توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : طراحی سایت
Rasul101
February 23rd, 2018, 15:24
سلام و خسته نباشید, دوستان بنده میخواهم یک سایت درگاه پرداخت واسط مثل میهن پال, ای ار پال, زرین پال راه اندازی کنم کسی توانایی راه اندازی اینجور سایت هارو داره؟ قیمتشم لطف کنه
ashkan.solutions
February 23rd, 2018, 15:43
سلام و خسته نباشید, دوستان بنده میخواهم یک سایت درگاه پرداخت واسط مثل میهن پال, ای ار پال, زرین پال راه اندازی کنم کسی توانایی راه اندازی اینجور سایت هارو داره؟ قیمتشم لطف کنه
از نظر فنی مشکلی در راه اندازی آنها وجود ندارد اما مسئله مهم مجوزهای قانونی و کانکشن هایی مورد نیاز برای راه اندازی وب سایت های فینتک است. آیا شما صرفا بخش برنامه نویسی این مورد را نیاز دارید یا به صورت کامل تمام اجزای آن قرار است برای شما فراهم گردد؟
Rasul101
February 23rd, 2018, 15:47
کلا نیاز دارم که این سایت واسه من طراحی کنید و اطلاعات لازم بزارید واسه ما تا بتوتیم مجوز قانونیش بگیریم
- - - Updated - - -
کلا نیاز دارم که این سایت واسه من طراحی کنید و اطلاعات لازم بزارید واسه ما تا بتوتیم مجوز قانونیش بگیریم
کلا میخواهم این سایت واسه من راه اندازی, کنید و اطلاعات لازم را برای گرفتن مجوز قانونیش به ما بگید و درضمن قیمت طراحی ان را هم اعلام کنید ممنون
lop
February 23rd, 2018, 15:54
سلام
میتونیم صفر تا صد موارد درخواستی شمارو پیاده سازیشون کنیم
با سریعترین و امن ترین و به روزترین تکنولوژی ممکن
لطفا برای توضیحات تکمیلی در مورد زبان برنامه نویسی و برآورد هزینه
در صورت امکان از طریق تلگرام در تماس باشید.
آیدی تلگرام https://t.me/DevKDZ
با تشکر
ashkan.solutions
February 23rd, 2018, 16:00
- - - Updated - - -
کلا میخواهم این سایت واسه من راه اندازی, کنید و اطلاعات لازم را برای گرفتن مجوز قانونیش به ما بگید و درضمن قیمت طراحی ان را هم اعلام کنید ممنون
امکان پیاده سازی سیستم برنامه نویسی شما وجود دارد. در صورت تمایل در وب سایت ما ثبت سفارش نمایید تا همکاران بخش فروش با شما پیگیری نمایند.