ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : خرید سرور مجازی

BLACKY
March 7th, 2018, 01:18
سلام
من فریلنسر خدمات مشاوره ای در اینترنت هستم
برای گسترش و درآمدزایی تصمیم دارم سرور مجازی در اختیار مشتریانم بذارم
الان از یکی از دوستان در سایت سرویس میگیریم
متاسفانه با سه گیگ رم وضعیت افتضاحه طوریکه صفحات وب دارای گیف یا ویدیو عملا منجر به هنگ کردن سرور و ارتباط میشن
الان میخام راه اندازی کنم که دست خودم باشه
رفقایی که در این زمینه فعال هستند آفر خودشون رو برای بنده بفرستند یا لینک بدن ملاحظه بشه
یا میتونن زاهنمایی کنین که چکار کنم ریسیلر شم یا اختصاصی بگیرم کارای کانفیگ رو انجام بدم

با تشکر

آی دی تلگرام

@itmanageramtg

NicCloud
March 7th, 2018, 01:27
دوست خوبم سلام شبتون بخیر!
الان دقیقا به بنده بگید سرور مجازی نیاز دارید ؟ یا نمایندگی سرور مجازی یا سرور اختصاصی؟

mizban97
March 7th, 2018, 01:28
سلام
متاسفانه با سه گیگ رم وضعیت افتضاحه طوریکه صفحات وب دارای گیف یا ویدیو عملا منجر به هنگ کردن سرور و ارتباط میشن
رفقایی که در این زمینه فعال هستند آفر خودشون رو برای بنده بفرستند یا لینک بدن ملاحظه بشه
یا میتونن زاهنمایی کنین که چکار کنم ریسیلر شم یا اختصاصی بگیرم کارای کانفیگ رو انجام بدم

با تشکر

آی دی تلگرام

@itmanageramtg

سلام
تو بخش آموزشی ارسال آفر ممنوع هست !
تو بخش درخواست ها بزنید .

m.hack3r
March 7th, 2018, 09:00
فکر نمیکنم مقرون ب صرفه باشه جهش از سرور مجازی به اختصاصی فقط بخاطر اینکه کسی به شما سرویس بی کیفیت داده .
توی قسمت درخواست سرور مجازی یا اختصاصی تاپیک بزنید .

bakuryu
March 7th, 2018, 10:09
در بخش فروش درخواست سرویس تاپیک باز کنید تا آفر ها داده شود

در ضمن هارد هم از اس اس دی حتما استفاده کنید با توجه به مورد استفادتون

k-pax
March 7th, 2018, 10:38
سلام

با تشکر

آی دی تلگرام

@itmanageramtg

شما میتونید چند کار انجام بدید

سرور اختصاصی بگیرد و خودتون مجازی سازی کنید. که نیاز به دانشش داره و ریسکش برای کسی که کار نکرده بالا هست
و یا میتونید با دیگران همکاری دشاته باشید بصورت درصدی . اینجوری هر سروری که بفروشید درصدی به شما تعلق میگیره . و مسئولیت کارهای فنی هم با فروشنده هست
راه سوم هم نمیاندگی سرور مجازی بگیرد که اون هم دردسرش بیشتر از قبلی و کمتر از اولی هست . سریع میتونید کار با پنل نمیاندگیتون یاد بگیرد .

در صورتی که تصمیتون هرکدوم از بالا ها بود در قسمت درخواست ها درخوسات بزنید آفرهای مناسبی میتونید بگیرید

negarnovin
March 7th, 2018, 10:49
در بخش درخواست سرویس کاش تاپیک می زدید
تا می توانستیم به شما آفر ارائه کنیم!

a1994n1373
March 7th, 2018, 14:17
سلام . طبق قوانین سایت درخواست سروریس در بخش آموزش ممنوع هست .
لطفا در بخش درخواست سرویس تاپیک بزنید . با تشکر

technoserver.ir
March 7th, 2018, 16:14
سلام

با تشکر

آی دی تلگرام

@itmanageramtg

با سلام

به صورت خصوصی برای شما ارسال می شود .

kool
March 8th, 2018, 22:10
سلام

با تشکر

سلام
اگر سرور مجازی نیاز دارید لطفا در بخش درخواست سرور مجازی تاپیک ایجاد کنید.

همچنین مشکلی که فرمودید تنها به رم محدود نمی شود و عدم اورسل، اینترنت کاربر، مدیریت مجازی ساز، پورت شبکه، پینگ تایم، هارد و پردازنده نیز تاثیر مستقیم در کیفیت دارند.
و این را در نظر داشته باشید که روی سرور اختصاصی هم بخواهید فیلم تماشا کنید همراه با لگ خواهد بود.

host-net
March 8th, 2018, 23:28
درود و احترام

درصورت نیاز به سرور اختصاصی و مجازی درخدمتیم
از کشور سوئد ایران و فرانسه

افرهای دیتا سنتر سوئد

اولین ارائه دهنده سرورهای اختصاصی سوئد با بهترین قیمت (http://www.webhostingtalk.ir/showthread.php?t=196544&page=4&p=1745623#post1745623)

بسته به نیاز و کانفیگ شما بهترین سرویس را ارائه خواهیم کرد

WWW.HOST-NET.IR

موفق باشید