راستش برای وب سایت خودم قصد داشتم بک لینک بخرم و البته تا اونجایی که از اساتید یاد گرفتم بک لینک های کوتاه مدت و 1 ماهه تاثیری که باید داشته باشه رو نداره و بک لینک مفید و موثر هم قیمتش بالا هست.
حالا این وسط موندم که این مبلغ رو که حدود 100 تومن هست رو برم بک لینک بخرم یا برای وب سایت آی پی اختصاصی بخرم؟
آیا آی پی اختصاصی در مقایسه با بک لینک، تاثیری روی سئو داره که آدم این مبلغ رو اونجا هزینه کنه؟
ممنونم
ashadata
February 26th, 2018, 11:58
راستش برای وب سایت خودم قصد داشتم بک لینک بخرم و البته تا اونجایی که از اساتید یاد گرفتم بک لینک های کوتاه مدت و 1 ماهه تاثیری که باید داشته باشه رو نداره و بک لینک مفید و موثر هم قیمتش بالا هست.
حالا این وسط موندم که این مبلغ رو که حدود 100 تومن هست رو برم بک لینک بخرم یا برای وب سایت آی پی اختصاصی بخرم؟
آیا آی پی اختصاصی در مقایسه با بک لینک، تاثیری روی سئو داره که آدم این مبلغ رو اونجا هزینه کنه؟
ممنونم
بنظر من ریپورتاژ بخر بهتر جواب میگیری
با این هزینه میتونی توی 10 سایت با اتوریتی بین 35 تا 40 ریپورتاژ بذاری
1eng.ir
February 26th, 2018, 12:17
بک لینک بدرد بخور ۱ ساله ۱۰۰ تومن گیر نمیاد که ...
حداقلش باید ماهی ۱۰۰ هزینه کنی برای یه بکلینک خوب
ریپورتاژ خوب هم هزینش خیلی بیشتر از اینا میشه.
توی وبلاگها و سایتهای زرد بهتره نه بکلینک بگیرید نه ریپورتاژ بدید بهشون ...
bakuryu
February 26th, 2018, 12:21
وقت بذآرید تولید محتوا کنید و به اشتراک بذارید
با این مبلغ که فرمودید نتیجه ای نخواهید گرفت و بهتر هست انجام ندید
1eng.ir
February 26th, 2018, 12:33
Content is KING
behrooz
February 26th, 2018, 12:48
تایید میشود
بک لینکو که بیخیال بشین
آی پی هم مثل قدیم نیست و احتمالا عقل ناقص گوگل فهمیده که همه آی پی اختصاصی ندارن و برای این موضوع باید فکری کرد
در هرصورت پولتون صرف اینا نکنید
تولید محتوا و بهینه سازی سایت بهترین راه برای پیشرفت هست و اگر سایتتون جذاب باشه تبلیغات بنری بسیار عالی میباشد
1wp.ir
February 26th, 2018, 12:53
ممنون از راهنمایی همه دوستان.
بک لینک رو با شما موافقم فوقش بشه یه دو یا 3 ماهه نسبتا متوسط خرید.
اما در مورد آی پی اختصاصی یعنی آی پی اختصاصی هیچ تاثیری نداره روی سئو سایت ؟ یک کم هم باشه اشکالی نداره
behrooz
February 26th, 2018, 14:56
ممنون از راهنمایی همه دوستان.
بک لینک رو با ما موافقم فوقش بشه یه دو یا 3 ماهه نسبتا متوسط خرید.
