توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : کسب بیت کوین بدون زحمت فقط توسط مرورگر کروم !
dertgtr
March 3rd, 2018, 02:29
http://bitcoin.biz.tm/screen.png
با سلام قصد معرفی سایتی رو دارم که می تونید توسط آن بیت کوین توسط مرورگر کروم خود ماین کنید این سایت طبق تحقیقات بنده معتبر هست چون توسط سایت های معتبر خارجی اسکم شناسایی نشده و از طرفی پلاگین نصبی این سایت در مخزن گوگل هست و اگر اسکم بود گوگل پلاگین را از مخزن پاک می کرد
پس با خیال راحت می تونید از این سایت و پلاگین مربوطه استفاده کنید
با اضافه کردن Extension Tab به گوگل کروم می توانید به کسب درآمد بپردازید. با استفاده از این لینک به صفحه نصب Extension رفته و Extension مورد نظر را نصب کنید به همین راحتی بصورت Passive بدون نیاز به انجام کاری از زمانی که در اینترنت صرف می کنید پول بدست خواهید آورد.
لینک ثبت نام
https://goo.gl/mw7PiB
مزیت این روش در این هست که شما نیازی نیست کار خاصی انجام دهید و زمانی که مشغول وبگردی هستید این پلاگین در مرورگر کروم شما مشغول استخراج هست
در سه قدرت پایین / معمولی / بالا هم می توانید به استخراج مشغول شوید بدیهی هست که با افزایش سرعت استخراج مقدار درآمد بیت کوین شما نیز بالاتر خواد رفت
http://bitcoin.biz.tm/screen0.png این سایت به ازای تعداد زیرمجموعه های شما سود پرداختی را افزایش خواهد داد پس هرچه زیر مجموعه بیشتری بدست بیارید بیت کوین بیشتری نیز کسب خواهید کرد که نمونه چارت دریافت بیت کوین به ازای تعداد زیرمجموعه در تصویر زیر مشخص هست . پس به محض عضویت سعی در کسب زیر مجموعه های خود از طریق گروههای تلگرام / سایت ها / ایمیل دوستان تان و غیره کنید
http://bitcoin.biz.tm/scheme.png
موفق باشید
dertgtr
March 3rd, 2018, 10:26
حداقل برداشتی 0.00041 btc هست یعنی 41000 ساتوشی که رسیدن بهش خیلی راحت هست یعنی هیچ مورد و ترسی از برداشت نباید داشته باشید
ashkan.solutions
March 3rd, 2018, 10:29
حداقل برداشتی 0.00041 btc هست یعنی 41000 ساتوشی که رسیدن بهش خیلی راحت هست یعنی هیچ مورد و ترسی از برداشت نباید داشته باشید
آیا شما شخصا Withdraw داشته اید؟
عموما Scam شدن این وب سایت ها زمان بر بوده و خیلی سریع مشخص نمی شود که کلاه برداری هستند. تا زمانیکه عملا شخصی برداشت نداشته باشد شما باید این فرض رو بگذارید که کلاه برداری است.
dertgtr
March 3rd, 2018, 10:43
آیا شما شخصا Withdraw داشته اید؟
عموما Scam شدن این وب سایت ها زمان بر بوده و خیلی سریع مشخص نمی شود که کلاه برداری هستند. تا زمانیکه عملا شخصی برداشت نداشته باشد شما باید این فرض رو بگذارید که کلاه برداری است.
من از طریق یکی از دوستانم با این سایت اشنا شدم که ایشون برداشت داشته چون رسیدن به 41000 ساتوشی کار سختی نیست . از طرفی اگر این سایت اسکم باشد با ریپورت کاربران به گوگل اپلیکیشن این سایت از مخزن گوگل کروم پاک میشه .
Golden-star
March 3rd, 2018, 11:35
مگه استخراج بیت کوین نیاز به سخت افزار نداره ؟ پس اون هزینه برق و این چیزها چی میشه ؟
dertgtr
March 3rd, 2018, 11:51
مگه استخراج بیت کوین نیاز به سخت افزار نداره ؟ پس اون هزینه برق و این چیزها چی میشه ؟
این پلاگین توسط کامپیوتر خود شما و توسط سی پی یو استخراج میکنه .
