این بار از لوکیشن سوئد در خدمت شما هستیم. پایین ترین قیمت و بهترین کیفیت در قیاس با سرویس دهندگان جهانی این لوکیشن را با ما تجربه کنید.
چرا دیتاسنترهای سوئد؟
سوئد جزو کشورهای پیشرفته اروپایی می باشد که در زمینه های مختلف علمی خصوصا سال های اخیر در صنعت فناوری اطلاعات (IT) پیشرفت های چشمگیری داشته و از جایگاه قابل قبولی به نسبت استانداردهای جهانی برخوردار می باشد.
دسترسی به کیفیت بالا در زمینه میزبانی سرور و خدمات دیتاسنترها دارای هزینه های بسیار بالایی می باشد که با حمایت بخش دولتی کشور سوئد امکان دست یابی به کیفیت بالا با هزینه منطقی فراهم آمده است.
مزیت ها
با توجه به موقعیت جغرافیای و مسیرهای شبکه جهانی اینرتنت، شاهد پینگ مناسب از دیتاسنترهای سوئد به ایران می باشیم.
سخت افزارهای ارائه شده برای این لوکیشن همگی نو بوده و خبری از سخت افزارهای کارکرده و استوک با ریسک بالا نیست.
با وجود استفاده از سخت افزارهای جدید اما ارائه سرورها بدون هزینه نصب (Setup Fee) می باشد.
سرورهای اختصاصی ارائه شده از این لوکیشن دارای فایراوال اختصاصی و آنتی داس سخت افزای نیز می باشند.
همچنین با بهره گیری از BGP, Fiber, UPS, Generator, Fire protection بالاترین پایداری را تجربه خواهید کرد.
مزیت های خرید از هاست نت
با توجه به رایزنی های صورت گرفته با دیتاسنترها و خریدهای عمده صورت گرفته، قیمت تمام شده سرورها برای هاست نت به نسبت دیگر سرویس دهندگان مناسب تر می باشد. همچنین برای مشتریان داخلی هیچ مالیاتی (VAT) شامل قیمت های سرویس ها نخواهد شد.
داشتن اختیار عمل با توجه به طیف وسیع سخت افزاری که در اختیار داریم به این معنا که می توانید به طور کامل منابع سخت افزاری سرور خود را سفارشی سازی کنید.
با توجه به اینکه هاست نت با هویت غیر ایرانی طرف دیتاسنترها می باشد هیچ گونه نگرانی از جهت گرفتاری در مشکلات ناشی از تحریم های اقتصادی علیه ایران وجود ندارد.
با توجه به انحصاری بودن سرویس دهی از این لوکیشن با ساز و کاری که تدارک دیده شده است امکان پشتیبانی شبانه روزی برای شما مشتریان عزیز این سرویس ها فراهم آمده است.
سروریس های ارائه شده از چند دیتاسنتر مختلف در کشور سوئد خواهد بود
نوع سخت افزار درحال حاضر سیسکو میباشد - برخی قطعات توسط ما تهیه خواهد شد
دسترسی جهت نصب و راه اندازی بصورت امنیتی به IPMI در سرورهای CISCO ارائه میشود
سرور اختصاصی سوئد
DC-SE-16
CPU : E5645 6C
RAM : 16 GB
HDD : 2x2TB SATA 5400RPM S-RAID1
SSD : NO
Traffic : Unlimited
IPV4 : 1
Port :1G
Uptime : 99.9%
Swedish که توی بنر زدید منظورتون چیه دقیق؟
زبان سوئدی؟ یا کشور سوئد؟
host-net
February 27th, 2018, 12:14
لوکیشن؟
دیتاسنتر؟
اطلاعات فنی از دیتاسنتر؟
Swedish که توی بنر زدید منظورتون چیه دقیق؟
زبان سوئدی؟ یا کشور سوئد؟
درود و احترام
کشور سوئد - دیتا سنتر سوئدی
مشخصات فنی افزوده میشود
Swedish یعنی سوئدی
1eng.ir
February 27th, 2018, 12:22
من میخوام خرید کنم، نباید بدونم تو کدوم دیتاسنتر هست؟
یا اللهبختکی باید پول بدم که ای ول از کشور سوئد سرویس گرفتم؟
اطلاعات شبکه؟
دیتاسنتر؟
ریموت هند؟
Kvm؟
آیپی؟
نوع سختافزار؟
کلی سوال هست که هیچ مستنداتی ارائه ندادید!
