PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : درخواست یک قالب html

rsl
January 15th, 2011, 14:26
باسلام دوستان
من قالب html این سایتو لازم دارم.
آفتاب هاستینگ | سرور مجازی | هاست لینوکس | سرور اختصاصی (http://aftabhosting.com/)
WHMCS و WP تو نت بود ولی من HTML می خوام خودم هرکاری کردم بعضی عکس هاش نمیاد .
لطفا کمک کنید

maroofi
January 15th, 2011, 14:46
طراحي و برنامه نویسی شده شده توسط : تیم طراحان پارس

بهتر نیست با این تیم گفتگو کنید و یک قالب اختصاصی بخرید به جای اینکه کارهای خلاف انسانیت انجام بدید؟
اگر خواستید من میتونم این کار رو برای شما انجام بدم حتی میتونم قیمت زیر بازار هم به شما بدهم ولی استافده از طرح دیگران درست نیست
چه برای اون طراحی که اسم خودشو طراح میگذاره چه برای کسیک ه استفاده میکنه.
ببخشید اگر ناراحت کننده بود عذرخواهی میکنم.

rsl
January 15th, 2011, 15:02
طراحي و برنامه نویسی شده شده توسط : تیم طراحان پارس

بهتر نیست با این تیم گفتگو کنید و یک قالب اختصاصی بخرید به جای اینکه کارهای خلاف انسانیت انجام بدید؟
اگر خواستید من میتونم این کار رو برای شما انجام بدم حتی میتونم قیمت زیر بازار هم به شما بدهم ولی استافده از طرح دیگران درست نیست
چه برای اون طراحی که اسم خودشو طراح میگذاره چه برای کسیک ه استفاده میکنه.
ببخشید اگر ناراحت کننده بود عذرخواهی میکنم.
طراحی توسط تیم حلی دیزاین
توسط خود تیم به رایگان در نت پخش شد پس غیر اخلاقی نیست من فقط فایل html می خوام

---------- Post added at 03:02 PM ---------- Previous post was at 02:58 PM ----------

درضمن این قالب فقط فارسی شده

---
January 15th, 2011, 15:04
به جای اینکه کارهای خلاف انسانیت انجام بدید؟

در صورتی خلاف انسانیت هست و عرفا وشرعا حرام است که کار کاملا از ابتکار خود طراح باشه نه کپی از جای دیگه
اما در صورتی که شما می خواید هزینه کنید بهتره یه قالب از روی ابتکار و خلاقیت خودتون بدید بسازن

با احترام

rsl
January 15th, 2011, 15:07
کسی اینو به html تبدیل نمی کنه ؟

faranetwork
January 15th, 2011, 16:14
با هزینه تبدیل میکنم.ولی از شما این دفعه اول هزینه را میگیریم

rsl
January 15th, 2011, 16:19
>:d< راهش همین الان پیدا شد آدرس عکس ها رو باید درست می کردم

faranetwork
January 15th, 2011, 16:33
مدیران مشکل حل شد تاپیک رو قفل کنن

maroofi
January 15th, 2011, 18:54
در صورتی خلاف انسانیت هست و عرفا وشرعا حرام است که کار کاملا از ابتکار خود طراح باشه نه کپی از جای دیگه
اما در صورتی که شما می خواید هزینه کنید بهتره یه قالب از روی ابتکار و خلاقیت خودتون بدید بسازن

با احترام

دوست عزیز
اگر شما چشماتونو باز میکردید میتونستید نوشته من رو بخونید منم گفتم هزینه کنید و یک قالب اختصاصی طراحی کنید.
وگرنه گروه پارس و حلی رو که نمیشناسم به هرحال اگر اونها هم این کار رو کردند کار خلاف و غلطی کردند.
هرکسی هم بخواد رویه کار این گروههای کپی کار رو ادامه بده جزو همدستان همونها محسوب میشه.
ولی اگر کار اختصاصی برای اونها باشه باید ازشون اجازه بگیرید. البته بعید میدونم تو ایران دیگه طراح درست حسابی بتونین پیدا کنین.

من معتقدم آدم کار گند بزنه ولی اسم سایت یکی دیگه روی پیشونیش نباشه.
اگر شما هم حرف من رو تایید میکنید که معلومه پسر خوبیه هستی وگرنه که دیگه..
غیر از اینه ؟

---------- Post added at 06:54 PM ---------- Previous post was at 06:50 PM ----------

طراحی توسط تیم حلی دیزاین
توسط خود تیم به رایگان در نت پخش شد پس غیر اخلاقی نیست من فقط فایل html می خوام

---------- Post added at 03:02 PM ---------- Previous post was at 02:58 PM ----------

درضمن این قالب فقط فارسی شده
اگر صاحبش اونه پس چرا ادرس یکی دیگه رو اشتباه میدی ؟
دوما اگه با همون حلی هم تماس میگرفتید نتیجه بهتری میگرفتید .
اگه شما درست ادرس میدادید این حرفها هم سو تعبیرها هم پیش نمیومد.