توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : مشکل با دیتاسنتر هتزنر
M2T
March 4th, 2018, 19:36
درود دوستان
من میخواهم از هتزنر خرید کنم.
رفتم در بخش کلاد ثبت نام کردم و مشخصاتم را درست نوشتم و ایران را کشورم انتخاب کردم فعلا تصمیم گرفتم فقط ثبت نام کنم و سرویسی را خریداری نکنم بعد از یک هفته - ده روز خواستم لاگین کنم دیدم نمیتوانم.
دیدم اصلا فراموشی رمز درست کار نمی کند. دوباره ثبت نام کردم با تعجب دیدم اکانتم دلیت شده بود و توانستم دوباره ثبت نام کنم.
دوباره بعد از یک هفته خواستم لاگین کنم دیدم اکانتم غیر فعال شده!
با هتزنر تماس گرفتم پرسیدم آیا کسی اکانتم را هک و بعد از لاگین دلیت کرده یا مثلا علتی بوده خطایی بوده اکانت غیر فعال شده، اصلا جواب ایمیلم را ندادند!!!
من قبلا اصلا از هتزنر خرید نداشته ام که مثلا بخاطر بدقولی در پرداخت و این مسائل باشد.
می خواستم دوستان و همکارانی که سابقه خریداری از هتزنر دارند راهنمایی بفرمایید آیا علت خاصی دارد بعد از 7-8-10 روز اکانتم حذف یا غیرفعال میشود؟
mizban97
March 4th, 2018, 19:50
درود دوستان
رفتم در بخش کلاد ثبت نام کردم و مشخصاتم را درست نوشتم و ایران را کشورم انتخاب کردم فعلا تصمیم گرفتم فقط ثبت نام کنم و سرویسی را خریداری نکنم بعد از یک هفته - ده روز خواستم لاگین کنم دیدم نمیتوانم.
دیدم اصلا فراموشی رمز درست کار نمی کند. دوباره ثبت نام کردم با تعجب دیدم اکانتم دلیت شده بود و توانستم دوباره ثبت نام کنم.
با هتزنر تماس گرفتم پرسیدم آیا کسی اکانتم را هک و بعد از لاگین دلیت کرده یا مثلا علتی بوده خطایی بوده اکانت غیر فعال شده، اصلا جواب ایمیلم را ندادند!!!
من قبلا اصلا از هتزنر خرید نداشته ام که مثلا بخاطر بدقولی در پرداخت و این مسائل باشد.
می خواستم دوستان و همکارانی که سابقه خریداری از هتزنر دارند راهنمایی بفرمایید آیا علت خاصی دارد بعد از 7-8-10 روز اکانتم حذف یا غیرفعال میشود؟
سلام
آیا اکانت شما وریفای شده بود ؟
M2T
March 4th, 2018, 19:57
سلام
آیا اکانت شما وریفای شده بود ؟
اگر منظور وریفای اتوماتیک است، بله. ایمیل فعال سازی آمد و فعال کردم بعد تمام مشخصات را نوشتم و سیو کردم.
NicCloud
March 4th, 2018, 19:59
اگر منظور وریفای اتوماتیک است، بله. ایمیل فعال سازی آمد و فعال کردم بعد تمام مشخصات را نوشتم و سیو کردم.
باید مدارک برای وریفای حساب ارسال کنید!
mizban97
March 4th, 2018, 20:03
در هتزنر نمیشه حساب خالی باز کرد .
شما باید یک سفارش ثبت کنید تا اونا با شما تماس بگیرند تا سفارش و حساب شما تایید شود .
kool
March 4th, 2018, 20:40
درود دوستان
سلام
احتمالا اکانت شما اصلا ایجاد نشده... چون باید همراه ثبت نام یک سفارش نیز ثبت شود و سپس اکانت به صورت دستی بعد از دریافت مدارک تایید شود.