host-net
February 27th, 2018, 13:04
من میخوام خرید کنم، نباید بدونم تو کدوم دیتاسنتر هست؟
یا اللهبختکی باید پول بدم که ای ول از کشور سوئد سرویس گرفتم؟
اطلاعات شبکه؟
دیتاسنتر؟
ریموت هند؟
Kvm؟
آیپی؟
نوع سختافزار؟
کلی سوال هست که هیچ مستنداتی ارائه ندادید!
اطلاعات مورد نیاز جهت خرید بر اساس پست اول شما افزوده شد
از اینکه تابحال از ما خرید نکرده اید شاید این افکار برای شما رخ میدهد که شاید بیهوده هزینه میکنید یا........ (ما جدا از خدمات در ایران در کشور سوئد فعالیت مستقیم داریم)
اگر نیاز به سرویس داریدمیتونید یک بار از ما خرید کنید و نتیجه را به دیگر دوستان مستقیم انتقال دهید
درهرصورت برای شما ارزوی موفقیت داریم
1eng.ir
February 27th, 2018, 13:38
اطلاعات مورد نیاز جهت خرید بر اساس پست اول شما افزوده شد
از اینکه تابحال از ما خرید نکرده اید شاید این افکار برای شما رخ میدهد که شاید بیهوده هزینه میکنید یا........ (ما جدا از خدمات در ایران در کشور سوئد فعالیت مستقیم داریم)
اگر نیاز به سرویس داریدمیتونید یک بار از ما خرید کنید و نتیجه را به دیگر دوستان مستقیم انتقال دهید
درهرصورت برای شما ارزوی موفقیت داریم
شما فروشندهاید و باید اطلاعات کامل در اختیار خریدار قرار بدید!
قرار نیست تست کنیم و یه هزینهای بشه و ببینیم خوبه یا بد ...
شما اصلاً تو ۲۰۰ تا کشور هم فعالیت داشته باشید، اینا اهمیتی ندارن!
باید اطلاعات کامل رو بدید، نه اینکه بگید تو سوئد سرویس میدیم و بخرید و نتیجه رو به دیگر دوستان انتقال بدید!
پیروز باشید
روز و روزگاران خوش
host-net
February 28th, 2018, 01:30
شما فروشندهاید و باید اطلاعات کامل در اختیار خریدار قرار بدید!
قرار نیست تست کنیم و یه هزینهای بشه و ببینیم خوبه یا بد ...
شما اصلاً تو ۲۰۰ تا کشور هم فعالیت داشته باشید، اینا اهمیتی ندارن!
باید اطلاعات کامل رو بدید، نه اینکه بگید تو سوئد سرویس میدیم و بخرید و نتیجه رو به دیگر دوستان انتقال بدید!
