توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : قالب موبایل
consbank
February 25th, 2018, 11:31
سلام سایت من قالب موبایل داره ولی وقتی با موبایل میرم داخلش سوئیچ نمیشه رو موبایل همون قالب دستکتاپ میاد . چی کار کنم بره رو قالب موبایل که بتونم اونو ادیت کنم ؟
http://consbank.com/
behrooz
February 25th, 2018, 12:00
سایتتون چک شد
کاملا ریسپانسیو و بهینه برای موبایل و تبلت مشاهده گردید
در صورت نیاز اسکرین شات قرار بدم
consbank
February 25th, 2018, 12:06
سایتتون چک شد
کاملا ریسپانسیو و بهینه برای موبایل و تبلت مشاهده گردید
در صورت نیاز اسکرین شات قرار بدم
آره ولی یه سری چیزا می خوام تو قالب موبایل نیاد ولی نمیدونم چی کارش کنم نیاد
behrooz
February 25th, 2018, 12:08
مثلا چی سایدبار؟
consbank
February 25th, 2018, 12:10
مثلا چی سایدبار؟
آره دقیقا
behrooz
February 25th, 2018, 12:15
تو بخش تنظیمات قالبتون چک کنید
هرکس یجور ترجمه کرده
مثل تنظیمات سایدبار ثانویه در آی پد و ... بهرحال اون گزینه رو پیدا کنید و غیر فعال کنید هروقتم پشیمون شدین دوباره میتونین فعالش کنین
consbank
February 25th, 2018, 12:21
تو بخش تنظیمات قالبتون چک کنید
هرکس یجور ترجمه کرده
مثل تنظیمات سایدبار ثانویه در آی پد و ... بهرحال اون گزینه رو پیدا کنید و غیر فعال کنید هروقتم پشیمون شدین دوباره میتونین فعالش کنین
نداره همچین گرینه ای و کلا قالب سوئیچ نمیشه رو قالب موبایل همون قالب دستکتاپ میاد واسه گوشی
behrooz
February 25th, 2018, 12:26
امکان نداره بخش تنظیمات ساید بار نداشته باشه قالب ریسپانسیو لطفا با دقت بگردید
تو پخ درخواست بنر داشتم چک کنین
خدایا یبارم خواستیم اسکی نریم اینا نذاشتن گناه اسکی رو سایت دیگران رو ببخش از همه اسکی بازان
- - - Updated - - -
یکی سایدبار ترجمه میکنه یکی ستون کناری و ...باقی ترجمه ها هرکسی یجور ترجمه کرده با دقت دنبالش بگردین
consbank
February 25th, 2018, 12:30
امکان نداره بخش تنظیمات ساید بار نداشته باشه قالب ریسپانسیو لطفا با دقت بگردید
تو پخ درخواست بنر داشتم چک کنین
خدایا یبارم خواستیم اسکی نریم اینا نذاشتن گناه اسکی رو سایت دیگران رو ببخش از همه اسکی بازان
- - - Updated - - -
یکی سایدبار ترجمه میکنه یکی ستون کناری و ...باقی ترجمه ها هرکسی یجور ترجمه کرده با دقت دنبالش بگردین
من تازه اکانت ساختم پیام نمی تونم بدم ولی سایتمون خیلی بازدید نداره بنر چی می خواید ؟
behrooz
February 25th, 2018, 12:31
من تازه اکانت ساختم پیام نمی تونم بدم ولی سایتمون خیلی بازدید نداره بنر چی می خواید ؟
برای قالب سایت از فریم ورک خاصی استفاده می کنید؟
الان قالبتون واکنش گرا بود.
Mr-Pro
February 25th, 2018, 22:05
معمولا طراحان برای ریسپانسیو از @media استفاده میکنن . در بخش ویرایش قالب خودتون به فایل style.css برید و عبارت media رو سرچ کنید . تمامی بخش هایی که باید برای قالب موبایل نمایش داده بشه معمولا در زیر عبارت @media قرار داره . میتونید بخش های مورد نظر رو از بینشون حذف کنید . البته این بستگی به نوع کدنویسی قالب داره .
behrooz
February 25th, 2018, 22:16
آخه متوجه نشدم چی بفرستم برای چه کاری؟
ممنون از شما
خودم برداشتم
موفق باشید
- - - Updated - - -
در ضمن روی امنیت هم کار کنین که افتضاح هست کمی پیشرفت کنین اوضاع خراب میشه
1wp.ir
February 26th, 2018, 02:25
اگر توی گوشی یا تبلت نسخه دسک تاپ سایت رو میاره ممکن هست از تنظیمات مرورگر شما باشه. چون بیشتر مرورگرهای موبایل توی منوهاشون یه گزینه داره به نام request desktop که ممکنه برای شما تیک خورده باشه که باید تیکش رو بر دارید یا با یه وسیله دیگه تست کنید. در ضمن به صورت آنلاین هم می تونید رسپانسیو بودن وب سایت رو توی سایت های مختلف چک کنید