توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : مشکل با قالب وردپرس
enable
February 25th, 2018, 15:38
باسلام.
یه قالب وردپرس باموضوع دانلود خریداری کردم. که سازنده قالب خیلی از سئو و بهینه بودن سایت و امکاناتش برام گفت.
الان یک ماهه که میگذره. هیچ ورودی گوگل ندارم. با سایت های چک آپ هم چک کردم. درمورد سئو ایراد میگیرن. خوده سازنده اصلا جوابگو نیست. درحالیکه خیلی هم معروف هستن. حداقل نمونه کارهاشون اینو میگه.
یک موردی که ایراد گرفته شده در مورد سئو سایت بنده. نبود سایتمپ xml هست. به سازنده گفتم. میگه این به قالب مربوط نمیشه. آیا واقعا همینطوره که ایشون میگن؟
قالب سایت موارد اصلاحی خیلی زیادی داره. حتی بهشون گفتم. موارد رو برام رفع کنید هزینه رو پرداخت میکنم. ولی اصلا جوابی نمیدن. به نظر شما باید چیکار کنم؟
ممنون میشم راهنمایی کنید دوستان.
sazsaz
February 25th, 2018, 16:16
شما باید حداقل استاندارد هایی را داشته باشد
ولی برای نحوه پست زدن از این قاعده استفاده کنید
http://wpir.ir/thread29.html
Farid Saadat
February 25th, 2018, 17:03
سلام،
ایجاد سایت مپ ارتباطی به طراح قالب نداره.
از چه سیستم مدیریت محتوایی استفاده می کنید؟
با احترام.
enable
February 25th, 2018, 17:33
سلام،
ایجاد سایت مپ ارتباطی به طراح قالب نداره.
از چه سیستم مدیریت محتوایی استفاده می کنید؟
با احترام.
وردپرس
بنظر شما. یه تیمی که خیلی با نمونه کارهاشون مانور میدن. نمیتونن توی قالبی که میفروشن یه سایت مپ بزارن هزینشو از طرف بگیرن؟ این روی وجه کارشون تاثیر گذار نیست؟
Farid Saadat
February 25th, 2018, 18:35
وردپرس
بنظر شما. یه تیمی که خیلی با نمونه کارهاشون مانور میدن. نمیتونن توی قالبی که میفروشن یه سایت مپ بزارن هزینشو از طرف بگیرن؟ این روی وجه کارشون تاثیر گذار نیست؟
سلام،
سایت مپ هیچ ارتباطی به قالب نداره!
افزونه های سئو وجود داره که این کار رو انجام می دهند و هم چنین افزونه برای سایت مپ وجود داره که می تونید نصب کنید.
با احترام.
ShirazSoft.com
February 25th, 2018, 21:50
سلام
SiteMap ارتباطی با قالب ندارد.
شما دنبال یک پلاگین sitemap generator بگردید و نصب کنید بعد از آن ببینید وضعیتتون به چه صورت خواهد شد.
ضمن اینکه ایراد هاتون را بدهید تا دوستان راهنمایی کنند.
باسلام.
یه قالب وردپرس باموضوع دانلود خریداری کردم. که سازنده قالب خیلی از سئو و بهینه بودن سایت و امکاناتش برام گفت.
الان یک ماهه که میگذره. هیچ ورودی گوگل ندارم. با سایت های چک آپ هم چک کردم. درمورد سئو ایراد میگیرن. خوده سازنده اصلا جوابگو نیست. درحالیکه خیلی هم معروف هستن. حداقل نمونه کارهاشون اینو میگه.
یک موردی که ایراد گرفته شده در مورد سئو سایت بنده. نبود سایتمپ xml هست. به سازنده گفتم. میگه این به قالب مربوط نمیشه. آیا واقعا همینطوره که ایشون میگن؟
قالب سایت موارد اصلاحی خیلی زیادی داره. حتی بهشون گفتم. موارد رو برام رفع کنید هزینه رو پرداخت میکنم. ولی اصلا جوابی نمیدن. به نظر شما باید چیکار کنم؟