توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : برای وردپرس nginx بهتر یا litespeed
tabtak
February 24th, 2018, 10:17
با سلام
به نظر دوستان
برای وردپرس nginx بهتر یا litespeed
ممنون میشم راهنمایی کنید
Farid Saadat
February 24th, 2018, 10:30
سلام،
بدون شک انجین ایکس و آپاچی! فکر نداره اصلا. البته مهمه که کانفیگش درست باشه چون در غیر این صورت، انجین ایکس پرفورمنس فوق پایینی خواهد داشت. انجین ایکس به شدت کانفیگ پذیر هست و اگر درست و حرفه ای کانفیگ بشه مخصوصا به عنوان ریورس پراکسی آپاچی رو دست نداره ( در این مورد کانفیگ آپاچی شما هم خیلیی مهم هست طبیعتا).
با احترام.
fara.online
February 24th, 2018, 12:07
پیشنهاد من لایت اسپید هست
negarnovin
February 24th, 2018, 12:20
من پیشنهاد می کنم آپاچی کامل حرفه ای کانفیگ کنید برای فایل های استاتیک + برای فایل های داینامیک ان جینیکس کانفیگ کنید به این صورت که apachi + ngnix روش سوار بشه
Alireza2079
February 24th, 2018, 12:21
شما از هر وب سروری استفاده کنید اگر بهینه و درست کانفیگ شده باشه بهترین بازدهی رو داره!
NicCloud
February 24th, 2018, 16:43
آپاچی! با کانفیگ خوب بهترین بازدهی رو داره
gdfire
February 24th, 2018, 17:11
فقط اپاچی:67:
Mr-Pro
February 24th, 2018, 17:18
شما وقتی با ترکیب دو تا وب سرور رایگان ( Apache + Nginx ) میتونید یک عملکرد فوق العاده داشته باشید ، نیازی به یک وب سرور تجاری مثل لایت اسپید ندارید . معمولا nginx رو به تنهایی برای هاستینگ استفاده نمیکنن . البته شدنی هست ولی خب apache یه سری قابلیت داره که وجود ضروری هست .
IranianServer
February 24th, 2018, 18:05
بر اساس گفته سایت litespeed همه چیزش بهتره و در حملات دی داس بهتر عمل میکنه و زمانی خوبه که لایسنسش رو خریداری کرده باشید . ( البته هیچ بقالی نمیگه ماست من ترشه ) ولی از نظر من هیچ فرقی ندارن و تا زمانیکه سرور تحت فشار نباشه شما هیچ تفاوتی رو مشاهده نمیکنید .
نصب و کانفیگ لایت اسپید خیلی راحته ولی nginx دشواره و اگر مبتدی باشید کارتون خیلی سخت میشه و nginx هم تا زمانیکه درست و کامل کانفیگ نشه دردسر ساز میشه و بهتره برید سراغ لایت اسپید .
:Hamed:
February 24th, 2018, 18:42
سلام ؛ وقت بخیر
پیشنهاد من انجین ایکس هست
با احترام.
ShirazSoft.com
February 26th, 2018, 06:05
سلام
به نظرم بیشتر بر می گردد به پیکربندی وب سرور حتی Apache هم می تواند خوب باشد.
البته بستگی به میزان فشار روی سرور دارد.