شما که سیستمت روشن هست روزی بین 8 الی 12 ساعت پس بهتر نیست از این زمان برای کسب مقداری بیت کوین هم استفاده بشه؟
Golden-star
March 3rd, 2018, 11:56
بعد از خوندن این پست رفتن جست و جو کردم , جالبه واقعا کار میکنه
سی پی یو قوی تر روی استخراج تاثیر داره ؟
1eng.ir
March 3rd, 2018, 12:02
فشاری که به cpu میاد و برقی که برای روشن نگه داشتن سیستم استفاده میکنید، ارزش بدست اوردن یه ذره بیت کوین رو نداره :)
تایم و هزینه رو بذارید پای چیزای دیگه، صدها برابر جواب میگیرید ...
dertgtr
March 3rd, 2018, 12:04
بعد از خوندن این پست رفتن جست و جو کردم , جالبه واقعا کار میکنه
سی پی یو قوی تر روی استخراج تاثیر داره ؟
بله معتبر هست
بله تاثیر داره ولی اگر سی پی یو شما ضعیف هست می تونید با دعوت از دوستان تون از ماین اون ها کسی بیت کوین کنید درضمن در سه سطح ضعیف / معمولی / بالا از سی پی یو شما استفاده میکنه که این سطح و خود شما مشخص می کنید
این سایت به صورت هرمی از ماین کسایی که دعوت می کنید به شما بیت کوین میده
1eng.ir
March 3rd, 2018, 12:08
بله معتبر هست
بله تاثیر داره ولی اگر سی پی یو شما ضعیف هست می تونید با دعوت از دوستان تون از ماین اون ها کسی بیت کوین کنید درضمن در سه سطح ضعیف / معمولی / بالا از سی پی یو شما استفاده میکنه که این سطح و خود شما مشخص می کنید
مشکل اینه که حتی اگه ارزونترین سرور با CPU قوی هم بگیرید و ۲۴ ساعته کار کنه، هزینه سرور رو هم در نمیاره :d
https://ark.intel.com/products/65719/Intel-Core-i7-3770-Processor-8M-Cache-up-to-3_90-GHz
با همچین پردازشی چقدر میشه بیت کوین در اورد؟
میشه در حد ۳۰ یورو؟
قیمت هتزنر این سرور ۳۰ یورو هست ... دیگه کمتر از این نمیشه که :d
dertgtr
March 3rd, 2018, 12:13
فشاری که به cpu میاد و برقی که برای روشن نگه داشتن سیستم استفاده میکنید، ارزش بدست اوردن یه ذره بیت کوین رو نداره :)
تایم و هزینه رو بذارید پای چیزای دیگه، صدها برابر جواب میگیرید ...
سیستم که 8 الی 12 ساعت روشن هست حالا این وسط از روشن بودنش یه چیزی در بیاد بهتر نیست؟
از طرفی
این سایت به صورت هرمی از ماین کسایی که دعوت می کنید به شما بیت کوین میده یعنی فرض کنید شما 100 نفر رو دعوت کنید از ماین این تعداد بیت کوین خوبی کسب میشه
1eng.ir
March 3rd, 2018, 12:18
سیستم که 8 الی 12 ساعت روشن هست حالا این وسط از روشن بودنش یه چیزی در بیاد بهتر نیست؟
از طرفی
این سایت به صورت هرمی از ماین کسایی که دعوت می کنید به شما بیت کوین میده یعنی فرش کنید شما 100 نفر رو دعوت کنید از ماین این تعداد بیت کوین خوبی کسب میشه
لپتاپ یا سیستم ارزشش بیشتر از این مقداری هست که قراره در بیارید ...
سایته هم جایی نمیخوابه که زیرش آب رد بشه :)
من باشم درگیر این چیزا نمیشم.
dertgtr
March 3rd, 2018, 12:26
لپتاپ یا سیستم ارزشش بیشتر از این مقداری هست که قراره در بیارید ...
سایته هم جایی نمیخوابه که زیرش آب رد بشه :)
من باشم درگیر این چیزا نمیشم.