پیروز باشید
روز و روزگاران خوش
درود و احترام
دوست من اطلاعات مورد نیاز یک خریدار واقعی که در تایپیک ذکر شده ، دنبال موضوع خاصی میگردین ایا؟
خدمت کردن به ایرانی ها مسئله ای شده برای خودش چرا؟
چه ارزشی داره ما بخوایم اعتبار خودمون رو بخاطر فروختن یک سرور اون هم با قیمتی که سودش کمه خراب کنیم؟
ما به زمان و هزینه های کاربران خود احترام میگذاریم
درضمن درسته تاریخ عضویت ما در این وبسایت خیلی کمه ولی باید بدونید یک کاربر حرفه ای تا از برندی چیزی خرید نکرده حمله های نادرست نمیکنه
شما مشتری واقعی باش اگر خرید کردین و صحبت ما دروغ بود هم هزینه سرور بک داده میشه و هم خسارت شما فقط خریدار واقعی باشید
چون نیاز اون خریدار در این تایپیک گفته شده مگر مسئله دار باشه موضوع
ایام بکام و موفق باشید
1eng.ir
February 28th, 2018, 01:42
درود و احترام
دوست من اطلاعات مورد نیاز یک خریدار واقعی که در تایپیک ذکر شده ، دنبال موضوع خاصی میگردین ایا؟
خدمت کردن به ایرانی ها مسئله ای شده برای خودش چرا؟
چه ارزشی داره ما بخوایم اعتبار خودمون رو بخاطر فروختن یک سرور اون هم با قیمتی که سودش کمه خراب کنیم؟
ما به زمان و هزینه های کاربران خود احترام میگذاریم
درضمن درسته تاریخ عضویت ما در این وبسایت خیلی کمه ولی باید بدونید یک کاربر حرفه ای تا از برندی چیزی خرید نکرده حمله های نادرست نمیکنه
شما مشتری واقعی باش اگر خرید کردین و صحبت ما دروغ بود هم هزینه سرور بک داده میشه و هم خسارت شما فقط خریدار واقعی باشید
چون نیاز اون خریدار در این تایپیک گفته شده مگر مسئله دار باشه موضوع
ایام بکام و موفق باشید
ربطی به ایرانی بودن نداره! شما اینجوری تو خارج بخوای بیزینس کنی ۱۰۰ برابر بیشتر بهت حمله میشه!
فکر کن میخوای یه فلز بفروشی، میگی بیاید از من خرید کنید طلا هست!
بدون اثبات اینکه طلا هست مغز کدوم جوونور رو باید قورت داده باشیم که خرید کنیم؟
وقت اضافی داریم؟ پول اضافی داریم؟ با دست پول بدیم با پا بدوویم دنبالش؟
شما که میگید طلا هست، باید ثابت کنید طلا هست!
یه چیزی رو میخواید بفروشید باید کامل اطلاعات بدید، وگرنه یه جای کارتون میلنگه! اگه نمیلنگه بسمالله و کامل توضیح بدید!
host-net
February 28th, 2018, 02:01
ربطی به ایرانی بودن نداره! شما اینجوری تو خارج بخوای بیزینس کنی ۱۰۰ برابر بیشتر بهت حمله میشه!
فکر کن میخوای یه فلز بفروشی، میگی بیاید از من خرید کنید طلا هست!
بدون اثبات اینکه طلا هست مغز کدوم جوونور رو باید قورت داده باشیم که خرید کنیم؟
وقت اضافی داریم؟ پول اضافی داریم؟ با دست پول بدیم با پا بدوویم دنبالش؟
شما که میگید طلا هست، باید ثابت کنید طلا هست!
یه چیزی رو میخواید بفروشید باید کامل اطلاعات بدید، وگرنه یه جای کارتون میلنگه! اگه نمیلنگه بسمالله و کامل توضیح بدید!
مطالعه کنید ما از پست اولتون یک ویرایش کلی دادیم توی همه پاسخ ها گفتیم ویرایش شده
شما مطالعه نکردین بازم دنبال حاشیه تایپیک هستین
شما واقعا دنیال سرور سوئد هستید؟;) در پشتیبانی انلاین حاضر بشید اگر سوالی براتون پاسخ داده نشده کامل توضیح میدیم
شما وقتی یک جمله رو میخونید 10 تای دیگش رو نه مشخصه هدفتون چیه
ما تا بحال چندین نفری که نیاز داشتن توضیحات تکمیلی رو بهشون دادیم و مواردشون رو ثبت کردیم
یک خریدار هم زمان نمیزاره اینجا بحث راه بندازه میره از سایت مرجع توضیحات دریافت میکنه تا مسئلش زودتر حل بشه ( از سرویس دهنده ای پی تست میگیره) تخریب کردن کاری نداره
ما کارمون اگر میلنگید الان صد نفر باید اینجا از ما تمجید الکی میکرد;) و خودشون جواب شما رو میدادن
1eng.ir
February 28th, 2018, 10:01
اگر هم دنبال سرور سوئد با این وضعیت پاسخ دادنتون مشخصه که خرید نمیکردم.
