توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : ايجاد راديوي آنلاين
raspinah
January 15th, 2011, 15:03
سلام
دوستان من چجوري ميتونم يه راديوي اينترنتي آنلاين روي يه سرور مجازي راه بندازم
به صورتي كه مثلا الان دارم گپ ميزنم و صداي من مستقيم روي اينترنت قرار بگيره و يا بتونم همزمان صداهاي ديگه هم پخش كنم ... در كل يه راديوي خانگي اينترنتي باشه ...
دوستان اگه برنامه ها يا سورس هايي براي اين كار سراغ دارن بگن ، خيلي به من كمك ميكنن ، سرور لينوكسي .///
لطفا يكم منو راهنمايي كنيد
ممنون
TukaNet
January 15th, 2011, 15:24
برای این کار باید استریم سرور راه اندازی کنید
که این کار داشتن برنامه های خاصی رو می طلبه
بهترین برنامه موجود به نظر من adobe flash media stream server هست
البته پولیه ...
s.w.a.t
January 15th, 2011, 15:40
با سلام اگه سرور لینوکس و cPanel دارید یه افزونه برای سی پنل هست به اسم WHMSONIC که نصب میشه و شما راحت میتونید رادیوتون رو راه اندازی کنید. قیمت این افزونه 4 دلار در ماه هست که اگه بخوایید ما میتونیم براتون تهیه کنیم که میشه ماهانه 6000تومان. قیمت سالانه 36 دلار که ما به شما میدیم 43000تومان
اینم عکسی از محیط برنامه
صفحه مدیریتی : 1838
صفحه کاربر : 1839
صفحه رادیو برای یوزر 1840
reza115
January 15th, 2011, 16:32
سلام
دوستان من چجوري ميتونم يه راديوي اينترنتي آنلاين روي يه سرور مجازي راه بندازم
به صورتي كه مثلا الان دارم گپ ميزنم و صداي من مستقيم روي اينترنت قرار بگيره و يا بتونم همزمان صداهاي ديگه هم پخش كنم ... در كل يه راديوي خانگي اينترنتي باشه ...
دوستان اگه برنامه ها يا سورس هايي براي اين كار سراغ دارن بگن ، خيلي به من كمك ميكنن ، سرور لينوكسي .///
لطفا يكم منو راهنمايي كنيد
ممنون
سلام
من می تونم بهتون آموزش انجام همین کار بدم
اگه خواستین با آی دی بنده تماس بگیرین
yahoo id =reza_ajori
maroofi
January 15th, 2011, 18:23
سلام
من روش تقریبا نیمه رایگانی رو میشناسم که نیازی به هیچ چیزی ندارید
میتونید مثل یک استیگاه رایدووییاخبار پخش کنید موزیک پخش کنید یا اصلا بدون حضور خودتون اقدام به پخش کنید.
ویا خودتون هرموقع دوست داشتید صحبت کنید.
این روش رایگان هست نیازی هم به هاست و دامنه نداره هیچ گونه هم تبلیغات اضافی از سمت کسی متوجه شما نمیشه کاملا مستقل هستش
ولی خرج داره
من حاضرم در ازای دریافت هزینه اموزش و همچنین نحوه راه اندازی رو به شما یاد بدهم.
گرون هم نیست خواستید تماس بگیرید.
iacbook
January 15th, 2011, 20:24
Google (http://www.google.com/#sclient=psy&hl=en&site=&source=hp&q=%D8%B1%D8%A7%D9%87+%D8%A7%D9%86%D8%AF%D8%A7%D8%B 2%DB%8C+%D8%B1%D8%A7%D8%AF%DB%8C%D9%88+%D8%A7%DB%8 C%D9%86%D8%AA%D8%B1%D9%86%D8%AA%DB%8C&aq=0&aqi=g1&aql=&oq=%D8%B1%D8%A7%D9%87+%D8%A7%D9%86%D8%AF%D8%A7%D8% B2%DB%8C+%D8%B1%D8%A7%D8%AF%DB%8C%D9%88&fp=c72bee5a4a93f9a3)
raspinah
January 15th, 2011, 21:31
برای این کار باید استریم سرور راه اندازی کنید
که این کار داشتن برنامه های خاصی رو می طلبه
بهترین برنامه موجود به نظر من adobe flash media stream server هست
البته پولیه ...
بله . اين برنامه را دانلود كردم و البته كراك ميخواد ، آيا با اين برنامه صدا را مستقيم روي سرور قرار ميده ؟
آيا ميشه آنلاين ازش استفاده كرد ؟ آيا شما با اين برنامه كار كرديد ؟
با سلام اگه سرور لینوکس و cPanel دارید یه افزونه برای سی پنل هست به اسم WHMSONIC که نصب میشه و شما راحت میتونید رادیوتون رو راه اندازی کنید. قیمت این افزونه 4 دلار در ماه هست که اگه بخوایید ما میتونیم براتون تهیه کنیم که میشه ماهانه 6000تومان. قیمت سالانه 36 دلار که ما به شما میدیم 43000تومان
اینم عکسی از محیط برنامه
صفحه مدیریتی : 1838
صفحه کاربر : 1839
صفحه رادیو برای یوزر 1840
بله من اين را قبلا ديده بودم ولي اين دقيقا كار سورسايي كه الان هست را انجام ميده ...