به لپ تاپ یا کامپیوتر فشاری وارد نمیشه چون سطح ماین مشخص هست میشه روی Low گذاشت هرچند روی High هم تاثیری روی سیستم نداره . ماها از بازی های کامپیوتری فشار خیلی بیشتری روی سیستم میاریم
از طرفی سیستم روشنه و میشه از روشن بودن سیستم کسب درآمد کرد که با توجه به نرخ دلار و نرخ صعودی بیت کوین قابل توجیه هست
بله سایت هم مثل بقیه POOL ها درآمد خودش رو داره هیچ pool رایگان نیست حتی pool خود سایت بیت کوین
ارادت
Golden-star
March 3rd, 2018, 12:28
کاملا منطقی بود , چقدر باید ماین کرد که یک Cpu Corei7 با کسب در آمد از این سایت تهیه کرد ؟
dertgtr
March 3rd, 2018, 12:32
کاملا منطقی بود , چقدر باید ماین کرد که یک Cpu Corei7 با کسب در آمد از این سایت تهیه کرد ؟
مونده به نرخ صعودی بیت کوین مثلا چند وقت پیش بیت کوین تا 18000 دلار هم صعود کرد
البته به تعداد زیرمجموعه هایی که دعوت می کنید هم بستگی داره مشخصه درآمد شما از 100 دوستی که به سیستم دعوت می کنید متفاوت خواهد بود از 10 دعوت . هرچه این تعداد دعوت بیشتر باشه درآمد شما بشتر میشه
dertgtr
March 3rd, 2018, 14:15
بعد عضویت توسط لینک زیر
https://goo.gl/mw7PiB
می تونید توسط گزینه هایی که در تصویر زیر مشخص هست اقدام به دعوت دوستان خود کنید تا درآمد شما به صورت هرمی افزایش یابد
دوستان به من پ.خ می زنن و سوالاتی می پرسند که سعی می کنم اینجا دوباره مطرح کنم شاید سوال بقیه نیز باشه .
جهت برداشت موجودی حساب و انتقال به کیف پول خودتون ، با استفاده از آیکون criptotab (https://goo.gl/mw7PiB)در تولبار گوگل کروم روی گزینه withdraw BTC کلیک کنید. حداقل مقدار قابل برداشت 41000 ساتوشی است. به این حد که موجودی شما رسید می تونید آدرس والت بیت کوین معرفی کنید جهت برداشت
http://s8.picofile.com/file/8320820068/getcryptotab01.png
dertgtr
March 3rd, 2018, 21:50
فقط حواستون باشه که گوگل کروم باید باز باقی بمونه و گزینه Mining هم روی یکی از سرعتها (به دلخواه خودتون) تنظیم شده باشه.
dertgtr
March 4th, 2018, 11:41
مشکل اینه که حتی اگه ارزونترین سرور با CPU قوی هم بگیرید و ۲۴ ساعته کار کنه، هزینه سرور رو هم در نمیاره :d
https://ark.intel.com/products/65719/Intel-Core-i7-3770-Processor-8M-Cache-up-to-3_90-GHz
با همچین پردازشی چقدر میشه بیت کوین در اورد؟
میشه در حد ۳۰ یورو؟
قیمت هتزنر این سرور ۳۰ یورو هست ... دیگه کمتر از این نمیشه که :d
به عبارتی فقط شما نیستی که ماین می کنی بلکه در نظر بگیرید اگر مثلا 100 نفر دعوت کننده داشته باشید با لینک ریفرال خودتون مثل این هست که با 100 سیستم در حال ماین هستید و به این تعداد به شما بیت کوین میده
Amlaaki
March 4th, 2018, 14:52
دوست عزیز فراموش کردین سیستمی که روشن هست به دلیل و وظیفه ای روشن هستن نه بی خودی !
بالفرض سیستمی که روشن هست برای چی ؟ برای اینکه فن او اتاق رو گرم نگه داره ؟
یا سروری که روشن هست جهت چه کاریست ؟
سیستمی که بیکار باشه که قائدتا باید sleep شه ...
1eng.ir
March 4th, 2018, 15:03
دوست عزیز فراموش کردین سیستمی که روشن هست به دلیل و وظیفه ای روشن هستن نه بی خودی !
من چیزی نگفتم که :d
dertgtr (http://www.webhostingtalk.ir/member.php?u=12564)
بیا جوابگو باش
تاپیک زدی کتکشو من خوردم :d
dertgtr
March 4th, 2018, 16:32
مثال می زنم سیستم خود من روزی 12 ساعت روشن هست برا وب گردی :دی حالا سیستم دوستان رو فکر می کنم برای همین مورد روزی نزدیک همین 12 ساعت روشن باشه
dertgtr
March 4th, 2018, 18:10
من چیزی نگفتم که :d
dertgtr (http://www.webhostingtalk.ir/member.php?u=12564)
بیا جوابگو باش
تاپیک زدی کتکشو من خوردم :d
ممنون اقا مـمـد شما به من لطـف داریـد :d
Amlaaki
March 4th, 2018, 19:32
مثال می زنم سیستم خود من روزی 12 ساعت روشن هست برا وب گردی :دی حالا سیستم دوستان رو فکر می کنم برای همین مورد روزی نزدیک همین 12 ساعت روشن باشه
همه که مثل شما الاف نیستن :دی جسارت نشه روی شوخی عرض کردم ...
dertgtr
March 4th, 2018, 19:40
همه که مثل شما الاف نیستن :دی جسارت نشه روی شوخی عرض کردم ...
