PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : زاهنمایی در مورد تبلیغات

omidppm
March 10th, 2018, 20:18
با سلام

یه سایت در ضمینه فروش عسل طبیعی داریم و میخواهیم درامد ان را به حداکثر برسانیم ممنون میشم افراد با تجربه در ضمینه تبلیغات بفرمایند چطور این کار را انجام دهیم و یا با کدلم سایت یا موسسه تبلیغاتی قرار داد ببندیم برای اینکار هزینه زیاد مهم نیست

با احترام

ccirco
March 10th, 2018, 21:37
تبلیغات با ایمیل حداقل می تواند بازدید خوبی برای سایت شما ایجاد کند
با من در تماس باشید برای انجام کار تبلیغات با ایمیل

omidppm
March 11th, 2018, 00:45
پیشنهاد دیگه ای نبود؟

MJmoonwalk
March 11th, 2018, 00:57
از شبکه های تبلیغاتی استفاده کنید مانند صباویژن

arminkit1
March 11th, 2018, 12:19
سلام
از اینستاگرام بر اساس جمع آوری فالوور از پیج های هدف مربوط به کارتون، در کنارش یک سایت با دیزاین خوب و امکانات مورد نیاز کارتون برای جذب بهتر مشتری
حتما سایتون بخش بلاگ داشته باشه و پست ها رو با رعایت سئو بفرستید تا توی درخواستهای مربوط با کاری خودتون توی گوگل صفحه اول بشید.

fara.online
March 11th, 2018, 12:33
برای این مدل کسب و کار شبکه های اجتماعی مثل تلگرام و اینستاگرام پیشنهاد می شود

iranian-portal
March 11th, 2018, 13:53
درود بر شما؛

نظر به اینکه این روزها، رقابت در زمینه ارائه عسل طبیعی به شدت افزایش یافته، ضمن حساسیت خریداران، محصولات تقلبی هم زیاد شده!

تصور من اینه که؛
برای فروش اینترنتی عسل، یا باید برند بزرگ، قدیمی باشید، یا اینکه باید مدت زمانی تقریبا طولانی رو خون دل بخورید تا بتونید در تجارت الکترونیک در زمینه فروش عسل به حداکثر درآمد برسید!!! چرا که علاوه بر مشکلات رقابتی و جلب اعتماد در حوزه تجارت الکترونیک با موضوع مهمتری به نام هزینه پستی مواجه هستید!!!!

پیشنهاد شخصی من؛
استفاده از حداکثر پتانسیل بازارهای محلی و نزدیک به خودتون هست.

با توجه به نزدیک بودن ایام عید، بهترین روش تبلیغاتی برای بازارهای محلی و نزدیک = پیامک تبلیغاتی با متن کار شده و هدفمند

omidppm
March 12th, 2018, 14:32
درود بر شما؛

نظر به اینکه این روزها، رقابت در زمینه ارائه عسل طبیعی به شدت افزایش یافته، ضمن حساسیت خریداران، محصولات تقلبی هم زیاد شده!

تصور من اینه که؛
برای فروش اینترنتی عسل، یا باید برند بزرگ، قدیمی باشید، یا اینکه باید مدت زمانی تقریبا طولانی رو خون دل بخورید تا بتونید در تجارت الکترونیک در زمینه فروش عسل به حداکثر درآمد برسید!!! چرا که علاوه بر مشکلات رقابتی و جلب اعتماد در حوزه تجارت الکترونیک با موضوع مهمتری به نام هزینه پستی مواجه هستید!!!!

پیشنهاد شخصی من؛
استفاده از حداکثر پتانسیل بازارهای محلی و نزدیک به خودتون هست.