كه به اي پي كامپيوتر گوينده وصل ميشه . من يه چيزي ميخوام كه ديگه اگه اينترنت قطع شد مدام اي پي عوض نشه و گوينده مستقيم هرجايي باشه بتونه به سرور وصل بشه و آنلاين صداش پخش بشه ....
سلام
من روش تقریبا نیمه رایگانی رو میشناسم که نیازی به هیچ چیزی ندارید
میتونید مثل یک استیگاه رایدووییاخبار پخش کنید موزیک پخش کنید یا اصلا بدون حضور خودتون اقدام به پخش کنید.
ویا خودتون هرموقع دوست داشتید صحبت کنید.
این روش رایگان هست نیازی هم به هاست و دامنه نداره هیچ گونه هم تبلیغات اضافی از سمت کسی متوجه شما نمیشه کاملا مستقل هستش
ولی خرج داره
من حاضرم در ازای دریافت هزینه اموزش و همچنین نحوه راه اندازی رو به شما یاد بدهم.
گرون هم نیست خواستید تماس بگیرید.
خسته نباشيد .... خودمون زحمت ميكشيم و راهشو يافت ميكنيم . ممنون از شما ...
Google (http://www.google.com/#sclient=psy&hl=en&site=&source=hp&q=%D8%B1%D8%A7%D9%87+%D8%A7%D9%86%D8%AF%D8%A7%D8%B 2%DB%8C+%D8%B1%D8%A7%D8%AF%DB%8C%D9%88+%D8%A7%DB%8 C%D9%86%D8%AA%D8%B1%D9%86%D8%AA%DB%8C&aq=0&aqi=g1&aql=&oq=%D8%B1%D8%A7%D9%87+%D8%A7%D9%86%D8%AF%D8%A7%D8% B2%DB%8C+%D8%B1%D8%A7%D8%AF%DB%8C%D9%88&fp=c72bee5a4a93f9a3)
با اين سرچ هيچ چيز خاصي پيدا نميشه .. ميگيد نه ... خودتون پيدا كنيد ...
ممنون از همه دوستان
تمام سورس هايي كه توي اينترنت هست به اين شكل هست كه شما بايد اي پي كامپيوتر خودتان را به سرور بديد و با برنامه هاي مديا صداهاي مورد نظر را پخش كنيد تا روي اينترنت پخش شود و يا اينكه بعضي سورس ها هست كه ميتونيد آهنگ يا صدا را روي سرور آپ كنيد تا بخش بشه
اگه يه برنامه باشه كه مستقيم صدا را ضبط كنه و كاري با اي پي ما نداشته باشه و چند نفر از جاهاي مختلف بتونند برنامه را اجرا كنند اين خيلي خوب ميشه !!!
دوست عزيزي كه برنامه adobe را گفت ؟ آيا با اين برنامه كار كردي ؟
ميشه توضيحات بيشتري بديد ؟
كه امكاناتش چيه ؟
s.w.a.t
January 15th, 2011, 21:38
شما مشخصات آی پیتون رو که به افزونه نمیدید که بخوایید صبحت کنید.
شما از مشخصاتش استفاده میکنید تا بتونید ازش به صورت زنده صحبت کنید. پس در تنیجه شما میتونید از هرجای دنیا لایو صحبت کنید.
پ.ن این برنامه رو میتونم سه روز به صورت آزمایشی براتون بگیرم نصب کنید اگر راضی بودید بخرید!
آی دیم هم همینم بقل هست!
Skynet!
January 18th, 2011, 20:15
شما مشخصات آی پیتون رو که به افزونه نمیدید که بخوایید صبحت کنید.
شما از مشخصاتش استفاده میکنید تا بتونید ازش به صورت زنده صحبت کنید. پس در تنیجه شما میتونید از هرجای دنیا لایو صحبت کنید.
پ.ن این برنامه رو میتونم سه روز به صورت آزمایشی براتون بگیرم نصب کنید اگر راضی بودید بخرید!
آی دیم هم همینم بقل هست!
دوست عزیز میشه برای من اینو سه روزه بگیرید؟ ممنون میشم.
ما هم می خواهیم یه رادیو اینترنتی راه بی اندازیم.
s.w.a.t
January 18th, 2011, 21:28
دوست عزیز میشه برای من اینو سه روزه بگیرید؟ ممنون میشم.
ما هم می خواهیم یه رادیو اینترنتی راه بی اندازیم.
با سلام با آی دی tehran.mostafa
تماس بگیرید