ممنون لطف دارید :دی
1eng.ir
March 4th, 2018, 20:27
روزی نیم ساعتشو به من قرض بده :(
dertgtr
March 4th, 2018, 20:30
روزی نیم ساعتشو به من قرض بده :(
شوخی بود :دی
miladtnt
March 5th, 2018, 01:52
شوخی بود :دی
لپتاپ بعد از موبایل تقریبا گران ترین نوع کامپیوتر هست ...... مطمعن باشید ضررش بیشتره انگار دارید با یه هیوندا تو سطر شهر مسافرکشی میکنید که من دارم این راهو میرم بزار چنتا مسافرم بردارم ! و غافل از مصرف و استهلاک و...اینکار با بهترین سرور های اختصاصی پول خود سرور رو در نمیاره شما چطور میخواید به این نتیجه برسید که اینکار درامد زایی داره
karjoo
March 5th, 2018, 08:00
این ره قطعا به ترکستان است ...:62:
fara.online
March 5th, 2018, 08:27
انتخاب مناسبی نیست
پورسانی که می دهد بسیار کمتر از هزینه برق و خود سیستم است
AtrafNet
March 5th, 2018, 09:51
شما خودتون xmr با سی پی یو ماین کنید فکر کنم سودش بیشتر باشه نه؟
بعدش ماین با لپ تاپ اصلاً کار منطقی نیست چون لپ تاپ خنک کننده درست و حسابی نداره و همه قطعات هم نزدیک به هم هستن و هواخوری درست هم ندارن.
حداقل اگه سیستم مورد استفادتون کیس هستش مشکلی نداره چون بازم میتونه خنک بمونه ولی لپ تاپ اگه مدت زمان زیادی داغ کنه آسیب جدی میبینه.
dertgtr
March 5th, 2018, 09:59
لپتاپ بعد از موبایل تقریبا گران ترین نوع کامپیوتر هست ...... مطمعن باشید ضررش بیشتره انگار دارید با یه هیوندا تو سطر شهر مسافرکشی میکنید که من دارم این راهو میرم بزار چنتا مسافرم بردارم ! و غافل از مصرف و استهلاک و...اینکار با بهترین سرور های اختصاصی پول خود سرور رو در نمیاره شما چطور میخواید به این نتیجه برسید که اینکار درامد زایی داره
سیستم کاری این روش همون روش هرمی خودمون هست به عبارتی استخراج گروهی هست نه تکی . یعنی در نظر بگیرید شما 1000 کامپیوتر دارید و این 1000 کامپیوتر با هم برای شما استخراج می کنند . این 1000 تا هم دوستان آشنایان و کسانی هستند که شما به سیستم دعوت کرده اید از طریق ایمیل یا فیس بوک یا توییتر و .... و با لینک دعوت نامه شما در سیستم عضو شده اند . مشخصه کار گروهی بازدهی خیلی خیلی بالایی داره .
سعی کردم در ساده ترین صورت توضیح بدم باز ابهامی بود مطرح کنید
shivahost
March 5th, 2018, 11:55
فقط یک جمله میگم خوتان بعدا متوجه دلیلش می شوید: نکنید از این کار ها
dertgtr
March 5th, 2018, 11:58
فقط یک جمله میگم خوتان بعدا متوجه دلیلش می شوید: نکنید از این کار ها
چرا دلیل ؟
shivahost
March 5th, 2018, 12:05
چرا دلیل ؟
گفتم بعدا متوجه می شوید!
یکی از دلایلش اینه که الان ماین بیت کوین با GPU به صورت 24 ساعته هم نمی صرفه! چه برسه با CPU ! شاید هر 1000 تا cpu که بکار بندازید توسط زیرمجموعه هاتون تازه کار یک GPU رو بکنه! در حالی که با ریگ های 8 تایی GPU ماین بیت کوین صرف نداره!
