PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : سوال تخصصی در رابطه با سئو

IGulf
March 4th, 2018, 18:39
درود خدمت کاربران متخصصات عزیز
دوستان من سایتم جدیدا رتبه های خوبی در گوگل گرفته و با تمامی کلمات مربوط به فعالیتم صحفه 1 تا 4 گوگل هستم.
البته 3 سال سایتم فعالیت داشته و توی گوگل ثبت بوده.
قالب حال حاظر سایتم مشکلاتی اره که میخام عوضش کنم!
حالا سوال اینجاست که اگر قالب سایتم رو عوض کنم ممکنه توی سئوی من تاثیر منفی داشته باشه؟

behrooz
March 5th, 2018, 11:28
اگر قالب غیر استاندارد و ارور دار نباشد و سالم باشد چه بسا تاثیر مثبت هم دارد
در کل بستگی به کیفیت قالب با قالب تعویضی دارد هر کدام سبک تر و سریعتر و کد نویسی عالیتر و هزاران معیار دیگر بهتر

hostorder
March 5th, 2018, 11:40
باید هر سال قالب سایت حداقل کد ها بروز شه و اگر قالب هم عوض میکنید باید سعی کنید که لینک های اصلی تغییر نکنه

mr.jabbari
March 6th, 2018, 04:59
درود خدمت کاربران متخصصات عزیز
دوستان من سایتم جدیدا رتبه های خوبی در گوگل گرفته و با تمامی کلمات مربوط به فعالیتم صحفه 1 تا 4 گوگل هستم.
البته 3 سال سایتم فعالیت داشته و توی گوگل ثبت بوده.
قالب حال حاظر سایتم مشکلاتی اره که میخام عوضش کنم!
حالا سوال اینجاست که اگر قالب سایتم رو عوض کنم ممکنه توی سئوی من تاثیر منفی داشته باشه؟

طبق تجربه بنده افت میکنید !

Majiiid
March 6th, 2018, 11:27
اگر لینک های موجود در قالب و سایت تغییر نکنه،از محتوای فعلی قالب و سایت حذف نشه، کدنویسی قالب اصولی تر از قالب فعلی باشه با کمترین افت انجام میشه
حتما بصورت مقطعی بازدید شما کاهش خواهد یافت که اینهم طبیعی هستش البته اگر اصول تغییر قالب رعایت نشه افت شدیدی رو شاهد خواهید بود

bakuryu
March 7th, 2018, 10:27
در صورتی که مواردی که دوستان فرمودند را رعایت کنید ، افت کمی ابتدا خواهید داشت ، ولی پس از مدتی پیشرفتتون از قبل بیشتر خواهد بود (باتوجه به اینکه قالب جدیدتون اصولی تر و عملکرد بهتری از قبلی داشته باشه)

gdfire
March 7th, 2018, 10:35
مونده قالبت کاربرپسند باشه یا نباشه و کدنویسیش استاندارد باشه نباشه اگه کاربرات بپسندن چه بسا بازدیدت از الانم بیشتر شه در نتیجه ورودیتم بیشتر شه

N4vid12
April 6th, 2018, 02:39
اکثر تغییر قالب اولش تاثیر منفی داره ولی به مرور بهتر هم میشه