شما وظیفه دارید صفر تا صد رو توضیح بدید، وقتی اینجا یه تاپیک میزنید یعنی باید همینجا پاسخگو باشید نه تو سایتتون!
وقتی درست و کامل توضیح بدید حتی کسی قصد تخریب هم داشته باشه بهونهای دستش نیست که تخریبتون کنه!
من نه شما رو میشناسم و نه مشتریتون بودم و نه مشتریم بودید! رنگای قرمز رو نگه دار لازمت میشه!
اسم یه دیتاسنتر رو مشخص نکردی، بقیه سوالها پیشکش!!
mizbanwebhost
February 28th, 2018, 10:31
سلام .
بنده هم با ايشون موافقم . بايد مشخص باشه از چه ديتاسنتري اين سرويس ارايه مي شود . ممكنه تحقيق شود و مشخص شود اين ديتاسنتر پيشينه خوبي نداشته است . و شايد برعكس . و باعث ترغيب براي خريد از شما شود .
به هر حال همه ما ها اطلاعات مهمي روي سرور ها قرار ميديم و بايد در اين مورد دقيقا اعلام شود .
host-net
February 28th, 2018, 10:44
درود و احترام
متاسفانه دیدگاه عزیزان ایرانی نسبت به برخی مسائل اشتباه هست در سوئد اگر دیتاسنتر قدرت کار نداشته باشه با سرعت بالا نابود میشه
در بالا هم خدمت دوستان گفتم سرویس ها از چند دیتای مختلف ارائه میشود
و احتمال داره فقط ما بخوایم در اینده برای ایرانیان روی یکی از اون دیتاها تمرکز کنیم
live
February 28th, 2018, 12:19
سلام .
بنده هم با ايشون موافقم . بايد مشخص باشه از چه ديتاسنتري اين سرويس ارايه مي شود . ممكنه تحقيق شود و مشخص شود اين ديتاسنتر پيشينه خوبي نداشته است . و شايد برعكس . و باعث ترغيب براي خريد از شما شود .
به هر حال همه ما ها اطلاعات مهمي روي سرور ها قرار ميديم و بايد در اين مورد دقيقا اعلام شود .
سلام
دوست عزیز شما نخر چرا الکی تو تاپیک جو میدی ؟ این همه میان میفروشن هیچ مشکلی نیست ، حالا ایشون بخاطر مشکلات تحریم شاید بخواد whois رو تغییر بده و اسم دیتاسنتر رو ذکر نکنه
یادتون رفته بره خیلیا همیشه میزنن ؟ مواظب باشید شما خودتون همکار هستید و این مشکلات ممکنه گریبان گیر شما هم بشه چه بسا که یقه قدیمی ترین و معتبر ترین فروشندگان انجمن رو هم گرفته
موفق باشید.
M.Abooali
February 28th, 2018, 12:48
جدا از مسائل مطرح شده توسط دیگر دوستان که بیشتر جنگ بود و آخرش نفهمیدم چی به چی شد، منطقی هست پنهان کردن اسم دیتاسنتر در یک تاپیک عمومی همه میدونیم اینجا ایران هست و برای فروش اول یک لوکیشن شاید بحث رقابت جدی وجود داره اما خوب قطعا با فروش تعدادی سرور این اسامی لو خواهد رفت و دیگه حساسیت خاصی روش نیست ... کوکاکولا تازه بعد صد سال راضی شد بگه چی تو نوشابه اش به خورد ملت میده :-|
فکر می کنم موضوعات مهمتری برای بررسی سرویس های ارائه شده وجود داره. حالا من چند تا سوال اولم را بپرسم اگر جنگ نشد باقیش هم می پرسم:
پورت کمتر هم قابل ارائه هست؟ برای مصرف بک آپ پورت 10 یا 100 منظور هست.