دوم اینکه اگر فشار رو cpu نگذارید و از حالت های ظرفیت پایینش استفاده کنید که اصلا دیگه فقط ضرر اندر ضرر میشه!
سوم اینکه اگر از قدرت کامل cpu استفاده کنید باز هم همانطور که گفتم به صرفه نیست و البته اصتهلاک شدیدی در پی خواهد داشت که می تونه موجب آسیب به قطعات سیستم بشه!
چهارم اینکه چه تضمینی برای پرداخت سایت هست؟ در این هرم ها همیشه یک عده مختصری دریافت دارند! افراد پایین هرم که تعدادشون هم زیاده معمولا سرشان بی کلاه می ماند!
- - - Updated - - -
چیزی که الان خواندم در سایت این هست که کاربران در اصل Monero ماین می کنند و سایت پرداخت ها را به بیت کوین انجام میده! خب مونرو قابل ماین با cpu هست ولی باز هم به صرفه نیست!
dertgtr
March 5th, 2018, 12:28
گفتم بعدا متوجه می شوید!
یکی از دلایلش اینه که الان ماین بیت کوین با GPU به صورت 24 ساعته هم نمی صرفه! چه برسه با CPU ! شاید هر 1000 تا cpu که بکار بندازید توسط زیرمجموعه هاتون تازه کار یک GPU رو بکنه! در حالی که با ریگ های 8 تایی GPU ماین بیت کوین صرف نداره!
دوم اینکه اگر فشار رو cpu نگذارید و از حالت های ظرفیت پایینش استفاده کنید که اصلا دیگه فقط ضرر اندر ضرر میشه!
سوم اینکه اگر از قدرت کامل cpu استفاده کنید باز هم همانطور که گفتم به صرفه نیست و البته اصتهلاک شدیدی در پی خواهد داشت که می تونه موجب آسیب به قطعات سیستم بشه!
چهارم اینکه چه تضمینی برای پرداخت سایت هست؟ در این هرم ها همیشه یک عده مختصری دریافت دارند! افراد پایین هرم که تعدادشون هم زیاده معمولا سرشان بی کلاه می ماند!
- - - Updated - - -
چیزی که الان خواندم در سایت این هست که کاربران در اصل Monero ماین می کنند و سایت پرداخت ها را به بیت کوین انجام میده! خب مونرو قابل ماین با cpu هست ولی باز هم به صرفه نیست!
بله در اصل
Monero یا همون XMR ماین میشه و به بیت کوین پرداخت میشه و Monero هم که با سی پی یو کار ماینش بهتر هست
پلاگین سایت در مخزن پلاگین های گوگل کروم هست اگر اسکم بود / باشد با ریپورت کاربران به گوگل پلاگینش پاک میشد / میشه پس در واریزش شکی نیست
سود این سایت در روش هرمی هست به عبارتی اگر شما دعوت کننده خوبی به سیستم داشته باشید سود خوبی خواهید داشت . پس هر کسی که عضو سیستم میشه باید سعی کنه زیر مجموعه بگیره
dertgtr
March 6th, 2018, 16:16
شما خودتون xmr با سی پی یو ماین کنید فکر کنم سودش بیشتر باشه نه؟
بعدش ماین با لپ تاپ اصلاً کار منطقی نیست چون لپ تاپ خنک کننده درست و حسابی نداره و همه قطعات هم نزدیک به هم هستن و هواخوری درست هم ندارن.
حداقل اگه سیستم مورد استفادتون کیس هستش مشکلی نداره چون بازم میتونه خنک بمونه ولی لپ تاپ اگه مدت زمان زیادی داغ کنه آسیب جدی میبینه.
بله در اصلMonero یا همون XMR استخراج میشه . اصولا با لپ تاپ بازی های سنگین هم توصیه نمیشه در کل . با این سیستم میشه حتی بدون ماین کردن و فقط از طریق دعوت دوستان خودتون کسب درآمد کنید کافیه مثلا 1000 نفر از دوستان تون رو به سیستم معرفی کنید و از استراخ اون ها کسب درآمد کنید سود خوبی داره با توجه به قیمت صعودی بیت کوین و دلار .
mey.sam
March 6th, 2018, 19:08
تله موش مجانی فقط در پنیر پیدا می شود.... :52:
dertgtr
March 6th, 2018, 19:31
تله موش مجانی فقط در پنیر پیدا می شود.... :52:
البته درستش اینه : پنیر مجانی در تله موش پیدا می شود :52:
اینی که من معرفی کردم مجانی نیست ! هزینه اش هم برقی هست که توسط سیستم شما مصرف میشه . سیستم شما ماین می کنه فقط این ماین توسط نرم افزار نیست و توسط مرورگر شماست !
mey.sam
March 6th, 2018, 19:58
البته درستش اینه : پنیر مجانی در تله موش پیدا می شود :52:
اینی که من معرفی کردم مجانی نیست ! هزینه اش هم برقی هست که توسط سیستم شما مصرف میشه . سیستم شما ماین می کنه فقط این ماین توسط نرم افزار نیست و توسط مرورگر شماست !
