توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : غیر قابل شناسایی کردن اسم کامپیوتر در ویندوز
mehranp
February 27th, 2018, 19:33
با عرض سلام و خسته نباشید خدمت دوستان
من یه برنامه دارم که اسم کامپیوتر رو شناسایی میکنه و باید هر دفعه اسم سیستم رو عوض کنم تا بتونم مجدد ازش استفاده کنم حالا از دوستان چندتا سوال داشتم :
1) آیا راهی هست وقت اسم سیستم رو عوض میکنیم برای اعمالش نیاز به ریست کردن نداشته باشیم ؟
2) آیا میشه کاری کرد که اسم سیستم غیر قابل شناسایی بشه برای برنامه های از این قبیل که نام بردم ؟
3) با تعویض اسم کامپیوتر چه متغییر هایی داخل سیستم عوض میشن ؟ که من بتونم برم دنبال عوض کردن اون ...
ممنونم
mehranp
March 3rd, 2018, 19:01
کسی نمیتونه کمک کنه ؟
data20
March 3rd, 2018, 20:13
مخفی نمی تونید بکنید.
فایل ضمیمه شده رو به صورت powershell اجرا کنید بدون نیاز به reboot اسم سیستم تغییر میده
37644
اسم جدید وارد کنید بعد Enter و خارج بشید
37646
درک موضوع هم فایل با هر ویرایشگر متنی مثل (notepad) میتونید باز کنید و ببینید چه reg key تغییر میده
mehranp
March 4th, 2018, 00:21
مخفی نمی تونید بکنید.
فایل ضمیمه شده رو به صورت powershell اجرا کنید بدون نیاز به reboot اسم سیستم تغییر میده
37644
اسم جدید وارد کنید بعد Enter و خارج بشید
37646
درک موضوع هم فایل با هر ویرایشگر متنی مثل (notepad) میتونید باز کنید و ببینید چه reg key تغییر میده
تشکر جواب داد . فقط میخواستم ببینم اگه بخوام کاری کنم که به صورت رندوم اسم کامپیوتر رو عوض کنه ، چیکار باید بکنم ؟
data20
March 4th, 2018, 11:53
بی دردسر ترین حالت قرار دادن زمان تا برای همیشه واحد بمونه وتکرار نشه در حال حاظر اسم سیستم به صورت سال ماه روز ساعت دقیقه ثانیه یا همون (yyyyMMddHHmmss) نمایش میده
فایل هم به فرمت bat تغییر دادم تا اگر خواستید به صورت خودکار اجرا بشه دردسر نداشته باشید
به طور مثال میتونید یه task در ویندوز بسازید برای هر n ثانیه یا ... اجرا بشه
یا میتونید در startup / login قرار بدید با هر بار boot اجرا بشه و .....
تنها موردی که باید دقت کنید این که به فرمت اسم بالا چیزی اضافه نکنید چون شامل 14 کارکتر و ویندوز نهایتا 15 کارکتر قبول میکنه و اگر به این روش تغییر بدید سیستم عامل مشکل پیدا میکنه
اگر هم میخواد خودش خودکار بسته بشه خط اخر pause کلا پاک کنید