M2T
March 4th, 2018, 20:53
سلام
احتمالا اکانت شما اصلا ایجاد نشده... چون باید همراه ثبت نام یک سفارش نیز ثبت شود و سپس اکانت به صورت دستی بعد از دریافت مدارک تایید شود.
من تمام مراحل را انجام دادم ولی فعلا چون قصد خرید ندارم بخش خرید را انجام ندادم.
- - - Updated - - -
مرسی از دوستانی که پاسخ دادن پس چون خرید نکردم اکانتم بعد از مدتی غیرفعال شده.
a1994n1373
March 4th, 2018, 23:50
سلام دوست عزیز .
در هتزنر حساب بدون سفارش بی معنی هست همچنین قبل از سفارش می بایست اکانت وریفای کامل شده باشه .
m245
April 15th, 2018, 18:52
درود دوستان
با سلام
منم دقیقا همین مشکل رو دارم . تو هتزنر ثبت نام کردم . اسکن پاسپورت هم فرستادم . اما اصلا جواب نمیدن . الان 10 روز شده .
آیا هتزنر با ایران مشکل داره ؟
داخل پنل سفارش هم برای ثبت سفارش میگه باید اکانت وریفای بشه .
کسی میدونه باید چیکار کنم
NicCloud
April 15th, 2018, 18:55
با سلام
منم دقیقا همین مشکل رو دارم . تو هتزنر ثبت نام کردم . اسکن پاسپورت هم فرستادم . اما اصلا جواب نمیدن . الان 10 روز شده .
آیا هتزنر با ایران مشکل داره ؟
داخل پنل سفارش هم برای ثبت سفارش میگه باید اکانت وریفای بشه .
کسی میدونه باید چیکار کنم
سلام خدمت شما ، موقع ثبت نام سرویس سفارش دادید یا فقط از لینک ثبت نام کردید!
گزینه دوم پاسپورت رو اسکن کردید یا با پاسپورت از خودتون سلفی گرفتید و ارسال کردید براشون؟
amin karimi
April 16th, 2018, 01:54
خیلی برام جالب بود با کارت ملی هتزنر پنل یکی از کاربران رو تایید و سرور بهش تحویل داده مگه میشه ؟
dr.mehdi
April 19th, 2018, 01:51
سلام خدمت دوستان
چند نکته خدمتتون بگم
یکی اینکه اگر اکانت وریفای نشده باشه هتزنر اکانت رو حذف میکنه
حالا وریفای یعنی چی:وریفای به معنای ایمیل فعال سازی و کلیک روی ایمیل نیست
شما حتما باید همه مدارک رو براشون بفرستید که توی ایمیل براتون میفرستن که چی میخوان
دوما باید سفارش ثبت کنید چون خودتون بهش فکر کنید که شما یک دیتا سنتر دارید و واسه چی یکی بیاد اکانت باز کنه بی دلیل!!!
معمولا مدارکی که میخوان تصویر واضح پاسپورته
+ اینکه روش پرداخت رو که انتخاب کردید بر حسب اون روش پرداختتون مدارکی ازتون میخوان
مثلا عکس مستر کارت یا ویزا کارتتون رو باید واسشون بفرستید
---------
نکته دیگه اینکه هتزنر به هیچ وجه با کاربر ایرانی مشکل نداره ...اصلا نداره
ولی در کل باید اعتماد کنن به شما
چون وقتی سفارش ثبت میکنید اول به شما سرور تحویل میدن بعد از حدود 1 هفته واستون فاکتور صادر میکنن
سعی کنید دفعات اول پرداختتون از روش بانک ترنسفر باشه
که اعتمادشون جلب بشه
چون خیلی به روش پرداخت از طریق مستر کارت ایرانی ها اعتماد ندارن ( به دلایل زیاد که توضیحش طولانیه)
اول بانک ترنسفر کنید بعد یکی دو ماه برید با مستر یا .... پرداخت کنید