PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : نحوه اتصال وبلاگ به دامنه

iroo
March 5th, 2018, 13:40
سلام و خسته نباشید

یه سرویس وبلاگ دهی هست که با php و mysql نوشته شده
میخوام یوزر بتونه دامنه شخصی خود رو به وبلاگ متصل بکنه، چیزی شبیه به کار بلاگفا و میهن بلاگ

ممنون میشم در خصوص نحوه انجام این کار راهنمائیم کنید تا بتونم خودم انجامش بدم
ممنون میشم اطلاعاتی در اختیارم بذارید

تشکر از همه دوستان

ShirazSoft.com
March 10th, 2018, 05:12
سلام
dns سرورتون چی هست؟

iroo
March 10th, 2018, 09:22
سلام
dns سرورتون چی هست؟
خصوصی شد برادر

linuxadmin
March 10th, 2018, 11:23
سلام.
اگر از چند سرور برای میزبانی وبلاگ ها استفاده میکنید باید یک dns server داینامیک داشته باشید که هر دامنه به سرور مورد نظر point شود. در غیر این صورت میتونید تمام دامنه ها رو به یک آی‌پی در dns server پوینت کنید.

iroo
March 10th, 2018, 11:24
سلام.
اگر از چند سرور برای میزبانی وبلاگ ها استفاده میکنید باید یک dns server داینامیک داشته باشید که هر دامنه به سرور مورد نظر point شود. در غیر این صورت میتونید تمام دامنه ها رو به یک آی‌پی در dns server پوینت کنید.

یعنی سرویس های وبلاگدهی بصورت دستی این کار رو میکنند؟
من یک سرو دارم

linuxadmin
March 10th, 2018, 11:31
یعنی سرویس های وبلاگدهی بصورت دستی این کار رو میکنند؟
من یک سرو دارم
خیر قطعا دستی نیست. لطفا dns server مورد استفاده تون رو اعلام کنید.

iroo
March 10th, 2018, 11:32
خیر قطعا دستی نیست. لطفا dns server مورد استفاده تون رو اعلام کنید.

والله من یه هاست معمولی تهیه کردم، اطلاعاتی در خصوص DNS Server ندارم
البته این بحث فقط جنبه آموزشی داره و در حال راه اندازی یه سیستم وبلاگدهی هستیم که مسلما سرور تهیه خواهد شد برای این کار

linuxadmin
March 10th, 2018, 11:38
والله من یه هاست معمولی تهیه کردم، اطلاعاتی در خصوص DNS Server ندارم
البته این بحث فقط جنبه آموزشی داره و در حال راه اندازی یه سیستم وبلاگدهی هستیم که مسلما سرور تهیه خواهد شد برای این کار
خب در صورتی که یک سرور داشته باشید میتونید یک dns server راه اندازی کنید و تمام دامنه‌ها رو به آی‌پی سرور خودتون ست کنید. به این صورت با تنظیم ns های هر دامنه به ns های شما به صورت خودکار دامنه به سرور شما resolve خواهد شد. بعد از اون رو باید توسط php پردازش کنید که چه دامنه‌ای مربوط به کدام وبلاگ هست.