توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : مقابله با حملات دیداس
accelerate
March 7th, 2018, 15:15
با سلام.
برای ویندوز ۲۰۰۳ r2 درخواست نرم افزار و پشتیبانی و ...برای مقابله با حملات دیداس رو دارم. خود دیتا سنتر انتی دیداس داره و منم انتی دیداس گاردین نصب کردم ولی باز هم بدنبال امنیت بیشتر هستم.
درضمن به دلیل نرم افزار های خاصی که استفاده میکنم ویندوز رو نمیشه ارتقاء داد.
حالا هر نرم افزار . پشتیبانی و کانفیگ یا ... قابل ارائه هست رو با ذکر قیمت بفرمایید.
دیتا سنتر : هتزنر
سی پی: ۹۷۰ i7
رم ۱۶ گیگ
سرور اختصاصی هست
اگر مشخصات بیشتری احتیاج دارید بفرمایید عرض کنم
با تشکر
Farid Saadat
March 7th, 2018, 15:58
سلام،
عملا آنتی دیداس نرم افزاری هیچ معنی نداره دوست عزیز! به اسم زیاد می شنوید و نرم افزار زیاده ولی هیچ کدوم عملا فایده ندارند!
آنتی دیداس بدون لایه هیچ فایده ای نداره.
با احترام.
accelerate
March 7th, 2018, 17:47
سلام. خود پنل روبوت firewall داره و میشه از اونجا ایپی های اتکر ها رو بلاک کرد. ولی هر روز با ایپی جدید اتک میدن...
شما راه کاری دارین؟
gdfire
March 7th, 2018, 19:36
سلام. خود پنل روبوت firewall داره و میشه از اونجا ایپی های اتکر ها رو بلاک کرد. ولی هر روز با ایپی جدید اتک میدن...
شما راه کاری دارین؟
https://www.central-hosting.com/cloud-protection.php
چند ساله دارمش زیاد دیداس میشدم ولی از وختی خریدمش ارومه همه چی
accelerate
March 8th, 2018, 03:26
https://www.central-hosting.com/cloud-protection.php
چند ساله دارمش زیاد دیداس میشدم ولی از وختی خریدمش ارومه همه چی
سلام.باهاشون تماس گرفتم . من گیم سرور ران کردم و اونا فقط http , https رو پشتیبانی میکنن...
offgij
March 8th, 2018, 04:07
سلام و درود
شما ذکر نکردید چه نوع استفاده ای از سرور دارید،ولی اینطور که حدس میزنم گیم سرور تیم اسپیک دارید و اکثرکسانی که سرور تیم اسپیک دارند از دیداس رنج میبرند،توصیه بنده به شما این هستش سرورهای مخصوص گیم دیتاسنتر ovh بگیرید و بارها از از نظر انتی دیداس بودن تست شده اند و حتی نسبت به لایه 7 هم مقاوم بودند،فقط قیمت بالاتری دارند
accelerate
March 8th, 2018, 04:34
سلام و درود
شما ذکر نکردید چه نوع استفاده ای از سرور دارید،ولی اینطور که حدس میزنم گیم سرور تیم اسپیک دارید و اکثرکسانی که سرور تیم اسپیک دارند از دیداس رنج میبرند،توصیه بنده به شما این هستش سرورهای مخصوص گیم دیتاسنتر ovh بگیرید و بارها از از نظر انتی دیداس بودن تست شده اند و حتی نسبت به لایه 7 هم مقاوم بودند،فقط قیمت بالاتری دارند
سلام
خیر سرور Word of warcraft دارم. باز هم پیشنهادتون همین دیتاسنتر و سرورهای مخصوص گیمش هست؟
m.hack3r
March 8th, 2018, 04:41
سلام
خیر سرور Word of warcraft دارم. باز هم پیشنهادتون همین دیتاسنتر و سرورهای مخصوص گیمش هست؟
پیشنهاد میکنم آیپی اینترانت استفاده کنید تا مشکلتون برطرف بشه.
هیچ راه نرم افزاری نیست ک بتونه جلوی دیداس رو بگیره.