بدون زحمت=مجانی :52:
وقتی بدون زحمت شما مساویه با مصرف شدن انرژی و فرسایش قطعات،درست اون ضرب المثلم همونیه که بنده عرض کردم :115:
ضمنا شما خودت حرف خودتو نقض کردی با ایجاد این تاپیک :52:
در کل اگه با اینجور تاپیکا و گذاشتن رفرال لینک کسب درآمد میکنی،چرخش برات بچرخه همیشه :115:
dertgtr
March 6th, 2018, 20:06
بدون زحمت=مجانی :52:
وقتی بدون زحمت شما مساویه با مصرف شدن انرژی و فرسایش قطعات،درست اون ضرب المثلم همونیه که بنده عرض کردم :115:
ضمنا شما خودت حرف خودتو نقض کردی با ایجاد این تاپیک :52:
در کل اگه با اینجور تاپیکا و گذاشتن رفرال لینک کسب درآمد میکنی،چرخش برات بچرخه همیشه :115:
مفهوم بدون زحمت مجانی نیست :52:
استخراج یا ماین کردن همیشه هزینه داره و هزنیه همون برق مصرفی و استهلاک قطعات سیستم هست اگر شما ماینر بودی متوجه منظور من میشدی :52:
در کل برای بدست آوردن هرچیزی باید هزنیه کنی و هزینه بیت کوین از طریق ماین / استخراج هم همین برق و هزینه قطعات اولیه هست
شما هم همچنین موفق باشید :52:
mey.sam
March 6th, 2018, 20:12
مفهوم بدون زحمت مجانی نیست :52:
استخراج یا ماین کردن همیشه هزینه داره و هزنیه همون برق مصرفی و استهلاک قطعات سیستم هست اگر شما ماینر بودی متوجه منظور من میشدی :52:
در کل برای بدست آوردن هرچیزی باید هزنیه کنی و هزینه بیت کوین از طریق ماین / استخراج هم همین برق و هزینه قطعات اولیه هست
شما هم همچنین موفق باشید :52:
ما هم به وقتش ماینر بودیم و سود و ضرر هم کردیم.توی سایت های این چنین هم در دوران نوجوانی عضویت داشتیم و وقت با ارزشمون رو،هر چند کوتاه،اما به هر حال به گاج دادیم در این راهی که هیچ منفعتی نداره (البته برای افرادی که اندکی ارزش برای وقتشون قائلن).
باشد شوما هم عیمان بیاورید (بله درستش ایمانه ولی وقتی مفهوم بدون زحمت مجانی نیست، همون عیمان صحیحه :62: )
dertgtr
March 6th, 2018, 20:18
ما هم به وقتش ماینر بودیم و سود و ضرر هم کردیم.توی سایت های این چنین هم در دوران نوجوانی عضویت داشتیم و وقت با ارزشمون رو،هر چند کوتاه،اما به هر حال به گاج دادیم در این راهی که هیچ منفعتی نداره (البته برای افرادی که اندکی ارزش برای وقتشون قائلن).
باشد شوما هم عیمان بیاورید (بله درستش ایمانه ولی وقتی مفهوم بدون زحمت مجانی نیست، همون عیمان صحیحه :62: )
دوست عزیز بدون زحمت که من تو عنوان نوشتم به این دلیل بوده که یعنی شما نیازی نیست کار خاصی انجام بدی بدون پیچیدگی و فقط کافیه برای استخراج مرورگرت رو باز کنی همین !