از نظر فنی پشتیبانی از HIP Lan دارید؟
mizbanwebhost
February 28th, 2018, 12:48
سلام
دوست عزیز شما نخر چرا الکی تو تاپیک جو میدی ؟ این همه میان میفروشن هیچ مشکلی نیست ، حالا ایشون بخاطر مشکلات تحریم شاید بخواد whois رو تغییر بده و اسم دیتاسنتر رو ذکر نکنه
یادتون رفته بره خیلیا همیشه میزنن ؟ مواظب باشید شما خودتون همکار هستید و این مشکلات ممکنه گریبان گیر شما هم بشه چه بسا که یقه قدیمی ترین و معتبر ترین فروشندگان انجمن رو هم گرفته
موفق باشید.
عذر ميخوام . ولي ما خريدار هستيم و اون كسي كه كاسه داغ تر از آتيش شده شما هستيد در حال حاضر
در مورد خريدمون هم سوال داريم و اون هم از ارايه دهنده آفر نه شما ...
بهتره بگذاريد خود ارايه دهنده آفر يا دليلي براي عدم اعلام اين مورد بياورند
يا اينكه مثل شما اعلام كنند شما نخر !!! ( كه كمتر فروشنده معتبري چنين كاري مي كند )
live
February 28th, 2018, 12:57
عذر ميخوام . ولي ما خريدار هستيم و اون كسي كه كاسه داغ تر از آتيش شده شما هستيد در حال حاضر
در مورد خريدمون هم سوال داريم و اون هم از ارايه دهنده آفر نه شما ...
بهتره بگذاريد خود ارايه دهنده آفر يا دليلي براي عدم اعلام اين مورد بياورند
يا اينكه مثل شما اعلام كنند شما نخر !!! ( كه كمتر فروشنده معتبري چنين كاري مي كند )
دوست عزیز شما اگر سوال فنی دارید مطرح کنید در غیر اینصورت سوال رو طوری نپرسید که تاپیک فروش این بنده خدا به حاشیه بره ، همین پارسال بود که به دوستی گفتم این کارارو نکن ولی الان بد جوری جو بر علیه ایشون هست ، من خودم باورم نمیشه ایشون با این همه اعتبار به این روز افتاده باشن اما چوب خدا صدا نداره
نظر دیگر دوستان هم محترم هست پس بیاید به همکارتون احترام بذارید
جدا از مسائل مطرح شده توسط دیگر دوستان که بیشتر جنگ بود و آخرش نفهمیدم چی به چی شد، منطقی هست پنهان کردن اسم دیتاسنتر در یک تاپیک عمومی همه میدونیم اینجا ایران هست و برای فروش اول یک لوکیشن شاید بحث رقابت جدی وجود داره اما خوب قطعا با فروش تعدادی سرور این اسامی لو خواهد رفت و دیگه حساسیت خاصی روش نیست ... کوکاکولا تازه بعد صد سال راضی شد بگه چی تو نوشابه اش به خورد ملت میده :-|
فکر می کنم موضوعات مهمتری برای بررسی سرویس های ارائه شده وجود داره. حالا من چند تا سوال اولم را بپرسم اگر جنگ نشد باقیش هم می پرسم:
دوستان عزیز، بنده با ایشون دو سالی هست در ارتباطم، دلیل نگفتنشون منطقیه، متاسفانه همکاران بعد از مشخص شدن و ردگیری آی.پی دیتاسنتر رو مشخص میکنن و خودشون مستقیم ارایه میکنن. اون زمان هست که همه از هتزنر مهاجرت میکنن دیتاسنترهای سوید ( کیبوردم مشکل داره )
احساس میکنم، دلیل ایشون هم همین باشه که منطقی هم هست.
