توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : لود نشدن js های قالب وردپرس در مرورگر کروم
sonly
March 8th, 2018, 13:26
سلام
دوستان من دارم یه قالب html و به وردپرس تبدیل می کنم قالبو تست میکنم الان قالب در فایرفاکس سالم لود میشه اما در کروم فایل های js اصلا لود نمیشن.
لطفا ادرس وب سایت یا لینک نمونه را اعلام کنید تا برای شما امکان بررسی و دیباگ وجود داشته باشد.
sonly
March 8th, 2018, 13:38
لطفا ادرس وب سایت یا لینک نمونه را اعلام کنید تا برای شما امکان بررسی و دیباگ وجود داشته باشد.
میخواستم بزارم فراموش کردم
خدمتتون
لینک (http://onlylearn.ir)
ashkan.solutions
March 8th, 2018, 13:48
وب سایت شما به شدت کند و بد لود می شود. ممکن است لود نشدن js به خاطر همین مورد باشد. کی وب سایت وردپرسی نباید اینقدر کند بارگذاری گردد.
آیا از کیفیت هاست خود اطمینان دارید؟
sonly
March 8th, 2018, 14:07
وب سایت شما به شدت کند و بد لود می شود. ممکن است لود نشدن js به خاطر همین مورد باشد. کی وب سایت وردپرسی نباید اینقدر کند بارگذاری گردد.
آیا از کیفیت هاست خود اطمینان دارید؟
وی لوکال به خوبی لود میشه (از لحاظ سرعت)
js ها ولی خیر نمیشن
از لحاظ هاستی ک برای نمایش گذاشتم جهت تسته و کیفیت انچنانی نداره.
ولی لود نشدن js از هسات نیست چون روی لوکال خودمم لود نمیشن.
ashkan.solutions
March 8th, 2018, 14:25
وی لوکال به خوبی لود میشه (از لحاظ سرعت)
js ها ولی خیر نمیشن
از لحاظ هاستی ک برای نمایش گذاشتم جهت تسته و کیفیت انچنانی نداره.
ولی لود نشدن js از هسات نیست چون روی لوکال خودمم لود نمیشن.
پس اگر توی محیط لوکال هم همین مشکل است باید مورد چیز دیگری باشد. اما من به شخصه امکان حتی یک بار بارگذاری وب سایت شما رو چه در کروم چه در فایرفاکس نداشتم که بتوانم بررسی روی آن انجام بدم. اگر مقدور است در محیط تست بهتری وب سایت خود را منتشر کنید تا بتوان بدون عامل ثالث خراب کننده بررسی ها را انجام داد.
sonly
March 8th, 2018, 15:06
پس اگر توی محیط لوکال هم همین مشکل است باید مورد چیز دیگری باشد. اما من به شخصه امکان حتی یک بار بارگذاری وب سایت شما رو چه در کروم چه در فایرفاکس نداشتم که بتوانم بررسی روی آن انجام بدم. اگر مقدور است در محیط تست بهتری وب سایت خود را منتشر کنید تا بتوان بدون عامل ثالث خراب کننده بررسی ها را انجام داد.
لطفا اینو بررسی کنید ببینید میتونید مشاهده کنید:
لینک (https://illnesses.ir/doctors/#profile)
ashkan.solutions
March 9th, 2018, 08:10
این هاست باز بهتر بود.
شما ۲ تا JS اتون چه در فایرفاکس و چه در کروم خطا دارد.