PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : Registry Registrant ID / Registry Admin ID

neda.salehi
March 2nd, 2018, 22:18
سلام‌ دوستان

از دوستان حرفه ای یک سوال دارم. زمانیکه یک دامنه رو هویز میکنیم خب اطلاعات مالک دامنه ارائه میشه اما ۲ مورد هست که نمیدونم دقیقا چی ان:

۱. Registry Registrant ID
۲. Registry Admin ID

ضمنا جلوی این ۲ مورد از اعداد و حروف استفاده شده

لطفا هر چه سریعتر پاسخ من رو بدین.
با نهایت احترام

ashkan.solutions
March 9th, 2018, 09:34
سلام‌ دوستان

از دوستان حرفه ای یک سوال دارم. زمانیکه یک دامنه رو هویز میکنیم خب اطلاعات مالک دامنه ارائه میشه اما ۲ مورد هست که نمیدونم دقیقا چی ان:

۱. Registry Registrant ID
۲. Registry Admin ID

ضمنا جلوی این ۲ مورد از اعداد و حروف استفاده شده

لطفا هر چه سریعتر پاسخ من رو بدین.
با نهایت احترام

مطابق با توضیحات ارایه شده توسط ICANN (سازمان قانون گذار و مسئول همه ی دامنه ها) دو موردی که مطرح نمودین و چند عامل دیگر به معنای زیر است.

The fields "Registry Admin/Tech/Billing/Registrant ID:" refer to the Repository Object Identifier (ROID) for the contact object as specified in RFC 5733 (called Admin/Tech/Registrant ID in Specification 4 of the Base Registry Agreement).

معنی: فیلد های «
Registry Admin/Tech/Billing/Registrant
ID» به RIOD دامنه اشاره می دکند

Repository Object Identifier : A unique Repository Object Identifier (ROID) will be assigned to all objects by the registry at time of creation. The ROIDs all follow the regular expression

ROID در واقع صرفا یک کد اختصاصی مربوط به آن ثبت کننده یا ادمین دامنه می باشد که مختص به آن هویت است.