اما از نظر خرید، مشکلی ندارند، خودم در نظر دارم ازشون تهیه کنم. شخص درستی هستند.
درود و احترام
درخصوص سوال هاتون
سوال اول خیر
سوال دوم هم از دیتا سنتر سوال شد تنها یکی از دیتا سنتر ها ارائه میده
سلام
موفق باشید.
بزرگوار؛
بقیه تاپیکها رو ببینید، همه زدن فروش سرور از فلان دیتاسنتر از فلان لوکیشن از فلان شهر ...
نمیشه همینجوری بگی من سرور از سوئد میفروشم که!
من الان بهتون بگم سرور از آمریکا میفروشم میخرید ازم؟
حق خریدار هست که اطلاعات کامل از فروشنده و سرویس رو داشته باشه.
نه اعتراض هست، نه جو دادن هست و نه تخریب ...
ایران
http://www.webhostingtalk.ir/forumdisplay.php?f=11
سوال دوم هم از دیتا سنتر سوال شد تنها یکی از دیتا سنتر ها ارائه میده
هزینه ای هم داره؟
host-net
February 28th, 2018, 13:17
هزینه ای هم داره؟
[/color][/indent][/color]
[/right]
بله
برای اطلاعات بیشتر در ارتباط باشید
M.Abooali
February 28th, 2018, 13:24
بسیار ممنون، خانم پگاه صادقی مسئول خرید ما (کدباکس) هستند، پیگیری می کنند از سایت شما.
live
February 28th, 2018, 13:31
با سلام
همکار گرامی در صورت امکان اگر به DC-SE-16 هارد ssd 500 G اظافه شود قیمت حدودا چقدر خواهد شد.
باتشکر
host-net
February 28th, 2018, 13:57
با سلام
همکار گرامی در صورت امکان اگر به DC-SE-16 هارد ssd 500 G اظافه شود قیمت حدودا چقدر خواهد شد.
باتشکر
سلام
پیشنهاد میدم از افر دوم استفاده کنید هزینه بهتر و سخت افزار بالاتری دارد
مبلغ 15 دلار افزایش قیمت خواهد داشت
live
February 28th, 2018, 14:05
سلام
پیشنهاد میدم از افر دوم استفاده کنید هزینه بهتر و سخت افزار بالاتری دارد
مبلغ 15 دلار افزایش قیمت خواهد داشت
ممنون
چندتا سوال دیگه هم داشتم
1-به شرط تملک هم میدید ؟
2-رنج ip یکبار پرداخت هست ( مثل OVH ) ؟ یا بصورت تک ip از پشت روتر محاسبه میشه ؟ کلا شرایط ip به چه شکل هست ؟
3-کلو هم انجام میدید ؟ شرایط ؟
4-پرداخت های ارزی هم انجام میدید ؟
باتشکر
host-net
February 28th, 2018, 14:10
ممنون
چندتا سوال دیگه هم داشتم
1-به شرط تملک هم میدید ؟
2-رنج ip یکبار پرداخت هست ( مثل OVH ) ؟ یا بصورت تک ip از پشت روتر محاسبه میشه ؟ کلا شرایط ip به چه شکل هست ؟
3-کلو هم انجام میدید ؟ شرایط ؟
4-پرداخت های ارزی هم انجام میدید ؟
باتشکر
خواهش میکنم
1- انشالله از سال اینده این پروژه برای کاربران ایرانی فراهم خواهد شد
2- خیر ماهانه هست هر ماه 1.5 دلار ، بدون نیاز به نصب روتر یا مصرف ای پی اضافی ( هرتعداد ای پی سفارش بدین قابل استفاده میباشد)
3- بله کلو هم انجام می شود ماهانه 230 تومان میشه (اگر تاثیر ارز نباشه )
