلگرام روش فعال می‌شه.

البته می‌تونید هزینه‌ی ناچیز عضویتش رو هم بپردازید (فکر کنم ماهی 3 دلار باشه) که شمارتون رو لاک کنید و کسی دیگه نتونه بگیرتش و همچنین Call forwarding رو فعال کنید.

من مدت‌هاست که استفاده می‌کنم عالیه.

ممنون از راهنمایی تون شما اطمینان دارین که شماره هاش برای اپل valid هست و میشه نا محدود باهاش تماس گرفت به صورت کاملا رایگان؟

larsa.soft
March 17th, 2018, 10:39
شماره گوگل ویس خواستید داریم لایف تایمه و مورد تایید ادد کردن در اپل پی پال و غیره هست و تماس و اس ام اس رایگان به کانادا و آمریکارو داره

larsa.ir/shop

dabyv
March 17th, 2018, 10:50
ممنون از همه دوستان شماره گوگل ویس به مبلق 15ت خریداری شد

MJmoonwalk
March 17th, 2018, 10:53

این شماره های برای چی هستن؟ چه کارایی دارن؟

dabyv
March 17th, 2018, 20:36
باهاش به آمریکا و کانادا میتونی زنگ بزنی و اس بدی بهت میتونن اس بدن یا زنگ بزنن اگه مثل من مجبور نباشی در روز چند بار به شرکت اپل با یه شماره امریکایی زنگ بزنی کاربرد های دیگش مثلا مثل اکتیو کردن اکانت تلگرام یا اینستاگرام یا هر نرم افزار دیگست که با شماره تلفن اکتیو میشه
ملت مثلا برای شماره اکانت pay pal استفاده میکنن ازش

MJmoonwalk
March 23rd, 2018, 23:13

از کجا خریدین 15 تومان؟ اینستاگرام و تلگرام هم پشتیبانی میکنه؟

dabyv
March 24th, 2018, 02:04
@Fardadghanbari
09148549122
تلگرام تازه فهمیدم قبول نمیکنه ولی اینستا رو تست نکردم