PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : مشکل با ip اختصاصی

ShirazSoft.com
February 24th, 2018, 12:08
سلام وقت بخیر
من یک نمایندگی دارم با ip اختصاصی حالا وقتی می خواهم به درگاه وصل بشم ip سرور اصلی برمیگردد.
آیا راهی دارد که آی پی خودم برگرده؟؟

Farid Saadat
February 24th, 2018, 13:37
سلام،
خیر.

با احترام.

ShirazSoft.com
February 24th, 2018, 13:50
خب یعنی من باید سرور اختصاصی بگیرم؟
خب این ip اختصاصی دقیقا چه سودی برای من دارد؟

Farid Saadat
February 24th, 2018, 14:38
خب یعنی من باید سرور اختصاصی بگیرم؟
خب این ip اختصاصی دقیقا چه سودی برای من دارد؟
سلام،
سیستم کاری درگاه های بانکی رو من نمیدونم تا به حال دنبالش نرفتم ولی میدونم که آی پی اصلی سرور ملاکش هست.
آی پی اختصاصی فواید خودشو داره مثل فواید سئو، مشخص نبودن سرویس دهنده اصلی، اسپم نشدن ایمیل ها ( کم کردن احتمالش ) و این طور مسائل.

با احترام.

ShirazSoft.com
February 24th, 2018, 14:41
سلام،
سیستم کاری درگاه های بانکی رو من نمیدونم تا به حال دنبالش نرفتم ولی میدونم که آی پی اصلی سرور ملاکش هست.
آی پی اختصاصی فواید خودشو داره مثل فواید سئو، مشخص نبودن سرویس دهنده اصلی، اسپم نشدن ایمیل ها ( کم کردن احتمالش ) و این طور مسائل.

با احترام.

من می دونم روی سئو تاثیر داره ولی دقیقا چه تاثیری دارد را نمی دونم میشه برام توضیح بدهید؟

Farid Saadat
February 24th, 2018, 15:15
من می دونم روی سئو تاثیر داره ولی دقیقا چه تاثیری دارد را نمی دونم میشه برام توضیح بدهید؟
سلام،
امتیاز مثبت هست این مورد و اجباری نیست ولی فکر کنید سایت شما روی سروری میزبانی بشه که آی پی اون برای سایت های مشکل دار و اسپم باشه... این مورد رو جایی پیدا نمی کنید گفته باشه ولی طبق تجربه، تاثیر منفی خواهد داشت ( حتی اگر زیاد نباشه ). مضاف بر اینکه آی پی اختصاصی محدودیت کمتری برای ارسال ایمیل دارید چون اگر از یک آی پی بیش از حد ایمیل ارسال بشه، می دونید که آی پی اسپم میشه. با استفاده از آی پی اختصاصی این محدودیت برای ارسال ایمیل کمتر میشه.

با احترام.

ShirazSoft.com
February 24th, 2018, 15:19
سلام
ممنون از راهنماییتون.
درست برای ارسال ایمیل حرف شما منطقی است و صحیح می فرمایید اما seo چطور؟
مثلا اگر بگیم ip ثابت باعث میشود صفحات بهتر ذخیره بشوند یا چنین چیزی منطقی هست ولی برای ip اختصاصی و اشتراکی فرقی ندارد چون ip ثابت هست.

Farid Saadat
February 24th, 2018, 15:27
سلام
ممنون از راهنماییتون.
درست برای ارسال ایمیل حرف شما منطقی است و صحیح می فرمایید اما seo چطور؟
مثلا اگر بگیم ip ثابت باعث میشود صفحات بهتر ذخیره بشوند یا چنین چیزی منطقی هست ولی برای ip اختصاصی و اشتراکی فرقی ندارد چون ip ثابت هست.
سلام،
عرض کردم در پست پیشین خدمتتون. این مورد فقط و فقط تجربی هست. علت خاصی نیست که بخواد باعث افزایش رتبه بشه در آی پی اختصاصی ولی اگر سایت آی پی اختصاصی داشته باشه، امتیاز بیشتری نسبت به رقیب هم سطح خود خواهد داشت. این مورد در 2 سال اخیر اهمیتش کمتر شده و بسیار ناچیز هست ولی تا 3 سال پیش کمی محسوس تر بود ( هرچند اون موقع هم کم بوده ). در کل علت منطقی برای این فایده وجود ندارد ولی به مقدار بسیار ناچیز تاثیر داره و فقط در برابر شرایط یکسان دو سایت. البته فواید دیگه توی اس اس ال و اینا داره که همشون قابل حل در آی پی اشتراکی هستند.

با احترام.

ShirazSoft.com
February 24th, 2018, 15:41
یعنی با ip اشتراکی میشه ssl نوار سبز گرفت؟
بله من خودم تجربی حرف شما را حس کردم ولی دنبال سند بودم که مثلا گوگل چیزی در این مورد گفته باشد.

Farid Saadat
February 24th, 2018, 17:36
یعنی با ip اشتراکی میشه ssl نوار سبز گرفت؟
بله من خودم تجربی حرف شما را حس کردم ولی دنبال سند بودم که مثلا گوگل چیزی در این مورد گفته باشد.
سلام،
به لطف وجود sni بله امکان داره. البته آی پی اختصاصی بخرید راحت ترید ( هرچند sni هم سختی نداره و فرقی نداره ولی من ترجیهم خرید آی پی اختصاصی برای اس اس ال هست ).

با احترام.

ShirazSoft.com
February 24th, 2018, 17:55
sni چیه؟
دقیقا میشه توضیح بدهید ما برای بعضی از مشتری هامون به این موضوع نیاز داریم.

یک سوال برای یک دامنه فقط روی یک ip میشه ssl گرفت؟

Farid Saadat
February 24th, 2018, 21:13
sni چیه؟
دقیقا میشه توضیح بدهید ما برای بعضی از مشتری هامون به این موضوع نیاز داریم.

یک سوال برای یک دامنه فقط روی یک ip میشه ssl گرفت؟
سلام،
گوگل سرچ کنید مقاله براش زیاده. برای اس اس ال در آی پی اشتراکی هست.

در حالت عادی بله.

با احترام.