استخراج پیچیدگی های خاص خودش رو داره من فقط اومدم راهی رو معرفی کردم که عامه مردم بتونند استخراج کنند و سودی کسب کنند همین !
dertgtr
March 7th, 2018, 12:00
انتخاب مناسبی نیست
پورسانی که می دهد بسیار کمتر از هزینه برق و خود سیستم است
سود این سیستم در تعداد افرادی است که بهش معرفی می کنید یعنی دوستان اشنایان و کسانی که با لینک معرف شما در سیستم عضو میشن پس به محض ثبت نام باید شروع کنید به زیر مجموعه گیری
dertgtr
March 7th, 2018, 20:53
این ره قطعا به ترکستان است ...:62:
آینده همه چیز رو مشخص میکنه !
internet
April 21st, 2018, 14:17
بعد از چند ساعت و هزینه برق زیاد فقط خواهید دید که این افزونه فقط مثلا 20 تا تک تومنی کاسب شدید یعنی سرتون کلاه رفته کلی هزینه برق پدر سیستم و خودتون در میاد برای بیست تومن!
1eng.ir
April 21st, 2018, 16:34
چند چُسه کوین تا الان کاسب شدی؟ :d
۴۹ روز شده تا الان :d
پایا ترانسفر
April 25th, 2018, 19:17
دنبال این کار نباشید ، الان با توجه به سیستم های مایننیگ پیشرفته و اختصاصی و بالا رفتن سطح دیفیکالتی به این راحتی ها سودی حاصل نمیشه
SamaN DL
April 26th, 2018, 09:31
دوستان گرامی توجه داشته باشید در کمتر از 25 روز به این میزان رسیدم
https://t.me/cryptocoin_ir
عزیزانی که مایل به دریافت پشتیبانی هستن میتونن با این چنل در ارتباط باشند ♥
سیدرضا بازیار
April 26th, 2018, 09:57
دوستان گرامی توجه داشته باشید در کمتر از 25 روز به این میزان رسیدم
عزیزانی که مایل به دریافت پشتیبانی هستن میتونن با این چنل در ارتباط باشند ♥
اگه دلار 6 هزار تومان باشه اینقدر میشه:
2.16*6000= 12960
در کمتر از ۲۵ روز تونستید ۱۲۹۶۰ تومان کسب درآمد کنید. اگه بتونید درآمد رو دوبرابر کنید ماهیانه حدود ۲۵ هزار تومان میتونید کسب کنید. یا سالیانه حدود 420 هزار تومان (بدون در نظر گرفتن کارمزد و...)
پس اگه ۱۵ سال متوالی این کار رو انجام بدین و کامپیوتر شما خراب نشه و هیچ هزینه برق و اینترنت هم پرداخت نکنید، همچنین کامپیوتر گران تر نشه، با درآمد 15 سال شاید بتونید یه کامپیوتر جدید بخرید (یه قیمت ۶ میلیون و سیصد هزار تومان)
اگه دلار 6 هزار تومان باشه اینقدر میشه:
2.16*6000= 12960
در کمتر از ۲۵ روز تونستید ۱۲۹۶۰ تومان کسب درآمد کنید. اگه بتونید درآمد رو دوبرابر کنید ماهیانه حدود ۲۵ هزار تومان میتونید کسب کنید. یا سالیانه حدود 420 هزار تومان (بدون در نظر گرفتن کارمزد و...)
پس اگه ۱۵ سال متوالی این کار رو انجام بدین و کامپیوتر شما خراب نشه و هیچ هزینه برق و اینترنت هم پرداخت نکنید، همچنین کامپیوتر گران تر نشه، با درآمد 15 سال شاید بتونید یه کامپیوتر جدید بخرید (یه قیمت ۶ میلیون و سیصد هزار تومان)
جسارتا شما با روش mlm و یا تصاعد اطلاعی دارید؟
سیدرضا بازیار
April 27th, 2018, 13:21
جسارتا شما با روش mlm و یا تصاعد اطلاعی دارید؟
این یه روش درآمد زایی نیست! ضرری که به شما وارد میکنه از سودش بیشتره (مگر اینکه دستگاه های پرقدرت خریداری کنید یا مثل ویروس منتشر بشه...)
حالا بیاید یک میلیارد نفر رو هم بیار زیر مجموعه خودت. بدون شک اونا هم اگه زیر مجموعه نگیرند ضرر میکنند
وقتی افراد پایین ضرر کنند و نتونند عضو بگیرند، کم کم میرن کنار و از پایین تا بالا همه چیز خراب میشه
تقریبا مثل شرکت های بازاریابی شبکه ای
امسال عید زنگ زدم و به همه دوستانم که سال قبل بهم پیشنهاد کار میلیاردی در شرکت های بازاریابی شبکه ای رو داده بودن، میلیاردر شدن شون رو تبریک گفتم. فقط نمیدونم چرا بهشون برخورد :d
anisagostar
July 8th, 2018, 14:04
دوستان عزیز من کمتر از 10 روز ه ست شروع کردم وماین کردنم خوب پیش رفته و زیر مجموعه زیاد ندارم
برداشتی هم دوبار داشتم و انجام شده برام
سعی کنید توسط مرورگر خود cryptotab ماین کنید 8 برابر استخراج میکنه.
