توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : درخواست ۱۰ ویزاکارت مجازی ۵ دلاری !
song-ir
February 24th, 2018, 12:48
سلام خسته نباشید
نیاز به ۱۰ یا بیشتر ویزاکارت مجازی ۵ دلاری دارم لطفا قیمت بدید
February 24th, 2018, 13:56
ایشون فقط سر کار میزارن بارها من گفته بودم اصلا قصد خرید ندارند هر کسی وقتشو هدر نده!
در ضمن ایشون 90 دلار به من بدهکار هستند از سالهای پیش و هیچ جوابی ندادند
دوستان دقت کنند هزینه نقدی گرفته بشه
song-ir
February 24th, 2018, 14:18
ایشون فقط سر کار میزارن بارها من گفته بودم اصلا قصد خرید ندارند هر کسی وقتشو هدر نده!
در ضمن ایشون 90 دلار به من بدهکار هستند از سالهای پیش و هیچ جوابی ندادند
دوستان دقت کنند هزینه نقدی گرفته بشه
جناب سید آبادی الکی جو ندید شما رو همه خوب می شناسن ! همه کاره هستین ولی هیچکاره ! یه نگاه به Reviwe خودتون در فروم های مختلف بندازید ! من از سال 2009 در همین فروم فعالیت دارم ولی هیچ شاکی ای ندارم شما چرا اکانت های قبلیتون در همین فروم پاک شد ؟؟ ! با خیلی از دوستان اینحا کار کردم و همین الان هم دارم کار میکنم ! شما همون فردی بودید که پول کلی آدم رو خوردید و بعد بخاطر اینکه بتونید دوباره جایگاهی داشته باشید یه تاپیک زدید بدهی طلبکار ها رو بدید ( که البته خیلی از اون بدبختهایی که پول به شما داده بودن اصن از این موضوع خبر نداشتن )
در کل خواستم بگم من ۹۰ دلاری یادم نمیاد که باید به شما بدم ... منم تا حالا سر کسی رو کلاه نذاشتم و نخواهم گذاشت ...
rahahosting
February 24th, 2018, 14:24
درست نیست بحث کش بدم اما حوب یادتونه گوشی خاموش کردید 0918 داشتید باشه اگر من به شما بدهکارم درست اما اگر شما بدهکارید 1 ریال هم راضی نیستم
pirooz2014
February 24th, 2018, 15:54
سلام
چرا یک کارت نمیگیرید برای تعداد پرداخت هاتون ؟ در اینصورت ما میتونیم بهتون بدیم.
پشتیبانی تلگرام : @paydsupport
شاد باشید.
slefx.ob
February 24th, 2018, 16:05
سلام خسته نباشید
نیاز به ۱۰ یا بیشتر ویزاکارت مجازی ۵ دلاری دارم لطفا قیمت بدید
قابل ارایه میباشد.
با توجه به نوسان قیمت ارز برای قیمت دقیق به تلگرام بنده پیام دهید.
باتشکر
song-ir
February 24th, 2018, 17:07
سلام
چرا یک کارت نمیگیرید برای تعداد پرداخت هاتون ؟ در اینصورت ما میتونیم بهتون بدیم.
پشتیبانی تلگرام : @paydsupport
شاد باشید.
برای وریفای اکانت های مختلف هست .
pirooz2014
February 24th, 2018, 18:00
از مسترکارت های ما میتونید استفاده کنید.البته خوبه قبلش با پشتیبانی تلگرام (http://http://t.me/paydsupport) هماهنگ باشین.