PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : بهترین قالب از نظر سئو برای وب سایت اموزشی و مرجع تصویری

tabtak
February 24th, 2018, 21:49
با سلام دوستان
بنده قصد راه اندازی یه وب سایت رو داشتم در زمینه اموزشی و مرجع تصویری وردپرس و ....

قالب میخواستم انتخاب کنم که راهنمایی و کمک کنید
از themeforest.net برام یه بررسی کنید ممنون میشم

vahid03
February 24th, 2018, 22:10
کلا برای ایرانی ها این قالب شده اولین اولویت اصلی سایت! عذر میخوام نمیخوام اسپم کنم ولی شما میتونید از قالب های رایگان مخزن خود وردپرس استفاده کنید که صد درصد بهینه هستند لازم نیست هزینه کنید یا از قالب های نال شده استفاده کنید.
تمام سعی خودتون رو روی محتوا متمرکز کنید

موفق باشید

ShirazSoft.com
February 25th, 2018, 05:38
سلام
وقت بخیر
اگر ممکن است ابتدا در مورد محتوای سایتتون بیشتر توضیح بدهید و بگید چه بلوک هایی لازم دارید
آخه الان ذهن من https://themeforest.net/category/wordpress/education هست ولی خوب خیلی قالب دارد و باید بدونم چه بلوک هایی دارید و به چه صورت میشه جایگزین کرد.

البته محتوا خیلی مهمه:) و من خودم به شخصه ترجیح می دهم یک قالب ساده و بی آلایش باشه تا کلی رنگ توی سایت ببینم.

tabtak
February 25th, 2018, 09:14
سلام
وقت بخیر
اگر ممکن است ابتدا در مورد محتوای سایتتون بیشتر توضیح بدهید و بگید چه بلوک هایی لازم دارید
آخه الان ذهن من https://themeforest.net/category/wordpress/education هست ولی خوب خیلی قالب دارد و باید بدونم چه بلوک هایی دارید و به چه صورت میشه جایگزین کرد.

البته محتوا خیلی مهمه:) و من خودم به شخصه ترجیح می دهم یک قالب ساده و بی آلایش باشه تا کلی رنگ توی سایت ببینم.

وب سایت به صورت زیر هست
1- اموزش تصویری در زمینه های طراحی شد ، سئو، امنیت ، نصب افزونه و قالب ، مدیریت هاستینگ، کار با نرم افزار های کاربردی ، شبکه و هی چی زمینه ای تی هست
2- آموزش به صورت مقاله در زمینه های ای تی
3- ارائه قالب ، افزونه ، اسکریپت فارسی سازی شده و راست چیت همراه با اموزش
4- ارائه آموزش تکاملی بر اساس ایده خاص خودم

زمات تقریبی برای انجام کلی 1 سال در نظر گرفته شده

ShirazSoft.com
February 25th, 2018, 09:19
وب سایت به صورت زیر هست
1- اموزش تصویری در زمینه های طراحی شد ، سئو، امنیت ، نصب افزونه و قالب ، مدیریت هاستینگ، کار با نرم افزار های کاربردی ، شبکه و هی چی زمینه ای تی هست
2- آموزش به صورت مقاله در زمینه های ای تی
3- ارائه قالب ، افزونه ، اسکریپت فارسی سازی شده و راست چیت همراه با اموزش
4- ارائه آموزش تکاملی بر اساس ایده خاص خودم

زمات تقریبی برای انجام کلی 1 سال در نظر گرفته شده
1- آموزش تصویری یعنی فیلم داریم؟

اگر فیلم دارید باید قالبی پیدا کنید که صفحه video داشته باشه این طوری خیلی زیبا تر خواهد بود.

ولی اگر تصاویر پشت سر هم هستند به نظرم دنبال یک چیزی باشد ساده که فقط عکس بزارید.

tabtak
February 25th, 2018, 22:27
1- آموزش تصویری یعنی فیلم داریم؟

اگر فیلم دارید باید قالبی پیدا کنید که صفحه video داشته باشه این طوری خیلی زیبا تر خواهد بود.

ولی اگر تصاویر پشت سر هم هستند به نظرم دنبال یک چیزی باشد ساده که فقط عکس بزارید.

1- فیلم هست
منم دنبال این هستم که کدام قالب خوبه

ShirazSoft.com
February 25th, 2018, 22:33
سلام
من چک می کنم اگر موردی پیدا کردم بهتون اطلاع می دهم.

لینک زیر خوب نیست ولی بدم نیست
http://wrapbootstrap.com/preview/WB0NR16F9

vahid03
February 25th, 2018, 22:55
1- فیلم هست
منم دنبال این هستم که کدام قالب خوبه

قالب صحیفه پاسخگوی نیاز شما خواهد بود.

1wp.ir
February 26th, 2018, 01:40
کلا برای ایرانی ها این قالب شده اولین اولویت اصلی سایت! عذر میخوام نمیخوام اسپم کنم ولی شما میتونید از قالب های رایگان مخزن خود وردپرس استفاده کنید که صد درصد بهینه هستند لازم نیست هزینه کنید یا از قالب های نال شده استفاده کنید.
تمام سعی خودتون رو روی محتوا متمرکز کنید

موفق باشید

قالب های خود سایت wordpress.org چون برای عموم و رایگان طراحی میشن، شاید برای یادگیری و یا وبلاگ شخصی مناسب باشن ولی به هیچ عنوان برای وب سایت های تخصصی و فروشگاهی توصیه نمیشن.
قالب هایی که یه خورده سطحشون نسبت به بقیه بالاتر هست نسخه های رایگان نسخه های پولی هستن و در نهایت شما باید اون قالب ها رو برای استفاده از حداکثر امکانات بخرید که امکان خریدش هم به دلار برای همه امکان پذیر نیست و ...
مورد دیگه اینکه بعضی وقت ها برای نمایش و علکرد بهینه این قالب ها باید افزونه هایی دیگه رو هم که نیاز هست دانلود و فعال کنید که اونم برای خودش داستانی داره ، جدا از نصب باید تنظیمات خاصی روی اونها صورت بگیره و مورد دیگه چون با نصب بعضی از این افزونه ها ، اطلاعات، جداول و تنظیماتی به دیتابیس سایت اضافه میشه که با پاک کردن افزونه از دیتابیس پاک نمیشه و همونطور می مونه
و مورد دیگه چپ چین بودن، عدم نمایش درست و صحیح برای وب سایت های فارسی زبان هست که باید هزینه کنید فارسی اش کنید . فونت ها در زبان انگلیسی با اندازه و ظاهر درست نمایش داده میشن اما در فارسی نه تنها درست نمایش داده نمیشن بلکه اندازه اونها تو ی متن و تیترها بزرگتر از حد مورد انتظار میشه و کل قالب به هم می ریزه که مطمئن هستم حتما یک بار این مورد رو تجربه کردید
در نهایت هم کاربر با نصب و مقایسه ظاهر سایت یا چیزی که در دموی قالب نمایش داده می شه و مقایسه این دوتا، کلا خسته و سرخورده میشه .

در تمام موارد گفته شده فرض بر این هست که شما یه هاست اشتراکی قوی دارید وگرنه با هاست های معمولی و این قالب ها و افزونه هایی که باید نصب بشن، تصور کنید سرعت لود وب سایت چقدر بالا می ره و شما هر چه قدر هم برای بهبود سئو زحمت بکشید بازم چون سرعت لود پایین هست خود بازدیدکننده ترجیح میده صفحه رو ترک کنه .