اما در مورد آی پی اختصاصی یعنی آی پی اختصاصی هیچ تاثیری نداره روی سئو سایت ؟ یک کم هم باشه اشکالی نداره
یک دهم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
گول تبلیغاتو نخورین شاید بخاطر این پست منو تخریب هم بکنن اما برای سئو اگر بروز باشید متوجه میشوید غیر از محتوای مناسب و بهینه سازی و اینگونه موارد تضمین دیگری وجود ندارد
این توهین به جیمیل و یاهو و... هست که فرض کنیم اینقدر نفهم هستند که نمیدانند اسپمر میتواند ای پی اختصاصی تهیه کند استاندارد های وب تغییر کرده اند دوست عزیز و قبل از ما آنها شرایط را با تحقیق و علم بروزرسانی کرده اند در ضمن من تجربه داشتم با آی پی پاک اختصاصی یک ایمیل به پوشه اسپم رفته چه برسد به چند تا
بهتر هست برای صاحبان گوگل و ... به اندازه حداقل خودمان هوش قایل شویم و آنها را نادان فرض نکنیم
بنظر من آی پی اختصاصی امروزه کارایی خودش را با توجه به استانداردهای جدید نود و نه ممیز نه دهم درصد از دست داده است حتی با وجود sni یرای اس اس ال هم پیش نیاز نمیباشد
در کل نظر شخصی بنده این است آی پی اختصاصی لازم نیست و تاثیری هم ندارد و گوگل میداند روی هاست اشتراکی ده ها سایت روی یک سرور هستند با آی پی مشترک و مشکلات یک سایت بابت اسپم و ... به بقیه ربط ندارد.هرچند که بنظرم هاست فروش ها هم الان در عصر حجر نیستند و با اکانت متخلف برخورد میکنند امکان ندارد هاست فروشی به شما اجازه سوئ استفاده از اکانتتان بدهند اون دوره ها گذشت دوست عزیز لطفا بروز شوید
برای انتخاب هاست هم حتما از شرکت معتبر استفاده کنید که اینجا زیادند
Alireza2079
February 26th, 2018, 14:58
شما یا باید هزینه خوب کنید یا اصلا نباید هزینه کنید خلاصه کل جوابتون همینه وگرنه پولتون رو دور ریختید
hostorder
February 26th, 2018, 17:14
از rayatarh.com خرید کنید بک لینک های دایمی میفروشند با پیج اوتوریتی مناسب
1wp.ir
February 26th, 2018, 17:21
یک دهم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
گول تبلیغاتو نخورین شاید بخاطر این پست منو تخریب هم بکنن اما برای سئو اگر بروز باشید متوجه میشوید غیر از محتوای مناسب و بهینه سازی و اینگونه موارد تضمین دیگری وجود ندارد
این توهین به جیمیل و یاهو و... هست که فرض کنیم اینقدر نفهم هستند که نمیدانند اسپمر میتواند ای پی اختصاصی تهیه کند استاندارد های وب تغییر کرده اند دوست عزیز و قبل از ما آنها شرایط را با تحقیق و علم بروزرسانی کرده اند در ضمن من تجربه داشتم با آی پی پاک اختصاصی یک ایمیل به پوشه اسپم رفته چه برسد به چند تا
بهتر هست برای صاحبان گوگل و ... به اندازه حداقل خودمان هوش قایل شویم و آنها را نادان فرض نکنیم
بنظر من آی پی اختصاصی امروزه کارایی خودش را با توجه به استانداردهای جدید نود و نه ممیز نه دهم درصد از دست داده است حتی با وجود sni یرای اس اس ال هم پیش نیاز نمیباشد
در کل نظر شخصی بنده این است آی پی اختصاصی لازم نیست و تاثیری هم ندارد و گوگل میداند روی هاست اشتراکی ده ها سایت روی یک سرور هستند با آی پی مشترک و مشکلات یک سایت بابت اسپم و ... به بقیه ربط ندارد.هرچند که بنظرم هاست فروش ها هم الان در عصر حجر نیستند و با اکانت متخلف برخورد میکنند امکان ندارد هاست فروشی به شما اجازه سوئ استفاده از اکانتتان بدهند اون دوره ها گذشت دوست عزیز لطفا بروز شوید
برای انتخاب هاست هم حتما از شرکت معتبر استفاده کنید که اینجا زیادند
ممنون از راهنمایی شما. در زمینه سئو اطلاع زیادی ندارم و چیزهایی در مورد آی پی اختصاصی شنیده بودم که ظاهرا دیگه ارزشی نداره.
تشکر از اینکه راهنمایی کردید
ایران نشر
February 26th, 2018, 19:11
توجه کنید مواردی چون ip اختصاصی - ssl - سرعت لود سریع و عدم قطعی سایت و ... موارد دیگر در سئو اصولی تاثیر گزار هست
اما تاثیر آنها چشمگیر و محسوس در یک دوره زمانی کوتاه نیست
اگر میخواهید در یک دوره کوتاه به نتیجه برسید از رپورتاژ و بک لینک (حداقل 6ماهه) استفاده کنید
جدبدا خرید بازدید هم باب شده که نمیدونم تاثیر داشته باشه یا خیر
bakuryu
February 27th, 2018, 10:49
ممنون از راهنمایی شما. در زمینه سئو اطلاع زیادی ندارم و چیزهایی در مورد آی پی اختصاصی شنیده بودم که ظاهرا دیگه ارزشی نداره.
تشکر از اینکه راهنمایی کردید
همچنین پیشنهاد میکنم هزینه ای که میخواهید انجام بدید ، از هاستی استفاده بفرمایید که مطمئن باشید آپتایم بالایی داشته باشه
yasserhost
March 4th, 2018, 07:44
ممنونم
سلام و احترام شما .ار نظر شخصی بنده بک لینک ها زیاد تاثیری ندارن چون نصف این بک لینک ها در بلک لیست گوگل هستن .
حالا ای پی اختصاصی هم به چه دلیل میخوایید بخرید! اگر ای پی هاستینگتون با گوگل مشکل داره که بخرید اگر مشکل نداره ربطی به سئو نداره.
در همین حد میتونم بصورت خلاصه بگم سوال دیگه ای بود اعلام کنید.