4- بله پرداخت های ارزی هم انجام داده میشود
live
February 28th, 2018, 20:32
خواهش میکنم
1- انشالله از سال اینده این پروژه برای کاربران ایرانی فراهم خواهد شد
2- خیر ماهانه هست هر ماه 1.5 دلار ، بدون نیاز به نصب روتر یا مصرف ای پی اضافی ( هرتعداد ای پی سفارش بدین قابل استفاده میباشد)
3- بله کلو هم انجام می شود ماهانه 230 تومان میشه (اگر تاثیر ارز نباشه )
4- بله پرداخت های ارزی هم انجام داده میشود
ینی هر زمان که بخوایم بدون عوض کردن ip های قبلی یا بهتر بگید اگر اسلش 24 بگیریم میتونیم همون رو به اسلش 64 ارتقا بدیم بدون اینکه ip های قبلی تغییر کنه ؟
host-net
February 28th, 2018, 22:16
ینی هر زمان که بخوایم بدون عوض کردن ip های قبلی یا بهتر بگید اگر اسلش 24 بگیریم میتونیم همون رو به اسلش 64 ارتقا بدیم بدون اینکه ip های قبلی تغییر کنه ؟
بله در این دیتاسنتر ها شما تا 256 ای پی میتوانید خرید کنید و در صورت افزایش ای پی تخفیف ارائه داده میشود
سلام
اقا هنوز هم سرور ها موجود هست؟
کانفیگ دیگه ای ندارین؟
من به هارد بیشتری نیاز دارم میتونید ارائه بدین؟
سرور واقعا از سوئد هست؟
به شماره تلفنتون الان زنگ زدم پاسخ ندادین
host-net
March 8th, 2018, 22:42
سلام
اقا هنوز هم سرور ها موجود هست؟
کانفیگ دیگه ای ندارین؟
من به هارد بیشتری نیاز دارم میتونید ارائه بدین؟
سرور واقعا از سوئد هست؟
به شماره تلفنتون الان زنگ زدم پاسخ ندادین
درود و احترام
پاسخگویی تلفنی فقط در ساعات اداری هست (عذرخواهی میکنیم از این بابت)
بله موجود هست - با چه مشخصاتی نیاز دارید دقیقا؟
بله از کشور سوئد هست هیچ مشکلی در این خصوص وجود ندارد
arman1370
March 8th, 2018, 22:57
درود و احترام
پاسخگویی تلفنی فقط در ساعات اداری هست (عذرخواهی میکنیم از این بابت)
بله موجود هست - با چه مشخصاتی نیاز دارید دقیقا؟
بله از کشور سوئد هست هیچ مشکلی در این خصوص وجود ندارد
10 ترا دیسک نیاز داشتم امکان افزایش دیسک هم باشه
ترافیک شما نامحدوده؟
اپتایم بالا میخوام قطعی نداشته باشه
host-net
March 8th, 2018, 23:14
10 ترا دیسک نیاز داشتم امکان افزایش دیسک هم باشه
ترافیک شما نامحدوده؟
اپتایم بالا میخوام قطعی نداشته باشه
بله قابل ارائه هست و قابل اپدیت در هر زمانی
بله نامحدود هست
اپتایم توسط دیتاسنتر گارانتی و تضمین شده هست
لطفا در ارتباط باشید برای توضیحات بیشتر
موفق باشید
iron2020
March 26th, 2018, 19:53
امکان سفارش سازی هم هست ؟ . بنده سی پی یو بیشتر مد نظرمه .
host-net
March 28th, 2018, 19:09
امکان سفارش سازی هم هست ؟ . بنده سی پی یو بیشتر مد نظرمه .
درود و احترام
بله قابل ارائه هست با هرمشخصاتی که مد نظر شما باشد امکان پیکربندی خواهد بود