هرچند کانفیگ های مختلف و نرم افزارهای مختلفی واسه اینکار هستند که همه بصورت خیلی محدود کاری رو انجام میدن.
سرور گیم از فرانسه بگیرید پینگتون خیلی بالا میره و مشکل ساز میشه البته اگر در حال حاضر از ایران سرور دارید و مشترک هاتون ایرانی هستند.
accelerate
March 8th, 2018, 05:05
پیشنهاد میکنم آیپی اینترانت استفاده کنید تا مشکلتون برطرف بشه.
هیچ راه نرم افزاری نیست ک بتونه جلوی دیداس رو بگیره.
هرچند کانفیگ های مختلف و نرم افزارهای مختلفی واسه اینکار هستند که همه بصورت خیلی محدود کاری رو انجام میدن.
سرور گیم از فرانسه بگیرید پینگتون خیلی بالا میره و مشکل ساز میشه البته اگر در حال حاضر از ایران سرور دارید و مشترک هاتون ایرانی هستند.
سلام
70% پلیر ها از خارج کشور هستند. و 50% از امریکای جنوبی. بهترین انتخابم سرورهای اروپایی هستند که هم پینگ ایران و هم پینگ امریکا نسبتا قابل قبول باشه.
سرورهای گیم ovh رو نگاه کردم خیلی گرون هستند. در ضمن من باید ویندوز 2003 نصب کنم که با سخت افزار های جدید اصلا سازگار نیست و نصب نمیشه. اگر هم بشه با مشکل هست.
دیتا سنتر ovh سرور biding نداره مثل هتزنر؟ مثلا سرور های استفاده شده یا قدیمیتر؟
m.hack3r
March 8th, 2018, 05:10
سلام
70% پلیر ها از خارج کشور هستند. و 50% از امریکای جنوبی. بهترین انتخابم سرورهای اروپایی هستند که هم پینگ ایران و هم پینگ امریکا نسبتا قابل قبول باشه.
سرورهای گیم ovh رو نگاه کردم خیلی گرون هستند. در ضمن من باید ویندوز 2003 نصب کنم که با سخت افزار های جدید اصلا سازگار نیست و نصب نمیشه. اگر هم بشه با مشکل هست.
دیتا سنتر ovh سرور biding نداره مثل هتزنر؟ مثلا سرور های استفاده شده یا قدیمیتر؟
پس از اروپا بگیرید بهتره.
تا اونجایی که بنده میدونم ترینیتی ، مانگوس ، آرک امو و همه شبیه سازهای سرور گیمی که فرمودید حتی با ویندوز ۲۰۱۲ و ۲۰۱۶ هم سازگار هستند.
چرا ویندوز ۲۰۰۳ ؟
accelerate
March 8th, 2018, 05:28
پس از اروپا بگیرید بهتره.
تا اونجایی که بنده میدونم ترینیتی ، مانگوس ، آرک امو و همه شبیه سازهای سرور گیمی که فرمودید حتی با ویندوز ۲۰۱۲ و ۲۰۱۶ هم سازگار هستند.
چرا ویندوز ۲۰۰۳ ؟
شرایط خیلی خاصی داره سرور. مجبورم حتما از 2003 استفاده کنم.
ashkan.solutions
March 8th, 2018, 08:41
شرایط خیلی خاصی داره سرور. مجبورم حتما از 2003 استفاده کنم.
OVH عینا چیزی شبیه hetzner در خصوص فروش سرور ندارد یا اینکه من ندیدم اما یک وب سایت به عنوان زیر مجموعه اضافه کرده اند که سرورهایی مطابق با چیزی که توی ذهن شماست (سرور کارکرده قدیمی) ارایه می دهند. بالطبع قیمت مناسب تری هم دارند.
لینک وب سایت:
https://www.soyoustart.com/en
این وب سایت پشتیبانی ضعیف تری به نسبت خود OVH دارد که باعث شده زیاد چنگی به دل نزند اما حداقل برای سناریو شما کاربردی تر است.