توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : وضعیت dns اختصاصی پس از تغییر و انتقال هاست
1wp.ir
February 25th, 2018, 10:43
هاست قبلی من میهن وب هاست بود و اونجا من برای 1wp.ir این dns اختصاصی رو فعال کرده بودم.
آیا اون dns اختصاصی قابل انتقال به هاست جدید هست؟ و اینکه در zone editor هاست جدید dns های قبلی رو نشون میده . باید چی کارشون کنم؟ میشه پاک کرد اونها رو؟
IranianServer
February 25th, 2018, 13:39
برای تغییر dns اختصاصی خودتون فقط ایپی ها رو تغییر بدید و آیپی سرور جدیدتون رو بهش بدید و اگر توی zone editor دی ان اس های قبلی رو نشون میده به احتمال زیاد شما بکاپ هاتون رو ریستور کردید و از هم.ن قسمت ویرایش کنید و دی ان اس های خودتون رو وارد کنید
Alireza2079
February 25th, 2018, 14:45
هاست قبلی من میهن وب هاست بود و اونجا من برای 1wp.ir این dns اختصاصی رو فعال کرده بودم.
آیا اون dns اختصاصی قابل انتقال به هاست جدید هست؟ و اینکه در zone editor هاست جدید dns های قبلی رو نشون میده . باید چی کارشون کنم؟ میشه پاک کرد اونها رو؟
دی ان استون باید همونا باشه فقط قسمت ایپی رو ایرنیک و ریکورد ها تغییر دهید
1wp.ir
February 25th, 2018, 15:06
اگر توی zone editor دی ان اس های قبلی رو نشون میده به احتمال زیاد شما بکاپ هاتون رو ریستور کردید...
نه بک آپ رستور نکردم . کلا هیچی از هاست قبلی رو وارد هاست جدید نکردم کلا خوساتم از صفر دوباره شروع کنم
ممنون از راهنمایی شما. بعدش همون dns ها توی هویز نمایش داده میشه مثل ns1.1wp.ir و ns2.1wp.ir
نمی تونم خودم توی سی پنل قسمت zone editor خودم dns اختصاصی ایجاد کنم یا حتما باید از طریق مدیریت هاست اینکار انجام بشه؟
بازم ممنون از راهنمایی شما
IranianServer
February 25th, 2018, 15:13
بله زمانیکه شما از پنل دامنه تون اقدام به تغییر آی پی کنید هیچ تغییری توی نام dns ها ایجاد نمیشه و همون ها براتون قابل مشاهده هستش
از توی cpanel هم با ساختن a record میتونید این کار رو بکنید و اگر هم که نمایندگی داشته باشید از طریق پنل whm هم امکان پذیر هستش ولی شما که قبلا dns های اختصاصی خودتون رو داشتید در حال حاضر فقط آی پی رو عوض کنید مشکلتون رفع میشه و اگر توی این مورد مشکلی داشتید به صورت خصوصی مشخصات رو ارسال کنید تا براتون انجام بدم