با توجه به نزدیک بودن ایام عید، بهترین روش تبلیغاتی برای بازارهای محلی و نزدیک = پیامک تبلیغاتی با متن کار شده و هدفمند

با سلام

محصول کاملا برند سازی شده و حدود 7 سال هست که سایت دایر میباشد اما اصلا هیچ نوع فعالیتی در حوزه بازاریابی الکترونیک انجام نشده است میتوانید از سایت ما وب سایت ما دیدن کنید ونظرتان را کاملتر بفرمایید

http://www.asal24.com/

Majiiid
March 13th, 2018, 11:45
درود
برای افزایش فروش در این زمینه طبیعاتا اگر سایت در نتایج اول صفحه جستجوی گوگل قرار بگیره افزایش فروش قابل توجهی رو شاهد خواهید بود
البته رنگ و لعاب سایت نیز در کنار بهینگی قالب بسیار حائز اهمیته که باید بهش توجه کنید
تبلیغات در سایت های مربوط و نزدیک به این مورد مانند سایت های غذایی،سلامت،گیاهان دارویی و ... نیز باید مورد تبلیغ هدف باشند
شما الان با کلمه کلیدی عسل طبیعی در صفحه چهارم گوگل هستین که باید کار بشه تا بیاد صفحه اول
برای دسترسی به فروش بیشتر قاعدتا باید هزینه کنید تا یک متخصص وقت بزاره روی سایت!

موفق باشید
اگر نیاز به کمک در زمینه های فوق داشتید در ارتباط باشید

omidppm
March 14th, 2018, 15:02
ممنون از همگی

iranian-portal
March 14th, 2018, 15:39
با سلام

محصول کاملا برند سازی شده و حدود 7 سال هست که سایت دایر میباشد اما اصلا هیچ نوع فعالیتی در حوزه بازاریابی الکترونیک انجام نشده است میتوانید از سایت ما وب سایت ما دیدن کنید ونظرتان را کاملتر بفرمایید

http://www.asal24.com/

درود مجدد؛

در کلمه کلیدی "فروش عسل" لینک سایت شمارو، صفحه اول، لینک هفتم دیدم {گوگل} که عالیه.
اما؛
بنده با کامپیوتر رومیزی جستجو کردم و این نتیجه حاصل شد! با توجه به اینکه سایت شما واکنشگرا نیست، کاربرانی که با موبایل جستجو کنن، طبق قوانین و الگوریتم های گوگل، لینک شما اولویت نمایش نداره! چرا که سایت با موبایل سازگار نیست!

فراموش نکنید امروزه بیش از 60درصد کاربران از طریق موبایل و تبلت در دنیای مجازی حضور دارند!

بعلاوه؛
سناریو ارجاع و گردش کاربر یا به عبارت تخصصی، طراحی تجربه کاربری سایت مقداری سردرگم کننده است، لینک خرید محصول در انتهای توضیحات درج شده!! دکمه ای که مهمترین عملکرد رو داره در انتهایی ترین بخش قرار دادین!!!

=============
اصلاح و بهبود همین دو مورد فوق، حداقل 30درصد در نرخ تبدیل سایت شما تاثیرگذار خواهد بود، با توجه به موقعیت و وضعیتی که در گوگل دارید.

BazPardakht.Com
March 25th, 2018, 00:06
با سلام

یه سایت در ضمینه فروش عسل طبیعی داریم و میخواهیم درامد ان را به حداکثر برسانیم ممنون میشم افراد با تجربه در ضمینه تبلیغات بفرمایند چطور این کار را انجام دهیم و یا با کدلم سایت یا موسسه تبلیغاتی قرار داد ببندیم برای اینکار هزینه زیاد مهم نیست

با احترام

بابت اینکه تاپیک چند روز پیش رو بالا آوردم عذر خواهی می کنم
شما برای بالا اومدن توی گوگل برای شروع می تونید تبلیغات گوگل بزنید و در کنارش کیورد هایی که مردم زیاد سرچ می کنن رو توی اکانتتون بیرون بکشید و روی سئو محتوا هم کار کنید
به این شکل با 1 تیر دو هدف زدید