و اگر تعداد بالاتری ببری خود cryptotab ساتوشی هدیه میده
از لینک زیر وارد بشید و مرورگرشو دانلود و نصب کنید
لینک1 (http://yon.ir/dIgDo)
اینم از استخراخ مرورگر
38236
و اینم نمونه برداشتی
38237
و اینکه من از نرم افزار های استخراج دیگری استفاده میکنم که دوستان توسط لینک زیر میتونند عضو بشند و دانلودش کنند برای اولین بار خودش 50 میلیون ساتوشی هدیه میده من توی 4 روز 2 میلیون ساتوشی هم ماین کردم.کافیه طبق برنامه ریزی خوب پیش بری نیازی به دستگاه های استخراج قوی مثل s9 هم نیست
لینک 2 (http://yon.ir/IKwT4)
(https://computta.com/?ref=357091)
مورد اخر ویندوزتون باید برای نصب این نرم افزار 64 بیتی باشه
اینم یه نمونه عکس از استخراج من
38235
کاملا تست شده هستن اینا و برداشتی ها هم با موفقیت انجام شده برام دوستانی که میگن ماوقت گذاشتیم و زمان برهستش خب طبیعی هستش هر کاری سختی خودشو داره.یهو نمیان دوروزه 1 بیت کوین به شماها بدن.روش هایی که من استفاده دارم میکنم خیلی خوب داره برام جواب میده و راضی هستم.برق زیادی هم مصرف نمیکنم به گفته استاتر عزیز شما وب گردی میکنی مرورگرتم بازه این استخراج میکنه.و اینکه روش های چند سال پیش رو با الان مقایسه نکنید ماین کردن بیت کوین مثل قبلا نیست که داخل سایت های کلیکی بری و ساتوشی دریافت کنید.الان این دو مورد خیلی خوب دارن پیش میرن
البته من چندین سیستم دارم و خودم تو کار مونتاژ سیستم هستم. به این دلیل راحتر میدونم چیکار کنم.
پیشنهاد میکنم استفاده کنید.نرم افزار دوم هم خیلی خوبه
mohammad.l
August 31st, 2018, 03:37
دوستان حد اقل تسویه چقدر هست ؟
و اینکه چگونه میشه حساب کرد مقدار بیت کویین به دلار چقدر میشه.. سایت مبدلی وجود داره ؟
من خودم به شخصه از سیستم خودم استتفاده نمیکنم... از سرور دارم استفاده میکنم طی دو روز به اون حد اقل تسویه حساب رسیدم ...
چون به هرحال سرور که روشن هست یه مقدرا سی پی یو میزارم کنار برای اینکار ..
حداقل تسویه حساب یعنی چقدر ؟ و واحد شمارشش چی هست؟
anisagostar
August 31st, 2018, 10:17
دوستان حد اقل تسویه چقدر هست ؟
و اینکه چگونه میشه حساب کرد مقدار بیت کویین به دلار چقدر میشه.. سایت مبدلی وجود داره ؟
من خودم به شخصه از سیستم خودم استتفاده نمیکنم... از سرور دارم استفاده میکنم طی دو روز به اون حد اقل تسویه حساب رسیدم ...
چون به هرحال سرور که روشن هست یه مقدرا سی پی یو میزارم کنار برای اینکار ..
حداقل تسویه حساب یعنی چقدر ؟ و واحد شمارشش چی هست؟
حداقل تسویه 40000 ساتوشی هست اگر افزونه جستجو کریپتو رو هم نصب کنید مقدار برداشتیش 10000 تا میشه و اینکه هر 100 میلیون ساتوشی 1 بیت کوین میشه.شما میتونید از کیف پول exodus استفاده کنید و ساتوشی هارو داخل اون قرار بدید اون کیف پول نشون میده چند دلار هست یا از کیف پول بلاک چین یا btc.com میتونید استفاده کنید سعی کنید زیرمجموعه گیری کنید